#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

nazar-boncugu-029.jpg

Penaltıyı kurtaracağından o kadar emindim ki arkadaşlara Muslera'da bu top dedim, yüzümü kara çıkarmadın :tiphat:

Aynen Nani topun başına geçti.. Kurtaracak dedim yani gol ihtimalini hiç düşünmüyordum, Aynısı UEFA finalinde Davor Suker'in penaltısında olmuştu :)

Geçen yıl ligde en az gol yiyen kaleciden bahsediyorsun... Ve hayatında ilk defa CL'de mücadele eden bir kaleciden bahsediyorsun

Bu sezon genel olarak kötüydü milli maçta da 4 tane gol yedi.. CL maçları extra motivasyon getirir zaten bunun adı da maç seçmek olmaz

Ben bu sezon diyorum sen geçen sezondan bahsediyosun

Ben bu sezon diyorum sen geçen sezondan bahsediyosun

Peki o zaman geçen sezon 4. haftasında elleri küçük diye eleştiriliyordu, Galatasaray'ın kaleciden yana şansı yok diyorlardı bazı haftalık taraftarlar... Ama sonra en az gol yiyen kaleci oldu... Oldu mu?

Maç mı seçmek. Bir kaleci düşünün ve gol yiyiyor istatistikleri geriliyor ve en iyi olmak istiyor. Böyle saçma bir düşünce olmaz. Dünde ayrıca maçın en iyilerinden biriydi Danny ve Hamit ile birlikte.

Gol sevinci yaşatmış kadar oldu kurtardığı penaltıyla:ayatollah:

Kim derse desin muslera harika bizim en büyük güvencemiz be

Yan toplara çıkışlarını ve en önemlisi geri pas sonrasındaki vuruşlarını düzeltmesi gerekiyor.

Dün penaltı olunca 2-0'ı nasıl çıkarırız diye çok düşündüm ama eline sağlık iyi çıkardın topu. Eksik olma yakışıklı.

CL maçlarında böyle oynamaya devam ederse seneye Kaleci transfer etmek zorunda kalacağız. :(

Aslanim benim. Bide elestiriliyordu utanmadan :) Muslera bu be

Muslere maçmı seçiyor :asd:

Sahada maç seçmeyek bir oyuncu varsa bu sadece kalecilerdir

Forvet-orta saha-defans yeteri kadar koşmayabilir maç seçebilir,açığını başkası kapatabilir,ancak kalecinin açığını kimse kapatamaz.

Kalecinin tek bir istatistiği vardır.Gol yememek

Ayrıca musleranın bu yıl yediği gollerde sadece beşiktaş maçında yediği 2. golde hata aranabilir o kadar

Adam penaltı pozisyonunda bildiğin tutacağım dedi lan. Bildiğin o güveni verdi. Diktiği toplarda biraz sakin olabilse #10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt