#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Penaltı kendi hatasıydı zaten,o bir ekstra değil kendi hatasını telafi etmiş oldu. :yenieek:

Üzerine gelen biraz sert topu kornere çelmiş bu ahım şahım bir şey değil o pozisyonların hepsini izledim,Burak'ın pozisyonlarını da biliyorum.

illa bir şey bulacaksınız.

he tamam tamam. musleranın ekstrası bonusu kredisi bilmem neyi yok.

dümdüz kaleci. sabrinin kaleci versiyonu.

gidin 19 maç gol yemeyen başka bir kaleci bulun getirin,hatta siz geçin kaleye kardeşim. daha iyi tutarsınız. atıp tutmaktan iyidir

Daha geçen gün Volkan sayesinde turu geçti fener.Muslera çok kötü,Volkan çok iyi demiyorum tabi ama bizim sövdüğümüz,nefret ettiğimiz adam neler yapıyor,1 e 1 de gol yemiyor,Ronaldo penaltısı çıkarıyor,tek başına maç alıyor bizim sürekli şişirdiğimiz Muslera karşı karşıya tak tak yiyor golleri.Üzüldüğüm durum bu.Acilen çeki düzen vermeli kendine Muslera.

ronaldo'nun penaltısını kim çıkarmıyor ki :D

ronaldo penaltı noktasında zayıf biri.

geçen yıl liglerinde ve cl'de 2-3 penaltı kaçırdı. gören ne yaptı sanacak

bu arada angry birdlerden olduğunu sanıyorum,öylesin demiyorum ama büyük ihtimal var.

O listeye göre Valdes 4.cü müydü 5.ci miydi neydi tam olarak hatırlamıyorum.Dolayısı ile o liste çok ciddiye alınacak bir liste değil.

Konuya gelince herkes diyor size Sarp müstehak,Zapata mapata müstehak iyi ki bir kere oynayıp gittiler,bırak Galatasarayı Bank Asya düzeyinde bile değil bu adamlar.Hagileri,Jardelleri,Taffareller gördü bu takım.Ne Sarp'ı ne Zapata'sı neyden bahsediyoruz arkadaşlar bir maçta satıyorsun da demeyin yanlışlarımızı da görmemiz lazım hep yüksekten mi uçacağız hiç mi eleştirmeyeceğiz yani?

Valdes'in bol bol panter gibi kurtarışı var, çıkmaz diyen topları çıkarmakta usta kendisi. Senin iyi kaleci tarifine uyuyor olması gerekir.

Evet Muslera varken kaleci sorunumuz yok ve kolay kolay kaleci yüzünden maç kaybetmeyiz. Ama Muslera söylendiği gibi takıma seviye atlatacak Top Class bir kaleci değil maalesef. Kimse son maçta yediği gollerden dolayı Muslerayı suçlayamaz fakat çok iyi bir kaleci BJK maçındaki 3 golü de kurtarabilirdi.

Eleştirilecek kişi Muslera değildir. Asıl eleştirilmesi gerekn husus Muslera ayarında bir kaleci rahatlıkla 5-6 Milyona alınabilecekken Musleraya 11,25 Milyon ödenmesidir.

bilmeden de atıp tutmayın. bak bi bakalım musleraya 11,25 milyon euro mu ödendi!

Muslera Galatasaray'da - 19.07.2011 20:08 (GALATASARAY SPORTF A) / Galatasaray.org

6.750.000 EURO ödendi!

Adam bilmem kaç maç gol yemedi hala bu kaleciyi abartıyorsunuz diyenler var.Gece gece iyi güldüm:D

Muslera uzun yıllar çok rahat hizmet eder bu takıma.

Champions League maçlarında devleşeceğini düşünüyorum.

Sarper Yıldırım sezon sonunda yine buraya uğra,bir de o zaman söyle bakalım bunları.

Bir usanmadınız 2 macta adam karalamaktan.

kasımpasa maçıdaki golde yapacağı bişey yoktu bjk ilk gol yine aynı bjk 3. gol de aynı bitek bjk 2. gol kurtarabılırdı oda karsı karsıyaydı casillas da maç geliyor 6 gol yiyor senın defansın eşşeklik yapıyorsa kalecinin ne suçu var ? hadi anam başka kapıya sana hayrettinler leo francolar zapatalar yakısır onları kesin desteklemişsindir

kasımpasa maçıdaki golde yapacağı bişey yoktu bjk ilk gol yine aynı bjk 3. gol de aynı bitek bjk 2. gol kurtarabılırdı oda karsı karsıyaydı casillas da maç geliyor 6 gol yiyor senın defansın eşşeklik yapıyorsa kalecinin ne suçu var ? hadi anam başka kapıya sana hayrettinler leo francolar zapatalar yakısır onları kesin desteklemişsindir

İyi o zaman her gol pozisyonunu yesin biz de yapacağı bir şey yoktu diyelim var mı öyle dünya.

Defalarca dedim önceki sayfalarda Zapata açıklandığı gün dedim bu adam çok kötü diye yediği golleri Steaua Bükreş'ten biliyorum çünkü.Leo Franco'yu da öyle zamanında 4 atmıştık her seferinde de boş bırakmıştı.Şu adamları unutun gitsin bırak Galatasaray'ı PTT 1.Lig düzeyinde bile değiller.

#25 Fernando Muslera

Muslera'yi begenmeyen Galatasaray'li oldugunu sanmiyorum ;)

Muslera'nın gol yediği pozisyonların hepsini izleyin. Hiçbirinde hatası yok nerdeyse. Süper Kupa maçındaki gollere bakın, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçındaki gollere bakın. Ne yapabilir ki o gollerde. Zaten garip goller yiyoruz.

Muslera :f50::f50:

Adamın dibi! :yenieek:

Kalemizin aslanı! Özellikle şampiyonlar ligi maçlarında kalesinde devleşeceğini düşünüyorum! Umarım uzun yıllar Galatasaray'ımıza hizmet eder!

Aslanıma sarı kaleci kazağı da çok yakışmış...

Muslera'dan bunu istiyordum işte. O cıkardığı top müthişti. Yenen goldede hatası yoktu çünkü o topun oraya kadar gelmesine savunma izin vermemeliydi.

Eğer dünkü ilk golde Musa ile beraber topa çıksaydı.Hem gol yerdik hem de büyük ihtimalle beyin travması geçirecekti.İyi ki çıkmamışsın o topa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt