#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Muslera :tiphat: [video=youtube;IMYfOHDgGwM]https://www.youtube.com/watch?v=IMYfOHDgGwM&feature=player_embedded[/video]

Bizim kaleye gelen toplar kaleciye iş düşüreyecek toplar olmuyor genelde ve çoğu da gol olabilecek toplar. O yüzden gol yiyoruz yani Muslera iyi yoksa.

Bu adam top dikmeyi bilmiyor mu diye bile düşünüyorum bazen.. Sıkıntılı pozisyonlarda bile bazen defansa pas vermeyi tercih ediyor.

Bu adam top dikmeyi bilmiyor mu diye bile düşünüyorum bazen.. Sıkıntılı pozisyonlarda bile bazen defansa pas vermeyi tercih ediyor.

Aslında biraz daha çalışması lazım. Dikerken de yerden pas olarak atmaya çalışıyor. O yüzden de biraz sıkıntı yaşıyor.

ondan degil galatasaray olarak Rijkaard zamaninda gibi fazla top bizde olsun istiyoruz, her uzaga atis rakip te ala bilir, bencede en iyisi o, yoksa bütün takim olarak öyle mi oynayalim, kanser oldumuz gibi her top forvete yüksekten hani belki indirir elmander filan da birisi ceker misali

Ayaga pas verebiliyorsa niye diksin ki topu?

Rakip takım hücum oyuncuları önde baskı yaparken neden dikmesin? yok yere riske girmek niye

Dany nin sırf bu yüzünden bi pozisyonda hatası vardı, topu kaptırdı.. Ayrıca kale vuruşunda topu dikerkende çok yerden gönderiyo, forvet oyuncuları önde kontrol ederse tehlikeli olur, bunuda biraz daha dikkat etmesi lazım.

#25 Fernando Muslera

Muslera reisdir, o ilk topu nasıl çıkarıyor panter maşallah.

Bugün lig tv de son 12 yılın Beşiktaş-Galatasaray maçlarını izledim ve Mondi'nin çok fazla hatası var yediği gollerde. Daha önceki konularda hep Mondi'yi geçmesi için daha çok ispatlamalı kendisini falan diyordum ama bugün emin oldum Muslera > Mondi hemde çok bariz bir farkla.

Zaten dünyada hata yapmayan kaleci yok. Az hata yapanlar var sadece.

Barca'ya satalım 30 milyona:):):) Verirler kesin:)

#25 Fernando Muslera

Bugün lig tv de son 12 yılın Beşiktaş-Galatasaray maçlarını izledim ve Mondi'nin çok fazla hatası var yediği gollerde. Daha önceki konularda hep Mondi'yi geçmesi için daha çok ispatlamalı kendisini falan diyordum ama bugün emin oldum Muslera > Mondi hemde çok bariz bir farkla.

1 macla mondiyi yedin.. Helal olsun..

Onun disinda Muslera mondiden hayli hayli iydir tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt