#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Ne varmış laflarda ? Görende millet Muslera'yı sildi sanacak. Eleştiriler bu işin doğasında var ki insanlar gördüğünü söylüyor, duygusallık yapıp eleştirenlere sallamıyor. İyi olduğu zaman hakkı verilir kötü olduğu zaman eleştirilir bu kadar net.

Niye elestiriliyor peki? Ne yapmis da elestiriliyor? Robot mu bu adam? Hata yapamaz mi?

Degajlariyla, refleksleriyle, olaganüstü bir kaleci. Ne istiyorsunuz?

Volkan'la Muslera kıyas çok saçma. Aralarında 5 yaş var neredeyse; Volkan'ın daha tecrübeli olması normal zaten.

Volkan'la Muslera kıyas çok saçma. Aralarında 5 yaş var neredeyse; Volkan'ın daha tecrübeli olması normal zaten.

güzel yorum. kendi yaş grubunda muslerayla kıyaslanacak çok fazla adam yok.

volkan muslera'nın yaşındayken donunu toparlayamıyodu :ka21::ka21::ka21:

Niye elestiriliyor peki? Ne yapmis da elestiriliyor? Robot mu bu adam? Hata yapamaz mi?

Degajlariyla, refleksleriyle, olaganüstü bir kaleci. Ne istiyorsunuz?

Ne isticez arkadas kimse kötü kaleci demiyor, gitsin demiyor, performansı eleştiriliyor.. Kendi kendinize triplere giriyosunuz hayret bişey ya..

Performansı mı eleştiriliyor sadece? Abartıldığı kadar iyi kaleci değil diyen kaç tane Gs li gördüm ben. Burda da benzer tarzda yorumlar bulunabilir.

93zwf.jpg

Muslera'nın küçüklüğü beyler.

arkadaşlar muslera volkan kıyaslaması yapanlara sadece gülüyorum.. 86 doğumlu birisiyle 81 doğumlu biriyle kıyaslama yapılmaz..volkan daha tecrübeli ..volkan daha çok maçlara çıktı unutmuş olabilirsiniz kıyaslama yapmadan önce volkanın yanlış hatırlamıyorsam türkiye maçlarından birinde veya birkaçında işgüzarlığı nedeniyle 10 kişi kalmıştık..bu musleranın yaptığı yanlışların yanında daha büyük yanlış diye düşünüyorum..enazından muslera elinden geleni yapıyor volkan gibi bile bile büyük yanlış yapmıyor..

Herkes profesyonel spor yorumcusu kesilmiş.Osman Tanburacı ve Hıncal Uluç yanınızda balon gibi söner:)).Armaya aşık gönülden GALATASARAY'lı olmasam sizin için en güzel ahı şöyle dilerdim.Kalede Zapata ve Hayrettin gibi isimler olsa o zaman ne halde olurdunuz tahmin edebiliyorum:))

Eleştirileriniz ölçülü olsun beyler.Top tutamaz,refleks yapamaz formda düşer eleştiririz burada hem fikiriz.Ama biri çıkıp Muslera'ya geçen sezon ki performansından ötürü top gelmedi ekstra kurtarış yapmadı diye hüküm verirseniz inanılmaz derece de bocalarsınız.Ben G.Saray'ın üstünde oyuncu görmem ama kaliteli ve arma ile özdeşleşen oyunculara da sahip çıkarım.Lütfen eleştirileriniz yıkıcı değil yapıcı olsun.Elimizde çok güzel bir cevher var.Unutmayın en geç gelecek sezon sonu Muslera'yı elimizde tutamayacağız belki de.

MUSLERA CAN'DIR...

kaleye top gelmiyor. keşke kaleye muslera yerine zapata kalsaydı boşa masraf yapmışız. bikere top tuttugunu görmedim musleranın. napıyorsun kalede sen kardeşim.

kimse uyarmiyormu uzun degaj yapma diye uyuz oldum

her top rakibe

Tek eksiği topları uzaklaştıramaması buna çalışması lazım ayakla vurduğu top çoğu zaman 50 metreyi geçmiyor

İçim cız etti sakatlanacak diye..

Aman reis..

Dikkat et kendine..

Düşüşlerdesin reis, toparla kendini.Gerçi geçen sene de kötü başlayıp sonradan açılmıştı.

Form yerlerde sürünüyor reyiz ManU maçına kadar toparlaman lazım kendini yoksa yanarız

Muslera Güney Amerika kökenli bir oyuncu olduğu için ayaklarına çok hakim ve güçlü.Taffarel de öyleydi.Geçen sene rakip ceza sahasına asist değerinde toplar gönderirdi.Antalya maçı ve ondan önceki maçlara baktığımda CAN MUSLERA'nın büyük bir konsantrasyon eksikliği içerisinde olduğunu gördüm.Milli maçlarda izlediğim Muslera ve bugün izlediğim Muslera'da aynı durum devam ediyor.Biliyorum atlatacakdır bu sendromu.Ama yeni yıla kadar oynayacağımız maçlardan en değerlisi olan Manchester United maçına kadar çok iyi çalışıp çok da iyi konsantre olması gerekir.Takımın ona çok ihtiyacı var.İyi bir Muslera Old Trafford da tarih yazacaktır.Benim güvenim sonsuz Muslera'ya.Onun için en güzel vitrin ve en önemli maç.Gerekeni yapacaktır.Bu taraftar;

- Elland Road panteri TAFFAREL'İ,

- Anfield Panteri MONDRAGON'u nasıl unutmadıysa

senin Old Trafford da yazacağın destanı da kimse unutmayacak inşallah.Dualarımız sizinle aslan parçaları...

Rakibin her ne kadar iyi oyuncuları sakat olsada onların yerlerini dolduracak RVP , Hernandez gibi golcüler var . Bu sene ciddi form düşüklülüğü var . Duran toplarda zaten kalp krizi geçiriyorum . Bir haftada toparlanacak şey değil ama hocamızın bunun üzerine çalışması lazım kalan 2-3 günde .

Her maç 50 kere kaleciye dönersen, elbette 1-2 tanesinde hata yapar. Maradona değil ya bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt