#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Nani;“I was waiting for the goalie to make a move but he was clever,didn’t move until I’d chosen a side,he made a great save”

Kalecinin bir köşe seçmesi için bekledim fakat zeki davranarak hiç hareket etmedi ben köşeyi seçene kadar, mükemmel bir kurtarış yaptı.

Böyle bir kaleciyi avrupadan almaya kalksan 20-25 milyon euro. :) Dün gece ki maçta özellikle penaltı kurtarışında yaptığı harekete hayran kaldım. ''Gel hadi. Buradayım'' der gibiydi :D

Bir saniye bile o penaltı gol olursa diye düşünmedim, kornerlerde bile daha fazla tedirgin oluyordum yeriz diye, bu güveni veriyor Muslera, helal olsun.

Bir yan toplarda daha etkili olursa, işte o zaman devlerden biri haline gelecek.

Son ana kadar atlamamak en iyisi zaten :tiphat:

Bir saniye bile o penaltı gol olursa diye düşünmedim, kornerlerde bile daha fazla tedirgin oluyordum yeriz diye, bu güveni veriyor Muslera, helal olsun.

Bir yan toplarda daha etkili olursa, işte o zaman devlerden biri haline gelecek.

Valla ne yalan söyliyim bende nedense inanılmaz güvendim dünkü penaltıda Muslera'ya ... Aynı dediğin gibi bende kornerlerde daha çok korktum :)

Hele penaltıdan önce annem ve dedem ooo hiç şansı yok kesin gol falan diyip dellendirdiler beni Muslera çıkarınca onlara dönüp öyle bi atarlandımki gördünüzmü hani goldü diye :asd:

Aslanim benim. Bide elestiriliyordu utanmadan :) Muslera bu be

utanmayla ne alakası var Muslera'nın potansiyelini biliyodu ve o potansiyeli yeteneğini göstermesini bekliyodu herkes ...

Gerçek Muslera bu işte yeri gelcek kurtarıcımız olcak imkansızı çıkarcak beklenen özlenen Muslera ...

Nani nin penaltıyı nereye atıcağını naniden iyi biliyodu sanki...

nani.gif

:ka19: :005:

Bana kalsa emekli olana kadar kulüpte tutarım onu ama çok zor.

Man.Utd,Chelsea,M.City,Barça

En fazla 2 sene sonra yukarıdaki 4 takımdan birine gider ve en az 25m bonservis alırız.

Carrick kendini bıraksa, 99% penaltı ve kırmızı karttı. Gol oldu ama kırmızıdan iyi yırttı. :)

Maçtan sonra İngiltere ligi çocuk hayalim demiş.Teklif gelirse tutamayız zaten. :)

20-25 civarı veren olursa hemen vereceğini söylemişti zaten başkan

1. sınıf kaleci olduğunu kanıtladı dün gece.

Hollanda spikeri anlatti.. Antremanda 5 bayan taraftar uzerine atlamis.. antreman yarida kalmis.. Muslera altinda kalmis kizlarin..

Spikerin dedigi.. 5 kiz Musleraya bile fazla geldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt