#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Eleştirileri kabul edin beyler Muslera çok iyi bir kaleci değil ben hatırlamıyorum 2 tane çok iyi kurtarış üst üste yaptığını

muslera çok iyi kaleci.

Eleştirileri kabul edin beyler Muslera çok iyi bir kaleci değil ben hatırlamıyorum 2 tane çok iyi kurtarış üst üste yaptığını

biri üstüne top gelmiyor diyor. biri 2 kere üst üste top tuttugunu görmedim diyor:D

geçen sene sivas deplasmannda 4 tane üst üste kurtardı merak etme. düşüşler yaşayabilir. kötü kalecide oldu. keşke zapata kalsaydı o en azından karpuz tutuyordu:sad007:

Şu yorumlara bakıpta gülmemek elde değil.

Petr Cech avrupa sampiyonasinda bizde yediği golleri hatırlayın,volkanın schalke maçında yaptıklarına..

İllaki hatalar yapılacaktır, bunlar bu hataları yaptı diye kötümü kaleci?

Yapmayın, her kalecinin inişleri çıkışları olacaktır, performansını eleştirirsin formsuz dersin..

Ama geçen sene pek iş düşmedi ona demek, çok komik!

Muslera, son yıllarda derbilerde ve kritik maçlarda hatasız oynayan tek kalecimizdir, şampiyonlukta payı büyüktür..

MUSLERA CANDIR!

#25 Fernando Muslera

Yav bir de cok para alıyor. Ne gol atıyor ne assist.

Satalım 5'e -7'ye gitsin.

Muslera'ya iyi bir kaleci değil diyenleri anlamak gerçekten çok güç. Çok manyak derecede skor taraftarısınız. Adam formsuz bir dönem geçiriyor o kadar, eksta kurtarış yapmamış. Eğer o son şampiyonluk maçında kalede Muslera yerine düz bir kaleciyle oynasaydık görürdüm sizi. bjk ile inönü'de oynadığımız, sivas'la deplasmanda oynadığımız, içeride mersin'le oynadığımız maçları ne çabuk unuttunuz? Üstelik bunlar sadece ön plana çıktığı maçlar, bunların dışında her maç çıkardığı çok önemli, ekstra kurtarışları vardır. Lütfen atıp tutmayın. Sonra da gelip Muslera'yı övmeyin.

Muslera gecen sezonda basında hepimizin bildiği gibi kötüydü. O dönemi cıkaralım Mersin,Sivas,Besiktas,Antalya macları haricinde gerçekten kalemize cok fazla top gelmedi(Keske tüm macların özetini koyan biri olsa Youtube'da). Geldiğindede işte bu Muslera farkı diyebileceğimiz pek birşey göstermedi bence. Zaten eleştirenlerin geneli böyle söylüyor ki yalan da değil. Niye hiçbir eleştiriye tahammül edemiyorsunuz anlamıyorum. Sanki millet gitsin, kötü kaleci demiş gibi yukarıda alaycı bir tavırla göndermeler yapmışsınız ki hoş değil.

Muslera gecen sezonda basında hepimizin bildiği gibi kötüydü. O dönemi cıkaralım Mersin,Sivas,Besiktas,Antalya macları haricinde gerçekten kalemize cok fazla top gelmedi(Keske tüm macların özetini koyan biri olsa Youtube'da). Geldiğindede işte bu Muslera farkı diyebileceğimiz pek birşey göstermedi bence. Zaten eleştirenlerin geneli böyle söylüyor ki yalan da değil. Niye hiçbir eleştiriye tahammül edemiyorsunuz anlamıyorum. Sanki millet gitsin, kötü kaleci demiş gibi yukarıda alaycı bir tavırla göndermeler yapmışsınız ki hoş değil.

Ben eleştirilerle dalga geçmedim, eleştiri tabiki olacak. Bende şu ara formsuz diyorum ama Muslera kötü kaleci diyenler var, tüm zamanı ele alıyorlar. Benim sinirim ona, yoksa herkes eleştirebilir.

Güzel ironi.

Muslera'ya iyi bir kaleci değil diyenleri anlamak gerçekten çok güç. Çok manyak derecede skor taraftarısınız. Adam formsuz bir dönem geçiriyor o kadar, eksta kurtarış yapmamış. Eğer o son şampiyonluk maçında kalede Muslera yerine düz bir kaleciyle oynasaydık görürdüm sizi. bjk ile inönü'de oynadığımız, sivas'la deplasmanda oynadığımız, içeride mersin'le oynadığımız maçları ne çabuk unuttunuz? Üstelik bunlar sadece ön plana çıktığı maçlar, bunların dışında her maç çıkardığı çok önemli, ekstra kurtarışları vardır. Lütfen atıp tutmayın. Sonra da gelip Muslera'yı övmeyin.

Manisa maçında ahmet ilhanın plaseyide unutmamak lazım, bide antalya maçında son dakikada ali tandoğanın şutu

Muslera güven veriyor ama bence Volkan daha iyi bir kaleci. Daha fazla maç almışlığı, daha fazla olmayacak top kurtarmışlığı var..

Skor taraftarı çok. Kolay kazanmış gibi göründüğümüz maçalrda bile Muslera'nın katkısı oldu. Tai sonuç galibiyet olduğu için Muslera'nın kurtarışları dikkat çekmedi. İla maç mı istiyorsunuz. bjk maçı var geçen yıl. yada karabük ve sivas maçlarını hatırlayannız var mı? biri 5-1 biride 4-0 bitti. Ama Muslera'nın kritik zamanlardaki kurtarışları olmasaydı o maçlar öyle hemen kopmazdı. Ben atlanan maçları yazdım.

Mesela ilk devrenin son maçında Manisa maçındaki kurtarışı. Antalya maçında son dakikadaki kurtarışı. 4-1 lik ibb maçında kurtarışları vardı yine. 0-0 biten eskişehir maçı. Pozisyonlar bile genel olarak aklımda. Mersin maçı var keza. Bi anda kaç tane saydım la daha ne istiyonuz:D

Eminim sadece biz taraftarın değil çoğu futbolcunnuda aklı şl de. Hepsinde heyecan var. Şl maçları bi gelsin toparlayacaktır. Ayrıca daha isteyen varsa bi dk ve copa america maçlarını izlesin.

Bizim taraftarimiz cok nankör arkadas. Dünyanin en gözde kalecilerinden biri bizim kalemizi koruyor, su laflara bak.

Insan Muslera´yi elestirirken biraz utanir be

Bizim taraftarimiz cok nankör arkadas. Dünyanin en gözde kalecilerinden biri bizim kalemizi koruyor, su laflara bak.

Insan Muslera´yi elestirirken biraz utanir be

Ne varmış laflarda ? Görende millet Muslera'yı sildi sanacak. Eleştiriler bu işin doğasında var ki insanlar gördüğünü söylüyor, duygusallık yapıp eleştirenlere sallamıyor. İyi olduğu zaman hakkı verilir kötü olduğu zaman eleştirilir bu kadar net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt