#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Bu yıl ne çok iyi ne çok kötü başladı. Yani ekstra bir kurtarışı da yok, hata yapıp gol yediği de yok. İlerleyen haftalarda çok ekstra topları çıkarmaya başlayarak sahne almaya başlayacaktır. :yenieek:

Şu koca videoda tek Ahmet İlhan'ın şutunu kurtarması çok iyi olarak kabul edilebilir,hakkını teslim etmek lazım tam köşeye giden şutu kurtarmış güzel refleksle ama diğerlerinin hepsi ya üzerine ya da yavaş giden toplar kendimizi kandırmayalım.

Senin derdin anlasildi. Hep oyle ucsun, plonjon yapsin, kedi gibi olsun falan istiyorsun. Gidip Ochoa'yi falan almak lazim senin icin. :)

Şu koca videoda tek Ahmet İlhan'ın şutunu kurtarması çok iyi olarak kabul edilebilir,hakkını teslim etmek lazım tam köşeye giden şutu kurtarmış güzel refleksle ama diğerlerinin hepsi ya üzerine ya da yavaş giden toplar kendimizi kandırmayalım.

"üzerine giden toplar" mevzusu kalecinin doğru yer tutmasından dolayı olabilir mi? Adam demekki ne zaman nerede duracağını çok iyi biliyor.

Geçen yıl inönüde ki beşiktaş maçını bir izle derim.

Mondragonun da o golde yok ama 90 dan çıkarıyor topu adam.Onun yapacağı bir şey yoktu,bunun yoktu Ufuk da onun kurtardıklarını kurtarır neden böyle bir zahmete girdik o zaman?

Sarper bak 25 yaşında olduğun için hatırlaman gerek. Son 10 yılda oynana tüm Bjk-Galatasaray maçlarını izle. Bak tüm sezonu söylemiyorum sadece bjk maçlarımıza bak. en az 5 tanesini Mondi hediye etmiş.

Ben daha geçen güne kadar Mondi mondi derdim ama o maçları tekrar izleyince anladım. Muslera bambaşka seviyede.

falcao'da hep karşı karşıya gol atmış. hakkını teslim etmek lazım güzelde atmış, iyi de atmış. ama insan şöyle 80 metreden de atmaz mı.. ne biçim golcüsün sen.

edit: karşı karşıya derken anladınız beni. şimdi youtube videoları sıralamayın.

Yahu tüm dünyada kabul görmüş Musleranın en iyi 10 kaleciden biri oldu.Kim kendini kandırıyor?Ne saçmalıyorsun sen

hedefim ingiltere liginde oynamak diyordu :( manu maçında o havayı tadarsa, CL'de iyi işler çıkarırsa elde tutmak çok zor olur :(

On the 19th of this month, prove that you're far superior to the 22 million goalkeeper De Gea :yenieek:

Senin derdin anlasildi. Hep oyle ucsun, plonjon yapsin, kedi gibi olsun falan istiyorsun. Gidip Ochoa'yi falan almak lazim senin icin. :)

falcao'da hep karşı karşıya gol atmış. hakkını teslim etmek lazım güzelde atmış, iyi de atmış. ama insan şöyle 80 metreden de atmaz mı.. ne biçim golcüsün sen.

edit: karşı karşıya derken anladınız beni. şimdi youtube videoları sıralamayın.

Falcao her türlü gol atıyor zaten.Uzaktan da yakından da plase de aşırtma da kafa golü de her türlüsünü atıyor adam komple bir forvet.

hedefim ingiltere liginde oynamak diyordu :( manu maçında o havayı tadarsa, CL'de iyi işler çıkarırsa elde tutmak çok zor olur :(

Kontratı 4 seneydi yanlış hatırlamıyorsam eğer talip çıkarsa.Ünal Aysal'ında dediği gibi 25-30 milyon getiren alır.

Derdim uçması falan değil,Ahmet İlhan'ın şutu hadi Madrid maçındaki 5:32'deki kurtarışını da ekleyelim,hangisine çok iyi,süper diyebilirsin Allah aşkına?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt