#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Biri bu adam için taze sogan diyordu..

nazar-boncugu-029.jpg

Penaltıyı kurtaracağından o kadar emindim ki arkadaşlara Muslera'da bu top dedim, yüzümü kara çıkarmadın :tiphat:

vallah bende emindim, kalenin önünde gözümde öyle büyüdüki sanki tüm kaleyi kapliyor gibiydi...

Bir zamanlar kalemizde Orkun oldugu icin Leverkusen'den 5 yemistik. Bitanesin Muslera.

ilerleyen yıllarda bence seneye dünyanın en iyi takımlarından birine transfer olucak :sad007:

gitme!!!

Penaltıyı kurtaracağı bariz belliydi de Carrick'in pozisyonunda kırmızı kart görseydi dengeler değişirdi.Yine de müthişti.

Zor tutarız elimizde.

2 haftadır bu adama bile sallayan vardı.

Penaltı sırasında Nani'yi çok pis şaşırttı :asd: Nani ilk harekette yatmasını bekliyordu yatmayınca Nani şaşırdı :D

Senin ayaklarının altında birşey varya ben onları ... neyse.

REİS !!!

Bu akşam mağlup olduk ama şerefli mağlubiyetlerin en alasını yaşadık.Bunun mimarlarından biri de Muslera'dır.Ben eleştiri yapılmasını severim ama eleştiri seviyeli olacak bir de hakedene hakkını vererek amansız eleştirmeyeceksin.Bunu savunanlardanım.Bu laflarım forumda Muslera hakkında ekstra kurtarış yapmıyor top gelmiyor gibi amansız eleştiri yapanlara yönelik.Geçen seneyi izlemekten aciz olanlara bu sene Manchester Utd. maçını onlarca izlemelerini tavsiye ederim.Aradığınız cevap bu maçta olacakdır:)).Bu amansız eleştirileri yaptığınız için de utanacaksınız ve Muslera'nın gitmemesi için kılı kırk yaracaksınız.

Ellerine sağlık Aslan yürekli Muslera'm...

MUSLERA CANDIR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt