#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

İlk golü dikkatli izleyin kale arkası kamerasından, köşeden falan değil ortadan giriyor.. Hatalıydı kesinlikle..

böyle pozisyonlarda kaleci herzaman öne dogru hamle yapmak isterki topu herkezden önce uzaklastirsin

kafa öyle düsünürken topun sekip yükseldikden sonra arkasindan gol olmasi kalecinin düsünmeyeceyi birseydir

ve bunlarin hepsinin 1-2 saniye icinde olmasi musleranin nekadar zor durumda oldugunun bir göstergesidir

bu golde musleraya hatali diyen gitsin basketboll izlesin futbolu biraksin :ayatollah:

Gollerde hatası var diyenler tam sopalık napsın la adam daha :ays: ilk golde birkaç adım öne çıkmasa 18'e inen topları alamaz

Ilk golde barajda durup sirtini dönen oyuncu hatalidir.

arkadas olamaz ya top seker tamam da Topun tamda Musleranin Elinin 20 cm üstüne düsmesi FENERIN BALLILIGINDAN BASKA BIR SEY DEGILDIR..10 senedir böyle onlarda sanki top kaleye girmek icin can atiyor bizde ise oyuncular Cenabetli gibi gol atamiyorlar bir türlü..üzerimizde Büyü var bence

Muslera iyiyken övüyoruz da kötüykeyden bırakın hatasını söyleyelim duran topta kaleci niye o kadar önde durur bunu ben anlıyamıyorum niye o kadar öne çıkarsın benim bildiğim kaleci duran kullanırdıktan sonra öne çıkar kullanılmadan önce değil baraj hatası %30 muslera hatası %30 fenerin balı %40 bu golde....

Kaleye derbide bile dogru dürüst top gelmemesine ragmen 2 gol yedi reyis. Fener maclarinda sansi yok.

Kat etmesi gereken çok yol var. Boş bir kaleci.

Muslera iyiyken övüyoruz da kötüykeyden bırakın hatasını söyleyelim duran topta kaleci niye o kadar önde durur bunu ben anlıyamıyorum niye o kadar öne çıkarsın benim bildiğim kaleci duran kullanırdıktan sonra öne çıkar kullanılmadan önce değil baraj hatası %30 muslera hatası %30 fenerin balı %40 bu golde....

Çünkü pozizyon duran top çok öndeydi. Orda topun kaleye o şiddette ve o yükseklikte gitme olasılığı 1000 'de 1 filan.

Topun falso ve acisini kapatma niyetindeydi sanirim. O golde yapacak hic bir sey yoktu. Taffarel de bir benzerini Johnson'un, Emre B.'a carpip giren frikiginde yemisti. Buffon da yerdi Casillias da yerdi o golu. Gelisine guzel sutlarda dun biraz sorunluydu ama calisir ve duzeltir. 2. golde kurtardigi ilk pozisyon vardi ki, oha bu kadar mi iyi kalecisin dedirtti.

alex'in kaleye vurmadığı, 1000 kere ordan orta yapsa 1 tanesinin baraja çarpıcağı, baraja çarpıp öldürücü noktaya gitme olasılığının milyonda bir olduğu bir pozisyonda muslera'ya suç bulmama taraftarıyım gol %100, %1000, %10000 fener balıdır. ;)

muslera king beyler :D

birader bu adam çıkıp topları alan bi adam topu alabılmek için önde durdu biraz ne bilsin emrenın kafasından sekeceğini fener maçlarının müsibetliği ona da yansıyor fbden 5 maçta 5 gol yedi 3 ü 40 yılda bir olabılecek goller

o pozisyonda ermaninda dedigi gibi en büyük suc emre colakta

bir elle yüzünü koru, diger elle seylerini koru, ne diye sirtini ceviriyorsun, ölücan mi top gelse?

aslinda baraja hic gerek bile yoktu ama neyse.

muslera ise orta bekledigi icin biraz öndeydi dogal olarak

sucu hic yoktu, fenerin bali iste anasini satayim

az kalsin gene birinin orasina burasina carpip giriyordu, üstdirekten döndüydü

Katılıyorum. O topun o şekilde kaleye gitmesi normal bir şey değil. Hiçbir kaleci top o şekilde gelecek diye beklemez kalede.

Yahu isterse hatalı olsun.

Öyle pozisyon bir daha gelmez.

Fener balı işte.

Orda topun geldigini goruyor kaleci ve ona gore adimliyor.. yani one dogru topa hamle yapa bilmek icin.. kaleyi kucultmek anlaminda.. ama nerden bilecek Emrenin sirtina carpip topun oyle gelecegini?

Muslera'nin o golde 0,0% sucu var.. orda bisey yapamazsin.. sansa top tam olu noktaya gidiyor, kaleci tam hamle yapacakken..

malesef fener bali herzamanki gibi..

Onun disinda kizim osla boyle temiz yuzlu bi cocukla evlenmesini isterim.. o derece yani.. adamin ici yuzune yansimis..

takımın en kısa adamın sırtına çarpıp gol giren topta Muslera ya geçmiş olsun derim başkada demem :)

edit: yani talihsizlik anlamında :)

Bu arada başlığı değiştirebilir misiniz ?

#1 Fernando Muslera :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt