#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

vasattı ama ben ilk golde de ikinci golde de muslerada suç aramam..defansa bakın derim yahu adam rövaşatayla gol atıyor vurdurmayacaksın defanssan

ben muslerayı cok seviyor ve cook güveniyorum ve Türkiyenin en iyi kalecisi.. ama 2.golde biraz daha ayakda durabilse o top göğüsüne carpardı.

Maçlara konsantre olmaktan zorlanıyor gibi. Transfer dedikoduları kafasını karıştırmış. Bu maçta laf atılacak son oyuncu.

ulan hala bitanede tut diyorlar. bunların organizması nasıl çalışıyor merak ediyorum.

Çok iyi hazırlanmışlar sezona. Fizik gücü olarak bizden sonraki en iyi takım. Ama abarttmamak lazım, golleri atıp kapandılar. Pozisyonlar da bulduk, pozisyonumuz yok mu şimdi bizim?

Kotu kaleci degil ama iyi kalecide degil, forumda cok abartiliyordu dunyanin en iyi kalecileri arasinda falan diye ama, bize geldikten beri cok iyi mac cikardi dedigimiz mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez

Oha lan Muslera'yı hangi akla hizmet eleştirir bi insan adam daha napsın la?

Kotu kaleci degil ama iyi kalecide degil, forumda cok abartiliyordu dunyanin en iyi kalecileri arasinda falan diye ama, bize geldikten beri cok iyi mac cikardi dedigimiz mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez

olmamış bu yorum.

İlk golde hatası var bence,hasan kabzeye ilk top gelirken selçuk kafa vurduğunda hasan rövaşataya hazırlanmıştı zaten.Musleranın ordan durumu anlayıp 2. pozisyonu sezmesi gerekirdi.

Top çokda hızlı gitmedı.

İlk golde top yavaş süzülerek geldi tutabilirdi.

Degajları vole şeklinde atıyor bunu ya çok iyi yapacaksın yada hiç yapmayacaksın geçen sezon iyi atıyordu bu sezon kısa düşüyor yada ayağının dışına gelip fazla havalanıyor daha fazla elle başlatması lazım.

Diri ve atik görmüyorum bu sezon Muslera'yı.

en iyi oynadi dediginiz macin 10. dakikasinda sacma sapan bi kirmizi kart ve penalti yaptirdi

bu gercegi gormek istememesi GS taraftarinin baltayi topcu sanmasi ile esdeger

Niye bu kadar kişi mesaj yazıyor?Maçta hata mı yaptı?Ben mi göremedim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt