#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Trabzonda katliam olur o zaman:)

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Sözleşme

Bitiş T.
[/TD]

[TD]: 31

Mayıs 2016[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

4 yıllık sözleşmesi var. Trabzon bize hayatta satmaz bu adamı:)

7 milyon euroya serbest kalır maddesi var diyorlardı. öyle bişey varsa onuru ikna etmeye bakar.

“i was waiting for the goalkeeper to make a movement but he was very clever and didn’t move until i’d chosen a side. he made a great save.”

nani - maç sonrası mutv'ye yaptığı açıklama

Türkçesi: kalecinin hareket etmesini bekledim fakat zekice davrandı ve ben bir taraf seçene kadar hareket etmedi. güzel bir kurtarış yaptı."

GS sözlük

ne satmasi arkadas

birakin onu bunu satmayi artik bu takimin basariya ihtiyaci var

gidipde napacak manchester unitedde bizde kalsin her sene sampiyon olup her sene sampiyonlar liginde oyniyalim

zaten tek alamadigimiz kupa var tarihimizde onuda eger almak istiyorsak öyle onu sat bunu satla olmaz

ne satmasi arkadas

birakin onu bunu satmayi artik bu takimin basariya ihtiyaci var

gidipde napacak manchester unitedde bizde kalsin her sene sampiyon olup her sene sampiyonlar liginde oyniyalim

zaten tek alamadigimiz kupa var tarihimizde onuda eger almak istiyorsak öyle onu sat bunu satla olmaz

bence de adam satmakla olmaz ama adam gitmek isterse ingiltereye nasıl tutacağız ki?

aslan bırakmaz bizi ünal başkan da bizim okula gelmişti söyleşiye muslera için 25milyondan sonra satmayı düşünürüz 25milyonun altını düşünmeyiz demişti :D

Birileri oturup konuşursa gitmez bence kalır. Lütfen kal sen gözümde 1 numarasın

Şuan da dünyanın en iyi kaleciler sıralamasında 6. sırada.Onu almak isteyen kulüp olursa getirir en az 20 milyon euroyu ancak alır yoksa ancak formasını alır o kadar kolay mı gitmesi.Hem panik yapacak birşey yok Porto sürekli oyuncu satan bir kulüp ancak hep başarılı.Ayrıca oyuncularımızın istenmesi kötü değil istenmezse kötü olur.

musleraa sadece penalti cikarmadi dün, 3 tane en az %100 lük gol engelledi.

ilk golde ama Allahtan herif o golü atti, yoksa kesin penalti ve kirmizi cikiyordu.

musleraya teklif gelirse, gider hele hele ingiltereden gelirse..

bence biz zorluk göstermemeliyiz zaten eger gitmek isterse.

su anda 2 milyon aliyor galiba yillik garanti.

maksimum teklifimizi yapariz, ok derse, mutlu olurum derse, uzatir sozlesme, kalir.

yok haylaim, yok brakin gideyim derse, güzel parayi getirsinler, gidebilirsin deriz.

Fernando Muslera : Şimdi Bana talip olan klüpler Cup Amerika'yı izlemediler, Çünkü Cup Amerika'ya saygı duymuyorlar. Galatasaray Her maçımı izledi, Takımımı Asla bırakmam Ben çok mutluyum , Dostluğumuz Üst Seviyede .

Fernando Muslera : Şimdi Bana talip olan klüpler Cup Amerika'yı izlemediler, Çünkü Cup Amerika'ya saygı duymuyorlar. Galatasaray Her maçımı izledi, Takımımı Asla bırakmam Ben çok mutluyum , Dostluğumuz Üst Seviyede .

Nerde demiş bunu,kaynağınıda koysan iyi olur söylentiyse koyman yanlış

Çağdaş'ın frikik'i hariç yere yatmadı. Pek iş düşmedi.

Şimdi biri terlemeden bitirdi maçı boşuna para veriyoruz falan yazar.

reyis piknik yapıyodu arkada

dblxc.jpg

Totoş basın Muslera'ya sözde ayak yapıyorlar ama yemezler reiz hep bizimle olacak gitse bile 25 mn € kazandırmadan gitmicek:coffee:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt