#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Helal olsun Muslera'ya, işte bunun icin aldık biz onu. Bu performansını sürdürmeye devam etsin yeter ki, galibiyetler de gelir yakında.

Bir tesekkür de Carrick'e etmek lazım tabi.

Bravo Muslera. İşte Muslera'dan görmek istediğim şey bunlar.

1-2 hafta önce eleştirdim biraz ama bugün sonunda gerçekten beklediğimiz Muslera gibi oynadı helal olsun gerçekten çok iyidi nazar değmesin hep böyle oynarsın inş ...

ulan biz seni nasıl aldık hala inanamıyorum:SS:

barçaya koy gol yemez o derece yani :p

şaka bir yana elimizde tutarsak iyi olur tutmasakta iyi bir paraya satarız.

ulan 3-4 gün önce sallıyolardı adama vay be :asd:

futbol böyle bişey işte. danyi adam yerine koymadılar...skysports maçın adamı seçti danyi.. semihe güvenmediler,sahadan van persieyi sildi.. herşeyde bi hayır varmış.bi de solbekimiz olsa mis gibi kadromuz var.

Bu maçta konsantrasyon sorununu aşınca Mondragon'un Liverpool maçı kadar olmasa da kulup tarihine geçecek bir maç çıkardı bizim adımıza.

Muslera bunu daha fazla yapmayı başarabilecek bir kaleci.

Bu standardı kariyerinde 4-5 kez yakalayan Mondragon'un aksine her sezon en azından bu şekilde 7-8 maç çıkarabilecek kalitede.

Lig maçlarında degajlarında bile rakip sahayı bulamayıp, burada 20 degajın sadece 1'inde hata yapması [o kadar geri pasa rağmen] başka türlü izah edilemez.

yillardir kaleciler penaltilarda daha adamin topa vurmasina 1 adim kala köse secip atlamalarini anlamiyorum diye elestiririm...

yahu kafadan bir köse secip, atlamak yerine, son ana kadar bekleyip, hangi köseye vuruyor bakip, o zaman atlamak cok daha mantikli degil mi? Iyi tam köseye vuruyorsa, zaten herturlu gol olacak o top, ama tam köseye vuramiyor herkes, dolayisiyla eger son ana kadar bekleyip, nereye vurdugunu baktiktan sonra atlarsan , tutma sansin cokd aha yuksek. Yillardir düsündügüm, aklim almiyor dedim bir olay bu.

Muslera tam benim kafamdaki penalty killer, budur iste.

Bekledi, bekledi, bakti nereye vuruyor, cikardi.

yillardir kaleciler penaltilarda daha adamin topa vurmasina 1 adim kala köse secip atlamalarini anlamiyorum diye elestiririm...

yahu kafadan bir köse secip, atlamak yerine, son ana kadar bekleyip, hangi köseye vuruyor bakip, o zaman atlamak cok daha mantikli degil mi? Iyi tam köseye vuruyorsa, zaten herturlu gol olacak o top, ama tam köseye vuramiyor herkes, dolayisiyla eger son ana kadar bekleyip, nereye vurdugunu baktiktan sonra atlarsan , tutma sansin cokd aha yuksek. Yillardir düsündügüm, aklim almiyor dedim bir olay bu.

Muslera tam benim kafamdaki penalty killer, budur iste.

Bekledi, bekledi, bakti nereye vuruyor, cikardi.

Yok öyle. Kaleci olarak penaltilar'da kestiremezsin, oyuncunun nereye atacani. Cünkü 1saniye'de oliyor yön vermek

(topa vuran.. )Kaleciler önceden karar verir, nereye atlicaklarini..bu öyle bilinsin, ve öyle'dir.

yalnız ben nani sağ köşeye (bizim açıdan )atar dedim la...musleranın sezgiler çok iyi.

Muslera acıldı artık, gecen senede penaltı kurtardıktan sonra formuna kavuşmuştu :)

Yok öyle. Kaleci olarak penaltilar'da kestiremezsin, oyuncunun nereye atacani. Cünkü 1saniye'de oliyor yön vermek (topa vuran..

)Kaleciler önceden karar verir, nereye atlicaklarini..bu öyle bilinsin, ve öyle'dir.

ben zaten yazdim yukarda, son ana kadar bekleyip atladigin zaman dogru köseyi secsen bile eger o top tam köseye gidiyorsa, gol olur, cunku baya bekledigin icin eger herif tam köseye yoluyorsa topu, uzayamazsin, yetisemezsin büyük ihtimal.

ama eger herif tam köseye vuramazsa , bu sefer ama kurtarma sansin baya artiyor, ki aynisi bugün oldu iste, tam köseye gitmedigi icin top muslera kurtardi.

ha, muslera kafadan secip atladi diceksin bana ama asla katilmyiorum, muslera sonuna kadar neden beklyior o zaman?

penaltıda nani ile dalga geçti resmen hadi lan yawşak atacaksan at artık der gibiydi

Ulan su adama da sallıyordunuz daha gecen.

Günah ulan bu adama sallanır mı.

Sarper Yıldırım ve niceleri beyler sesiniz soluğunuz kesildi ?

#25 Fernando Muslera

Penaltıda Nani'nin yaptıgı kural hatası. Muslera kurtarmasaydı Yenikten vurması gerekiyordu ama Aslan parçası buz gibi çıkarttı penaltıyı.

Aslanım benim böyle devam et.

Penaltıda Nani'nin yaptıgı kural hatası. Muslera kurtarmasaydı Yenikten vurması gerekiyordu ama Aslan parçası buz gibi çıkarttı penaltıyı.

Aslanım benim böyle devam et.

Evet ama o işleri baya bi futbolcu yapıp aptal kalecileri yatırıyor. 50 kere durarak penaltı atan adamdan hayır gelmez bknz: nani. Muslera da top class bi kaleci olduğu için rahat çıkardı topu. Yanlız muslerayı seneye elimizde tutamayız. Bence dünyanın en iyi kalecilerinden kimi soylerseniz soyleyin bi eksiği yok. Chelseanin chech ten sonra alacağı adam olabilir bana göre. Dea gea dan ne ekisiği var veya valdes den? Bakalım seneye napıcaz..

Muslerada maç seçiyo gibi ligde bu performansının yarısını göstermedi bu sezon

Muslerada maç seçiyo gibi ligde bu performansının yarısını göstermedi bu sezon

Geçen yıl ligde en az gol yiyen kaleciden bahsediyorsun... Ve hayatında ilk defa CL'de mücadele eden bir kaleciden bahsediyorsun

Bu sezon genel olarak kötüydü milli maçta da 4 tane gol yedi.. CL maçları extra motivasyon getirir zaten bunun adı da maç seçmek olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt