#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Ben bariz olarak Volkan daha iyi demiyorum ama kesinlikle daha kötü kaleci değil Muslera'dan. Aynı düzey kaleciler.

Pasaportundan dolayımı bilmem ama Volkan'a Avrupa'da hakettiği değer verilmiyor.

Volkan'da Muslerada iyi kaleciler gozumde.. ama Musleranin ayaklara hakim olusu artisidir bana gore.. Volkaninda turk olmasi Turk takimina artidir..

Muslera hatalı gol yemiyor,eyvallah ama vay be bu topta çıkar mı dedirten fazla kurtarısını da hatırlamıyorum..Bence volkan daha iyi bir kaleci..

Eğer geçen seneyi hafızan bu kadar çabuk sildiyse hafızanda sorun var arkadaşım yani kusura bakma..

Hakaret amaçlı da söylemiyorum bunu, bi maçta ki defans hatalarının zirve yaptığı bi maçtan bahsediyoruz, Volkan'ı Muslera'dan iyi yaptıysan diyecek laf yok. Volkan'ın yediği angutça golleri koysak buraya Ankara'dan Konya'ya çift yol otoban olur.

Volkan bizim maçlarda panter kesiliyo bitek.. Onun dışında Muslera'dan artısı olan bi kaleci değil.

Muslera hatalı gol yemiyor,eyvallah ama vay be bu topta çıkar mı dedirten fazla kurtarısını da hatırlamıyorum..Bence volkan daha iyi bir kaleci..

Geçen sezondan BJK 0-0'lık maç.

FB 0-0'lık maç.

Mersin'deki maç.

en azından şu 3 ünü izlesen Muslera'nın hayati topları çıkardığını görürsün.

Eğer geçen seneyi hafızan bu kadar çabuk sildiyse hafızanda sorun var arkadaşım yani kusura bakma..

Hakaret amaçlı da söylemiyorum bunu, bi maçta ki defans hatalarının zirve yaptığı bi maçtan bahsediyoruz, Volkan'ı Muslera'dan iyi yaptıysan diyecek laf yok. Volkan'ın yediği angutça golleri koysak buraya Ankara'dan Konya'ya çift yol otoban olur.

Volkan'ın geçen sezon birçok maçta feneri kurtartığını hatırlıyorum..Bizim maçlarda gösterdiği performans zaten 10 üzerinden 11..Muslera bizi kaç maç kurtar dı ? 1 maçta kurtardı,Semih'in topunu çıkar dı ve şampiyonlukta büyük payı var dı..Galatasaray'lıyım diye Muslera'yı göklere çıkaramam,ben Muslera'nın abartıldığı kadar iyi bir kaleci olmadığını düşünüyorum..Hafızamda sorun varsa,sen bana Muslera'nın geçen sezon bizi ipten aldığı 4-5 maç söyle,tekrar o maçları inceleyerek hatamın farkına varayım..Muslera kaliteli bir kaleci ama Volkan tek başına maç alan bir kaleci..

Volkan'ın geçen sezon birçok maçta feneri kurtartığını hatırlıyorum..Bizim maçlarda gösterdiği performans zaten 10 üzerinden 11..Muslera bizi kaç maç kurtar dı ? 1 maçta kurtardı,Semih'in topunu çıkar dı ve şampiyonlukta büyük payı var dı..Galatasaray'lıyım diye Muslera'yı göklere çıkaramam,ben Muslera'nın abartıldığı kadar iyi bir kaleci olmadığını düşünüyorum..Hafızamda sorun varsa,sen bana Muslera'nın geçen sezon bizi ipten aldığı 4-5 maç söyle,tekrar o maçları inceleyerek hatamın farkına varayım..Muslera kaliteli bir kaleci ama Volkan tek başına maç alan bir kaleci..

Geçen sezondan BJK 0-0'lık maç.

FB 0-0'lık maç.

Mersin'deki maç.

en azından şu 3 ünü izlesen Muslera'nın hayati topları çıkardığını görürsün.

Al sana 5 tane maç. BJK 0-0 Antalya 0-0 Mersin 0-0 FB 0-0 Manisa 1-0. Şu maçları izle bak Muslera'ya sonra hatanın farkına var.

Volkan daha iyi diyen arkadaşla,aynı maçları izlediğimi düşünmüyorum.Farklı farklı maçlar izledik sanırım.

1-2 maçla asıp kesmede -ki hatalı goller de yemedi- üstümüze yok.

Öncelikle kaleciden beklentilerimizi belirlemekte fayda var.

Cenk mesela, refleks olarak süper, panter gibi kaleci, ama abuk subuk hatalar yapıyor, oyunu kurmada başarılı değil.

Muslera ise daha dengeli ve mental yönden iyi bir kaleci, varsın panterlik yapmasın, yer tutuşu da zamanla gelişecek ve üst düzey bir kaleci olacaktır.

Taffarel de Rüştü, Cenk, Volkan gibi sürekli uçan, artistik kurtarışlar yapan bir kaleci değildi, ama nasıl yer tutacağını çok iyi bilirdi, defanstan oyun kurardı, takım oyununun içinde vardı resmen, biraz da bu açıdan bakmakta fayda var.

Muslera çok iyi bir kaleci ama Volkan ayısı çıkardığı toplarla takımına gaz verip bir şekilde aldırıyor maçı takımına.Son olarak deplasmandaki vaslui maçı.

Muslera daha iyi yada Volkan daha iyi demiyorum.Sadece Volkan net toplar çıkarıp takımı kurtarıyor.

Muslera Volkan'dan daha iyi bir kaleci NET. Volkan daha iyi diyen veya ayni duzeyde diyenlerle futbolun f'sini tartismam. Gecen sezon cok cabuk unutuldu balik havizali taraftarlarimiz cok anlasilan. Ulan sanki Muslera net toplari cikarmadi gecen sezon. Kesin gol olur denilen toplari cikardi yahu, bizim taraftarda ki Volkan sevdasi depresti saka gibi.

Maca gelince dun takim gibi Muslera da formsuzdu, bir kac hafta sonra takimla birlikte kendisi de kendine gelir.

Muslera Volkan'dan daha iyi bir kaleci NET. Volkan daha iyi diyen veya ayni duzeyde diyenlerle futbolun f'sini tartismam. Gecen sezon cok cabuk unutuldu balik havizali taraftarlarimiz cok anlasilan. Ulan sanki Muslera net toplari cikarmadi gecen sezon. Kesin gol olur denilen toplari cikardi yahu, bizim taraftarda ki Volkan sevdasi depresti saka gibi.

Maca gelince dun takim gibi Muslera da formsuzdu, bir kac hafta sonra takimla birlikte kendisi de kendine gelir.

Çünkü diğerleri gibi havada poz vermiyor, o yüzden de göze batmıyor.

Kedi lakaplı Muslera ile karşılaştırılan hantal,sakallı hani şu insanımsı Volkan mı ?

Hımmm....

Geçen sezon ne olmuş Allah aşkına herşeyi abartmayı ne çok seviyorsunuz çoğu maçta pozisyon bile vermedik ki geçen sene.. Kalemize top gelmeden kaç maç bitirdik.. Bir tek Beşiktaş maçında aman aman oynadı bana göre onun dışında iyi bir kaleci ama sizin gibi en küçük olumsuz yorumlara karşı saldırıya geçen adamların savunduğu kadar kusursuz değil..

Yediği gollerde Muslera'nın hatası yok ama kalecimiz MUSLERA olunca, "yok artık" diyeceğimiz toplar çıkarmasını bekliyor insan.

Ben sana çok maç söylerim de sen kafanda önyargıyı oluşturmuşsun, çok bişey farkedeceğini sanmıyorum.

Sana tek tavsiyem, geçmişi düşün. Üzerine gelen topu bile içeriye alan kalecilerimizin olduğu dönemleri yani.. Haline şükret..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt