#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Yapılan eleştirilerin hepsini okudum ve bana hicbiri mantıksız gelmedi. Muslera'nın potansiyelini tamamen sahaya yansıttığını düşünmüyorum. Fakat yasının bir kaleci için cok genc olduğunu düşünürsek sabretmek gerekir. Eminim ki otuz yasına merdiven dayadığı zaman hepimizi anlaşabileceğimiz noktada buluşturacak bir kaleci olacaktır

muslera o yaşlara geldiğinde bizde degil barcelonada oynayacak bizde vay be diyeceğiz izleyin görün

Musleranın tek dezavantajı boyu bu yüzden 90 a giden toplarda sorun çıkarabilir

Ama Volkan denen ayı Musleranın yarısı bile değil

Volkanın geçen seneki 1-2 kaybettiğimiz maçtan başka iyi performansı yok , boş beleş bi adam tıpkı Selcuk ve Topuz gibi

Daha geçen gün Volkan sayesinde turu geçti fener.Muslera çok kötü,Volkan çok iyi demiyorum tabi ama bizim sövdüğümüz,nefret ettiğimiz adam neler yapıyor,1 e 1 de gol yemiyor,Ronaldo penaltısı çıkarıyor,tek başına maç alıyor bizim sürekli şişirdiğimiz Muslera karşı karşıya tak tak yiyor golleri.Üzüldüğüm durum bu.Acilen çeki düzen vermeli kendine Muslera.

Yok artık ya,bu kadar duygusal olmayın.Volkan gerizekalının tekidir ama özellikle bizim maçlarda inanılmaz toplar çıkartıyor hep.Baya iyi kaleci Volkan ayısı.

Katılıyorum renkdaş.Ya ben anlamıyorum insanları Volkan bundan 3-4 sene cepheden tüm frikik gollerine karşı kılını bile kıpırdatmıyordu.Ayrıca unutulmaz Schalke ve Lincoln resitalinde dibe battığını da herkes unutmamışdır.Naptınız böyle Volkan'ı başımıza taç edip Muslera'yı dibe vurdunuz.Adam geçen sene TV'ye çıkıp kendi ağzından Muslera benden daha iyi kaleci dedi.

Bir de Volkan'ın bizim maçlarda yüksek motivasyon ile oynadığnı unutmayalım.Tek artısı bu.

Yahu şu Volkan, Muslera benden daha iyi kaleci dedi muhabbetini acmayın yine.

Orda adam yediği gol sayılarına bakarak o kıyaslamayı yapmıs. Ters cevir en az gol yiyen kaleci Volkan olsun. O zaman aynı seyi söylermiydi birde bunu düşünün.

Sarper sen hala Muslera'nın ekstra kurtarış yapıp yapmadığını mı tartışıyorsun:))).Alemsin ama haa.Bakıyorum forumdaki tüm arkadaşları da karşına almışsın.Sabahdan beri Mondi'nin Rapajiç'in kurtardığı pozisyonun videosunu gösteriyorsun.Peki 100.yılımızda Akçabbat Sebat deplasmanında gereksiz bir pozisyonda Yusuf' çalımlamaya çalışırken yiyeceği gole ne dersin.Mondi de gururumuzdu kaliteliydi.Ama ekstralarının yanında hataları da çokdu.Muslera'da ekstralığı görmemen çok garip.Ama neyse zaten kendisini 1-2 sene ekstralarıyla iyi anmış olursun.Ujfa da sakatlandı böylece Muslera'nın adını sanını belleğinden silemezsin ha bir de ekstra kurtarışlarıyla:)))

Ben her topu kurtarsın demiyorum ki bunlar da insan elbet hataları olacaktır arada sırada ama 1 maç değil,2 maç değil 2 sene oldu.2 senedir ondan beklediğim (beklediğimiz diyemiyorum çünkü siz memnunsunuz anlaşılan) performansı veremedi.Herkes hatasız oynayabilir.

paranin hakkini vermemek futbolcunun hatasi vurdumduymazligi anlami tasir

benim soyledigim ise daha cok sarrtlarin olusmamasi, gereginden fazla para vermis olmamiz, yetenegini henuz gosterememesi gibi anlamlar tasir

volkan ayisini onuru tolgayi izledigimde takimlarina verdikleri katki olarak buyuk bir fark goremiyorum

hele onurun videotonda

cikardigi bir top varki cocuk buram buram ben mac ceviririm formdaysam diyor

hemde turk

dedigim gibi

onur ve super bi solbek alabilirsin muslera yerine

duygusal davranmaya gerek yok

takimda super olur kanimca

nasıl görmedin bjk maçı ne güne duruyor 0-0'lık?

ya kurtardığı penaltı?

sadece bu iki maçta bize 2 puan kazandırdı.(maçlar berabere btmşti)

süper final şartlarına göre yarım puanla şampiyon olduğumuzu unutma. şampiyonluğumuzda bu 2 puanın önemi büyük.

bu 2 maçta getirdiği 2 puan bile yeterli. ki sadece 2 puan getirmedi. maçlarda ekstra kurtardığı pozisyon hiç mi yok ha? verdiğim videoda sadece 3-4 tane var. yapmayın böyle

Yahu şu Volkan, Muslera benden daha iyi kaleci dedi muhabbetini acmayın yine.

Orda adam yediği gol sayılarına bakarak o kıyaslamayı yapmıs. Ters cevir en az gol yiyen kaleci Volkan olsun. O zaman aynı seyi söylermiydi birde bunu düşünün.

Yenilen gollerin azlığı ve çokluğu başarılı veya başarısız olmayı önemli bir şekilde etkiler dostum.Volkan'ın Muslera'nın standartlarına gelmesi için biraz daha ekmek yemesi lazım.Volkan'ın geçmişini de gördük yediği golleri de.Muslera daha yeni yeni ısınıyor.Daha daha iyisini yapacak.Bundan eminim.İzleyin ve görün....

nasıl görmedin bjk maçı ne güne duruyor 0-0'lık?

ya kurtardığı penaltı?

sadece bu iki maçta bize 2 puan kazandırdı.(maçlar berabere btmşti)

süper final şartlarına göre yarım puanla şampiyon olduğumuzu unutma. şampiyonluğumuzda bu 2 puanın önemi büyük.

bu 2 maçta getirdiği 2 puan bile yeterli. ki sadece 2 puan getirmedi. maçlarda ekstra kurtardığı pozisyon hiç mi yok ha? verdiğim videoda sadece 3-4 tane var. yapmayın böyle

Penaltı kendi hatasıydı zaten,o bir ekstra değil kendi hatasını telafi etmiş oldu. :yenieek:

Üzerine gelen biraz sert topu kornere çelmiş bu ahım şahım bir şey değil o pozisyonların hepsini izledim,Burak'ın pozisyonlarını da biliyorum.

Penaltıyı riera yapmadı topu o atmıştı rakibe muslera da teke tekti yapacak birşeyi yok

Sampiyonluk macinda Fenerbahce ile kalecileri degistirseydik, Fenerbahce Sampiyon olurdu.

Muslera´nin önündeki defans onu cok rahatlatiyor, fazla top gelmiyor, gelsede öyle toplar geliyorki, adam caresiz kaliyor.

Volkan tam bizim türk ergenlerine layik olan bi kaleci. Artislik yapar, her topa ucar fln...

Bence Volkan´in tek artisi 1e1 lerde acilari cok iyi kapatmasi. Mesela Muslera´nin gecen seneki Manisaspor macindaki ( Arena´daki mac) kurtarisi Volkan 100 yilda yapamaz. Sampiyonluk macinda Semih´in o kafa vurusunu hayatta cikaramaz. Düsünmeden aklima bu 2 posisyon geldi. Düsünsem en az 25-40 böyle posisyonlar aklima gelir.

Para´nin hakkini zaaten verdi, ama nedense bu sacma, akil disi laflar hep bizim ülkeden geliyor.

Penaltı kendi hatasıydı zaten,o bir ekstra değil kendi hatasını telafi etmiş oldu. :yenieek:

Dostum senin diğer forumlarda ki yazılarına da tanıklık ettim.Kusursuz bir takım arıyorsan git Barcelona'nın taraftarı ol.Adamlar 7-8 senedir beraber oynuyorlar.Yine de geçen sene Chelsea'yi yenemiyorlar.Çünkü kimse kusursuz değildir aslanım.Biz yeni kurulan bir takımız.Geçen sene üst düzey oyuncular ile şampiyonluğu 9 puan fark yaparak önde bitirdik.Elmander'in forvet olmadığına,Ufuk'u Muslera'nın önüne geçiremene kanaat getiren sen bu oyuncuların ilk sezonunda Türkiye standartlarının üstüne çıktıklarını kabul etmelisin.

Sonuç da 2000 ruhunu yakalamamız için birkaç seneye ihtiyaç var.Ben ilk senede bu ışığı görmeye başladım.Üstüne koyduklarında sen de bu çocuklarda önemli cevherler olduğunu farkedeceksin.

Aynen kardeşim gerçekleri belirleyici örnekler ile açıklaman harika.Saygılarımla..

Dostum senin diğer forumlarda ki yazılarına da tanıklık ettim.Kusursuz bir takım arıyorsan git Barcelona'nın taraftarı ol.Adamlar 7-8 senedir beraber oynuyorlar.Yine de geçen sene Chelsea'yi yenemiyorlar.Çünkü kimse kusursuz değildir aslanım.Biz yeni kurulan bir takımız.Geçen sene üst düzey oyuncular ile şampiyonluğu 9 puan fark yaparak önde bitirdik.Elmander'in forvet olmadığına,Ufuk'u Muslera'nın önüne geçiremene kanaat getiren sen bu oyuncuların ilk sezonunda Türkiye standartlarının üstüne çıktıklarını kabul etmelisin.

Sonuç da 2000 ruhunu yakalamamız için birkaç seneye ihtiyaç var.Ben ilk senede bu ışığı görmeye başladım.Üstüne koyduklarında sen de bu çocuklarda önemli cevherler olduğunu farkedeceksin.

Zaten ben kusursuz takım aramıyorum ki.

Size de hep övülecek,şişirilecek.Yanlışlarımızı da görmemiz lazım.Hep böyle düşününce kaybediyoruz işte.

Ayrıca aslanım falan hitap şekline dikkat et.

Muslera sadece 1 sezon burda oynadı ve inanılmaz maçlar çıkardı

Ayı yıllardır burda GS maçı ve portekiz maçı hariç ortalama bir kaleci

Zaten ben kusursuz takım aramıyorum ki.

Size de hep övülecek,şişirilecek.Yanlışlarımızı da görmemiz lazım.Hep böyle düşününce kaybediyoruz işte.

Yav kardeşim ben şişirildiğimizi düşünmüyorum.Bundan 2 sene önce ölü bir takımdık.Herkes dalga geçerdi.Sana anlattığım nokta şu daha yolun başındayız ve ilk senemize göre önemli bir yol kat ettik.Tabii ki eksiklikler var.Bunun ceremesini tabii ki çekiyoruz.Ama iyi bir takımımız ve havamız var.Bunu iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum.Bak en basiti iki seneden kalma bir baltaya sap olamayacak 6-7 tane isim vardı.Bak şimdi hepsi temizlendi sayılır.Yedek kulübemizin popülaritesi bile artıyor.Ne güzel işte...!Allah'tan başka ne isterim gayri....

Sampiyonluk macinda Fenerbahce ile kalecileri degistirseydik, Fenerbahce Sampiyon olurdu.

Muslera´nin önündeki defans onu cok rahatlatiyor, fazla top gelmiyor, gelsede öyle toplar geliyorki, adam caresiz kaliyor.

Volkan tam bizim türk ergenlerine layik olan bi kaleci. Artislik yapar, her topa ucar fln...

Bence Volkan´in tek artisi 1e1 lerde acilari cok iyi kapatmasi. Mesela Muslera´nin gecen seneki Manisaspor macindaki ( Arena´daki mac) kurtarisi Volkan 100 yilda yapamaz. Sampiyonluk macinda Semih´in o kafa vurusunu hayatta cikaramaz. Düsünmeden aklima bu 2 posisyon geldi. Düsünsem en az 25-40 böyle posisyonlar aklima gelir.

Para´nin hakkini zaaten verdi, ama nedense bu sacma, akil disi laflar hep bizim ülkeden geliyor.

Aynen kardeşim gerçekleri belirleyici örnekler ile açıklaman harika.Saygılarımla..

sarper kardeşim sende cevap verme. bitsin bu konu. iyice b.ka bulanacak biraz daha uzarsa. begenmeyen begenmez yapacak bişey yok. sabahtan beri aynı şeyler konuşuluyor:o

Yav kardeşim ben şişirildiğimizi düşünmüyorum.Bundan 2 sene önce ölü bir takımdık.Herkes dalga geçerdi.Sana anlattığım nokta şu daha yolun başındayız ve ilk senemize göre önemli bir yol kat ettik.Tabii ki eksiklikler var.Bunun ceremesini tabii ki çekiyoruz.Ama iyi bir takımımız ve havamız var.Bunu iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum.Bak en basiti iki seneden kalma bir baltaya sap olamayacak 6-7 tane isim vardı.Bak şimdi hepsi temizlendi sayılır.Yedek kulübemizin popülaritesi bile artıyor.Ne güzel işte...!Allah'tan başka ne isterim gayri....

Yükselme döneminde olduğumuz su götürmez bir gerçek tabi ki,2 sene öncesine göre kat kat iyiyiz ama bu takımda kimler eleştirilmedi zamanında.Uefa görmüş bir takımız arkadaşlar o kadar da büyütmeyin.Arka sayfadaki arkadaşın dediği gibi Adnan Polat dönemini unutun.

sarper kardeşim sende cevap verme. bitsin bu konu. iyice b.ka bulanacak biraz daha uzarsa. begenmeyen begenmez yapacak bişey yok. sabahtan beri aynı şeyler konuşuluyor:o

Zaten cevaplar geldiği için yanıt verdim sürekli.Yanıt gelmezse bir şey yazmam zaten. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt