#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Şimdi dünyanın en iyi kalecisi şüphesiz Casillas (EURO 2012 deki karakterli oyun görüşü ve duruşu Buffon hayranlığını artık bir tarafa bıraktırma zamanımı hatırlattı).Geçen hafta gördüm ki Barcelona karşısında biri penaltıdan olmak üzere ikisi de karşı karşıya yediği gollerdi.

Muslera'yı çok seviyorum.Eminim gelecek de Casillas'dan daha iyi olacak.Ama ne hikmettir ki son 3 maçta yediği 7 golde ne yapabileceği birşey vardı ne de şansı yanındaydı.Yediği goller ya barajdan sekiyor ya da kendi adamımız kendi kalemize atıyor.Muslera maç sonlarında üzülen tarafta yer almıyor yediği gollere rağmen ama onun gibi bir kalecinin hoşuna gitmeyecek türde yenilen goller.Eminim kendi içerisinde muhakemesini yapıyordur.

Gollerde hatası yoktu, ancak bu sene çok gol yiyerek başladık, inşallah moral olarak kötü etkilemez Muslera'yı.

Kendi hatası ya da değil, bir kaleci için gol yememek daha da kendine güveni getirir.

sezona aynı gecen seneki gibi basladık antep den 4 gol falan yemistik ama uzun bi süre gol yememe rekoru yakalayacaz ins.inanıyorum ben

Bugün lig tv de son 12 yılın Beşiktaş-Galatasaray maçlarını izledim ve Mondi'nin çok fazla hatası var yediği gollerde. Daha önceki konularda hep Mondi'yi geçmesi için daha çok ispatlamalı kendisini falan diyordum ama bugün emin oldum Muslera > Mondi hemde çok bariz bir farkla.

Mondi tek başına maç alan bir kaleciydi henüz Muslera'dan öyle bir performans görmedik. ( Saldıracaklar için baştan söylüyorum Muslera kötü kaleci demedim. )

Gollerde bariz hataları yoktu fakat bazen konsantrasyon eksikliği gözlemliyorum ben.

Aşılamayacak bir şey değil.

Mondi tek başına maç alan bir kaleciydi henüz Muslera'dan öyle bir performans görmedik. ( Saldıracaklar için baştan söylüyorum Muslera kötü kaleci demedim. )

Uzun bir şeyler yazıyım dedim ama ona bile gerek yok.

Muslera maç kazandırma diyen TAŞ OLUR TAŞ.

En berbat örnek. Fenerbahçe-Galatasaray süper final son maçı Semih'in pozisyonu.

Hafif tabirle haksızlık etmişsin arkadas Gecen sezon en az 5-6 macı onun sayesinde puan veya puanlar aldık

Volkandaki balın yarısı sende olsa şuan o hıyar victor valdez in yerine sen barca nın kalecisi olurdun.

cok sanssızsın be adamım , en cok sana uzuluyorum bazı pozisyonlarda

Ben maç içerisindeki genel performanstan bahsediyorum her kaleci pozisyon çıkaracak elbette.. Mesela Mondragon kaledeyken ceza sahası dışından çekilen şutlarda çok rahattık, aynı şekilde frikiklerde de gol yemeyeceğinden herkes emindi.. Mondragon hele hele geldiği ilk sezon ne maçlar çıkardı bence bir hafızanızı yoklayın.. Muslera iyi kalecidir ona lafım yok ama benim için Mondragon > Muslera. ( Şu an için )

Saldırmak değil de,arkadaşım ;

geçen sezon bjk ile inönü de oynadığımız ve 0-0 biten bir maç var ki, fernando orada yıldızlaşmıştı ve 1 puan onun sayesinde gelmişti.

Antalya ve Sivas maçlarında da yıldızlaşmıştı hatta antalya maçında yine 1 puanı onun sayesinde almıştık.Daha bir çok örnek.

Daha sezon yeni başladı,geçen sezonun o müthiş formuyla açmasını beklemeyelim bence.

Unutulmamalıdır ki geçen sezon kötü bir başlangıç yapan muslera, akabinde rekorlar kırdı.

Değerlendirmek için önce takım savunmasındaki zaafların sona ermesi gerekiyor. Demoralize olan bir kaleciden çok şey beklememek lazım, gene kritik zamanlarda ön plana çıktığı zamanlar gelecektir.

Duran toplarda bizim takımn zaafı var.Muslera yediği gollerin hiç birini kaleci hatasıyla yemedi.Melo kendi kalesini Hakan Balta hatası Semih hatası dünkü maç benim görüşüm 2-3 yılda bir olacak bir maçtı.Muslera önemli bir kaleci.

Muslera hatalı gol yemiyor,eyvallah ama vay be bu topta çıkar mı dedirten fazla kurtarısını da hatırlamıyorum..Bence volkan daha iyi bir kaleci..

Muslera hatalı gol yemiyor,eyvallah ama vay be bu topta çıkar mı dedirten fazla kurtarısını da hatırlamıyorum..Bence volkan daha iyi bir kaleci..

sapan_35050.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt