#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

hedefim ingiltere liginde oynamak diyordu :( manu maçında o havayı tadarsa, CL'de iyi işler çıkarırsa elde tutmak çok zor olur :(

Böyle şeylerden korkacaksak işimiz yaş.Büyük kulüpsen bunları dert etmeyeceksin.Atl Madrid Avrupa şampiyonu oldu,en büyük silahı Agüero´yu sattı,gitti Falcao´yu aldı.Sonuç?Yine Avrupa şampiyonu.Böyle olmalıyız bizde.

Derdim uçması falan değil,Ahmet İlhan'ın şutu hadi Madrid maçındaki 5:32'deki kurtarışını da ekleyelim,hangisine çok iyi,süper diyebilirsin Allah aşkına?

Videoyu izlemedim ama eğer geçen sene çoğu maçı izlediysen sadece gözlerini kapat ve maçları hatırla hatta spikerlerin MUSLERAAA diye uzunca kurduğu cümleler aklına gelsin :)

Böyle şeylerden korkacaksak işimiz yaş.Büyük kulüpsen bunları dert etmeyeceksin.Atl Madrid Avrupa şampiyonu oldu,en büyük silahı Agüero´yu sattı,gitti Falcao´yu aldı.Sonuç?Yine Avrupa şampiyonu.Böyle olmalıyız bizde.

büyük kulüpler para için oyuncu satmazlar:coffee:

#25 Fernando Muslera

sarpere katiliyorum

kesinlikle odenen paranin karsiligini veren bir kalecilik yapmadi

ama bundan sonra yapabilecek kapasitesi var

ha ben onur gibi fantastik turk kaleci varken muslerayi istemem o ayri

büyük kulüpler para için oyuncu satmazlar:coffee:

Verdiğim örnekte Atl Madrid niye Agüero´yu sattı o zaman?Artık verim alamayacağın,gitmek isteyen oyuncuyu satacaksın,yerini yine o parayla dolduracaksın.Bu kadar basit.Bu işler böyle yürür.Biz çok duygusalız.

sarpere katiliyorum

Tamam bu kişisel fikriniz ama paranın hakkını vermedi felan biraz ağır olmuyor mu yıllar sonra ilk kez kalede güven veren birisi var en azından bu yeter.Maçı izlerken adamlar karşı karşıya pozisyona bile girseler aha yedik demiyoruz en azından

Verdiğim örnekte Atl Madrid niye Agüero´yu sattı o zaman?Artık verim alamayacağın,gitmek isteyen oyuncuyu satacaksın,yerini yine o parayla dolduracaksın.Bu kadar basit.Bu işler böyle yürür.Biz çok duygusalız.

gitmek istiyorsa satmak ayrı, "gel evlat bize para teklif ettiler seni satacağız" demek ayrı kardeşim.

gitmek isteyen elbet satılır fakat 20 milyon da verilse yerine en az muslera kadar güçlü,deneyimli,kıvrak kaleci bulmadığın zaman satamazsın,satmak aptallık olur. yerine kimi koyarız?

sarpere katiliyorum

19 maç gol yemedi, ciddi kurtarışları oldu hala tutmuş paranın hakkını vermedi diyor yav.

neyse çıkıyorum bu başlıktan moral bozucu saçma sapan yorumlar yapılıyor

Tamam bu kişisel fikriniz ama paranın hakkını vermedi felan biraz ağır olmuyor mu yıllar sonra ilk kez kalede güven veren birisi var en azından bu yeter.Maçı izlerken adamlar karşı karşıya pozisyona bile girseler aha yedik demiyoruz en azından

Ağır olmuyor çünkü o parayı biz hatasız oynasın diye değil,bizi bazı maçlarda ipten alsın,ekstralarını sergilesin diye veriyoruz.Sadece hata yapmayan düz kaleci alacak olsak başka kaleci alırdık.

#25 Fernando Muslera

paranin hakkini vermedi demedimki

henuz karsiligini alamadik dedim

ikisi cok farkli seyler

Baktik ise yaramiyor, yollariz Trabzon'dan yenisini aliriz ya :D

Baktik ise yaramiyor, yollariz Trabzon'dan yenisini aliriz ya :D

Harbi ha Trabzonspor'un 2 seneki önceki haline bak,bir de şimdiki haline bak.82 puan toplayan,3 büyüklere kök söktüren takım gitti videotona 210 dakika boyunca 1 gol bile atamayan bir takım geldi.Tüm iyi oyuncularını aldık neredeyse.

paranin hakkini vermedi demedimki

henuz karsiligini alamadik dedim

ikisi cok farkli seyler

"kesinlikle odenen paranin karsiligini veren bir kalecilik yapmadi" dedin.

bu cümle = paranın hakkını vermedi

sadece buradaki birkaç pozisyonu izle.

volkan gibi ekstrası yokmuş...

geçen yılki süper final son maçında burak'ın 2 net pozisyonunu kurtardı onları izlesen kafi

Fernando Muslera | "The fastest Panther" | HD | Can't be touched - YouTube

• Fernando Ironhand Muslera • Fastest Lion • Burn It Down • 2012 • PART 2 HD •- YouTube

"kesinlikle odenen paranin karsiligini veren bir kalecilik yapmadi" dedin.

bu cümle = paranın hakkını vermedi

sadece buradaki birkaç pozisyonu izle.

volkan gibi ekstrası yokmuş...

geçen yılki süper final son maçında burak'ın 2 net pozisyonunu kurtardı onları izlesen kafi

Fernando Muslera | "The fastest Panther" | HD | Can't be touched - YouTube

• Fernando Ironhand Muslera • Fastest Lion • Burn It Down • 2012 • PART 2 HD •- YouTube

O maçı izledim evet çok net pozisyonlardı ama Muslera için hiç zor bir top olmadı.Volkan gibi ekstrası var ya da yok demiyorum,şu ana kadar göremedik diyorum.Biz onları sergilesin diye Muslera'yı getirdik.

#25 Fernando Muslera

paranin hakkini vermemek futbolcunun hatasi vurdumduymazligi anlami tasir

benim soyledigim ise daha cok sarrtlarin olusmamasi, gereginden fazla para vermis olmamiz, yetenegini henuz gosterememesi gibi anlamlar tasir

volkan ayisini onuru tolgayi izledigimde takimlarina verdikleri katki olarak buyuk bir fark goremiyorum

hele onurun videotonda

cikardigi bir top varki cocuk buram buram ben mac ceviririm formdaysam diyor

hemde turk

dedigim gibi

onur ve super bi solbek alabilirsin muslera yerine

duygusal davranmaya gerek yok

takimda super olur kanimca

Muslera bana her türlü güveni veriyor. Gerisi önemli değil. Tabii ki hata yapacak. Ha şurası var, yabancı sınırı olan bir lig için Muslera lüks müdür? Kişiden kişiye değişebilir. Kendisinin zaten EPL gibi bir hayali var. Bizi üst seviyede tuttuğu zaman, hayalleri için izin verilebilir. Yerine gelebilecekler ise az çok belli zaten. Onur Kıvrak, Tolga Zengin veya Sinan Bolat vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt