#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Ağır olmuyor çünkü o parayı biz hatasız oynasın diye değil,bizi bazı maçlarda ipten alsın,ekstralarını sergilesin diye veriyoruz.Sadece hata yapmayan düz kaleci alacak olsak başka kaleci alırdık.

Başka kaleci :) neden yıllardır alabileceğimiz ( Muslera dan iyi ) BAŞKA kaleciyi alamıyorduk.Zapata-Leo-Aykut ... 'a talim oluyorduk. Adam şu anda Dünyanın en iyi 6. kalecisi gösteriliyor buda mı kesmiyor seni :confused:

Başka kaleci :) neden yıllardır alabileceğimiz ( Muslera dan iyi ) BAŞKA kaleciyi alamıyorduk.Zapata-Leo-Aykut ... 'a talim oluyorduk. Adam şu anda Dünyanın en iyi 6. kalecisi gösteriliyor buda mı kesmiyor seni :confused:

O listeye göre Valdes 4.cü müydü 5.ci miydi neydi tam olarak hatırlamıyorum.Dolayısı ile o liste çok ciddiye alınacak bir liste değil.

Konuya gelince herkes diyor size Sarp müstehak,Zapata mapata müstehak iyi ki bir kere oynayıp gittiler,bırak Galatasarayı Bank Asya düzeyinde bile değil bu adamlar.Hagileri,Jardelleri,Taffareller gördü bu takım.Ne Sarp'ı ne Zapata'sı neyden bahsediyoruz arkadaşlar bir maçta satıyorsun da demeyin yanlışlarımızı da görmemiz lazım hep yüksekten mi uçacağız hiç mi eleştirmeyeceğiz yani?

O maçı izledim evet çok net pozisyonlardı ama Muslera için hiç zor bir top olmadı.Volkan gibi ekstrası var ya da yok demiyorum,şu ana kadar göremedik diyorum.Biz onları sergilesin diye Muslera'yı getirdik.

Ya kardeşim öyle şey olur mu?O zaman imkansızları kurtarsın olmadık yerde gol yesin.Böyle bir mantık var mı?Neymiş "bize ekstra gösterememişmiş".Biz ekstra olsun diye almışız.O zaman Ufuk'u hata yapma diye Muslera'yı da ekstra için oyuna alırız.Casillas her pozisyonu kurtarıyor zaten.Ekstra dediğin zaten başlı başına saçma bir kelime.Olmayacak topu kimse kurtaramaz.Çok zor topların %95'i gol olur.Bu ne biçim bir algıdır ya.Futbolu bilmiyorsun herhalde sen.

Ya kardeşim öyle şey olur mu?O zaman imkansızları kurtarsın olmadık yerde gol yesin.Böyle bir mantık var mı?Neymiş "bize ekstra gösterememişmiş".Biz ekstra olsun diye almışız.O zaman Ufuk'u hata yapma diye Muslera'yı da ekstra için oyuna alırız.Casillas her pozisyonu kurtarıyor zaten.Ekstra dediğin zaten başlı başına saçma bir kelime.Olmayacak topu kimse kurtaramaz.Çok zor topların %95'i gol olur.Bu ne biçim bir algıdır ya.Futbolu bilmiyorsun herhalde sen.

Volkan her maç %100 1-2 gole engel oluyor da bir tarafı mı çıkıyor?

#25 Fernando Muslera

sarper hakli

volkan bizde olsa ve sempatik olsa ve ayi olmasa tapardiniz performansina

Yapılan eleştirilerin hepsini okudum ve bana hicbiri mantıksız gelmedi. Muslera'nın potansiyelini tamamen sahaya yansıttığını düşünmüyorum. Fakat yasının bir kaleci için cok genc olduğunu düşünürsek sabretmek gerekir. Eminim ki otuz yasına merdiven dayadığı zaman hepimizi anlaşabileceğimiz noktada buluşturacak bir kaleci olacaktır

sarper hakli

volkan bizde olsa ve sempatik olsa ve ayi olmasa tapardiniz performansina

Volkan denen adam bir kere baştan Süper Lig'deki tüm takımları korku salmış bir adam.Zaten çok iyi kaleci ama bir de Süper Lig'de rakiplerini etkileyip resmen onları kalitesiz vuruşa zorluyor.Biz de olsa bu korkuyu salar mı bilemiyorum.Ama gerçekten Volkan'da bu yetenek var.

Göster bana o çok zor topları(kaleci ile karşı karşıyayken topu kaleciya atmaları hariç).Zaten ben Volkan kötü kaleci demiyorum.Hatta Muslera'dan daha iyi bence.Sadece oyunu hızlı kuramıyor.

Sadece topa uzanma değil ki,iyi yer tutuyor açıyı hemen kapatıyor golü yemiyor.Bu da bir ekstradır mesela.

Arkadaşlar ben Muslera kötü kaleci pis,gitsin demiyorum.

[video=youtube;9vjfBFkUXu0]https://www.youtube.com/watch?v=9vjfBFkUXu0[/video]

Bu pozisyonda normal düz bir kaleci bakar topa hiç hareketlenmez ve golü yer.Hatası var mı peki.Yok,top iyi yere gidiyor çünkü.Ama Mondragon ekstra bir performans gösteriyor ve 90 dan alıyor topu.

Benim Muslera'dan beklentim bunun gibi olmasa da zor topları arada sırada çıkarması.Her zaman çıkaramaz tabi neticede o da insan Tanrı değil ama 2 senede kalemize gelen 2-3 topun en az 1 i gol oluyor her yediği golde hiç mi yapacağı bir şey yoktu yani o kadar imkansız goller miydi?

Aykut değil,Ufuk değil,Leo Franco değil bu adam.Azıcık göstersin kendini.

O değilde Mondragon´a balon denilmiş?Yuh arkadaş!Mondi´nin bizi kurtardığı,yok artık denilen topları çıkardığı,hırsı ile bizi büyülediği anları ne çabuk unuttunuz?Mondi,Galatasaray tarihinin en iyi kalecilerinden biridir.Muslera şuan bir Mondi değil benim için.

Musleranın tek dezavantajı boyu bu yüzden 90 a giden toplarda sorun çıkarabilir

Ama Volkan denen ayı Musleranın yarısı bile değil

Volkanın geçen seneki 1-2 kaybettiğimiz maçtan başka iyi performansı yok , boş beleş bi adam tıpkı Selcuk ve Topuz gibi

Sadece topa uzanma değil ki,iyi yer tutuyor açıyı hemen kapatıyor golü yemiyor.Bu da bir ekstradır mesela.

Bu pozisyonda normal düz bir kaleci bakar topa hiç hareketlenmez ve golü yer.Hatası var mı peki.Yok,top iyi yere gidiyor çünkü.Ama Mondragon ekstra bir performans gösteriyor ve 90 dan alıyor topu.

Benim Muslera'dan beklentim bunun gibi olmasa da zor topları arada sırada çıkarması.Her zaman çıkaramaz tabi neticede o da insan Tanrı değil ama 2 senede kalemize gelen 2-3 topun en az 1 i gol oluyor her yediği golde hiç mi yapacağı bir şey yoktu yani o kadar imkansız goller miydi?

Konuyu uzatmak istemiyorum şu an.Sonra devam ederiz.Ama şunu yazıp çıkıyorum.Mondragon zamanında çok net hatalı gol yemişti.

Volkanın geçen seneki 1-2 kaybettiğimiz maçtan başka iyi performansı yok , boş beleş bi adam tıpkı Selcuk ve Topuz gibi

Yok artık ya,bu kadar duygusal olmayın.Volkan gerizekalının tekidir ama özellikle bizim maçlarda inanılmaz toplar çıkartıyor hep.Baya iyi kaleci Volkan ayısı.

Kendimizi kandırmayalım.

Sarper sen hala Muslera'nın ekstra kurtarış yapıp yapmadığını mı tartışıyorsun:))).Alemsin ama haa.Bakıyorum forumdaki tüm arkadaşları da karşına almışsın.Sabahdan beri Mondi'nin Rapajiç'in kurtardığı pozisyonun videosunu gösteriyorsun.Peki 100.yılımızda Akçabbat Sebat deplasmanında gereksiz bir pozisyonda Yusuf' çalımlamaya çalışırken yiyeceği gole ne dersin.Mondi de gururumuzdu kaliteliydi.Ama ekstralarının yanında hataları da çokdu.Muslera'da ekstralığı görmemen çok garip.Ama neyse zaten kendisini 1-2 sene ekstralarıyla iyi anmış olursun.Ujfa da sakatlandı böylece Muslera'nın adını sanını belleğinden silemezsin ha bir de ekstra kurtarışlarıyla:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt