#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Muslera her zaman güven veren bir kaleci oldu..

O yüzden kaleciden yana sıkıntım yok Urfalıyla Semih beni çok düşündürüyor ve Engin ile Riera'nın performansı..

Muslera'nın sorunu degajmış :) Adam oyuna en iyi top sokan kalecilerden be. Sorunları başka bence.

Gol yeme yeter.

Sana güveniyoruz reyiz :tiphat:

1200 yıllık sözleşme imzalansın.

Helal olsun sana aslanim, helal.

Çikip alan kalceİ lan topu Çikip alan kalecİ jblerİnİ yesİn senİn kurban olammm!!!

yer yerinden öpüyom REIS KRALSIN ADAMSIN ASLANSIN

Muslera ve Semih kritik müdahaleleri ile 18. şampiyonluğumuzda en büyük pay sahipleri oldu.

Baskı yediğimzde ne kadar büyük kaleci olduğunu gösterdi. Laf atanlara sevgilerini gönderdi. Kralsın kraaaaaal.

Ben begenmedim acikcasi. Gelen ilk aliciya verelim.

Tamam lan tamam bugun totem cart curt yok :asd:

adam gibi kalecigin oldumu kadiköyde sampiyn olursun iste.

bana neuer,cech mech demeyin.bu adam dünyanin en iyi kalecisi.volkan gibi sirf üstüne gelen toplari degil,bütün toplari tutuyor.semihin o posisyonu dünyada orda topu tutabilen kaleci yoktur.

eger muslerayi 30 milyon altinda satarsak yönetimi cok net istifaya davet ederim

Helal olsun sana Muslera, bazı maçlarda birkaç hata yaptın ama o kadar da olacak diğer tüm faydalarının yanında. Bugün ise tam bir Aslan gibi oynadın. Öyle kritik anlarda öyle güvenli çıkıp topları aldın ki o güveni ben bir tek Taffarel'i izlerken alırdım. Hele Semih'in pozisyonunu kurtardığın pozisyon, aldığım tüm paralar helal olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt