#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Kotu kaleci degil ama iyi kalecide degil, forumda cok abartiliyordu dunyanin en iyi kalecileri arasinda falan diye ama, bize geldikten beri cok iyi mac cikardi dedigimiz mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez

bir bitmediniz adam hata yapsa da yazsak diye bekliyorlar resmen manu maçında penaltı çıkarır 4 tane net top çıkarır gene yaranamaz

Kotu kaleci degil ama iyi kalecide degil, forumda cok abartiliyordu dunyanin en iyi kalecileri arasinda falan diye ama, bize geldikten beri cok iyi mac cikardi dedigimiz mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez

Tamam çok abartılıyor konusunda haklı sayılırsın ama iyi oynadığı maç sayısını, bir elin parmaklarıyla nasıl endeskledin acaba ? Geçen sezon hiç mi maç seyretmedin ?

:hı'::42:

ne yapicagimi bilemedim

en iyi oynadi dediginiz macin 10. dakikasinda sacma sapan bi kirmizi kart ve penalti yaptirdi

bu gercegi gormek istememesi GS taraftarinin baltayi topcu sanmasi ile esdeger

boyle sacma dusuncemi olur musleranin ne sucu var o pozisyona neden olanlari sucla orda hangi kaleci olsa onun yaptigi hamleyi yapardi

Canimiz kanimiz, ama o topu cikarmasi gerekirdi. Klasina yakismadi.

Oha lan millet karpuzcu zapataları, embesil leo francoları, orkun aykut gibi yeteneksiz kalecileri gördükten üst düzey kaleci gördüklerinde afallıyor. Normal karşılıyorum alışma sürecindesiniz hala atlatacaksınız merak etmeyin.:b5:

Birde bana Allahını seven birisi anlatsın. Eylül ayının sonunda bir kalecinin aklının başka takımda olabilmesini ben mantık sınırlarım içerisinde değerlendiriyorum ama sonuç hep false dönüyor.

Tamam ocak ayı olabilir transfer sezonu yaklaşır, talibide vardır ve aklı çelinmiştir de lan daha 3 ay var. Neyin kafası bu eğer aklı başka takımdaysa zaten ederi neyse bugün versinler parasını, ocakta ilk uçakla gönderelim direkt.

Ben başka takım zırvalarına falan inanmıyorum. Bence en büyük nedeni lder kaleci özelliğine sahip olmaması. Nasıl yani? Şöyle yani ben geçen sene bu kadar kaleciye oynadığımızı görmedim ortada sıkışan musleraya gönderiyor bu onun üzerinde büyük yük oluşturuyor. Her an tetikte, korku içerisinde. Bu da performansını düşürüyor.

İşin özü önünde ki oyunculara güvenemiyor.

Bu sezon ekstra kurtarış yapmadı top gelmedi tartışmalarına tokat gibi cevabı Manchester United maçında verdi Muslera.Ligde ise 6 maçta 8 gol yemesine rağmen gözümde hiçbir değerini yitirmez aksine arttırır.Bugün sahada oynayan oyuncuların akılları bu maç da değildi.Konsantre olamadılar.Çünkü Braga maçını düşünüyorlar.Zaten maç sonu Eboue bile bu mağlubiyete fazla üzülmedim demesi hafta sonunda liderliğin garanti altında olduğunu bilerek hareket eden oyuncuların bütün konsantrelerinin Braga maçına yoğunlaştırması kaçınılmaz bir gerçek.

Muselra'nın hasan Kabze'den yediği enfes golde konsantrasyon eksikliği yaşadığını düşünüyorum.Eğer pozisyon takip etseydi cepheden gelen topu uzanamayacağı köşe olsa bile mutlaka çıkarırdı.Olsun Braga maçı daha önemli ve Muslera'nın yine akıllara durgunluk veren performans göstereceğinden eminim.

MUSLERA CANDIR...

muslera'nın sorunu bana göre maç içinde konsantrasyon kaybı yaşaması, oyun içinde soğuması. pozisyon gelmiyor gelmiyor gelince de yiyor. diğer yandan manu gibi devamlı rakibin pozisyon ürettiği maçlarda çok iyi kalecilik yapıyor.

muslera'nın sorunu bana göre maç içinde konsantrasyon kaybı yaşaması, oyun içinde soğuması. pozisyon gelmiyor gelmiyor gelince de yiyor. diğer yandan manu gibi devamlı rakibin pozisyon ürettiği maçlarda çok iyi kalecilik yapıyor.

Ilk cumle ne kadar dogruysa devami da o kadar anlamsiz. Muslera ayarinda bir kalecinin mac icinde top gelmedigi icin konsantrasyonunu kaybetmesi gibi sacma bir durum olamaz. Ama eger Muslera'ya gercekten lanse edildigi gibi ciddi bir Avrupa devinden teklif varsa, o zaman konsantrasyon sorununun nedeni bu olabilir. Boyle bir durum soz konusu ise birakalim gitsin. Akli bizde olmayan bir oyuncuyla devam etmek iki taraf icinde zarar olur zira.

Ilk cumle ne kadar dogruysa devami da o kadar anlamsiz. Muslera ayarinda bir kalecinin mac icinde top gelmedigi icin konsantrasyonunu kaybetmesi gibi sacma bir durum olamaz. Ama eger Muslera'ya gercekten lanse edildigi gibi ciddi bir Avrupa devinden teklif varsa, o zaman konsantrasyon sorununun nedeni bu olabilir. Boyle bir durum soz konusu ise birakalim gitsin. Akli bizde olmayan bir oyuncuyla devam etmek iki taraf icinde zarar olur zira.

ben o haberin doğru olduğuna inanmıyoru.ferguson bir maçla buyuk paralara adam almaz.kaldı ki de gea ya çok para verdiler.muslerayı isteyeceklerini sanmam.bizim yalanda sınır tanımayan basın semih içinde aynı şeyi söyledi.selçuk için barca dediler ya.düşünün artık o derece.

ben de öyle bir haberin gerçek olduğunu sanmıyorum. zaten ali dürüst açıklama yaptı. herhangi bir teklif yok diye. olsa dahi sezon yeni başlamış neden kendini futbola veremesin. burda bu sezon aslanlar gibi oynar gider sonra hangi takıma gidecekse.

ama ben o düşüncemi sırf bu son ordu maçı için yazmadım. genel olarak gözlemlediğim bu muslera'da.

wery superb goalie +

Bu gün Casillias,Buffon,Valdes vs kaleciler'de hata yapıyorlar. Ne kadar çok meraklıymışsınız Muslera'ya sallamaya...

3 puan kaybettik diye bir asmadığınız kalmış adamı yahu. Tolga ile arasında fark yokmuş,elleri küçükmüşiiyi kaleci değilmiş miş miş..

Manu maçında penaltıyı çıkardığında hepimiz Muslera diye nağralar atmadık mı.?

Kendimize gelelim..

Muslera takımımızın kalesini koruduğu süre içerisinde benim için dünyanın en iyi kalecisidir. Sizin içinde böyle olmalıdır.

Bikere herkes mantıklı düşünsün. Muslera top class kaleci diyoruz dimi? Benim gorusumde şuan chelseanin manu nun arsenalin barcelonanın interin milanın kalesinde rahatlıkla oynar. Hiçbirinin kalecisi şuan muslera dan iyi değil. Madem muslera top class eleştiri de ona göre olucak tabiki. Bu golu muslera ayarında bi kalecinin yememesi lazım bu iş bukadar basit. Yok yermişte oylemiş boylemişi yok yememesi gerekirdi ama yedi. Casillias valdes ne goller yiyor muslera da yicek ama daha konsantre olmalı macta.

Kısmen doğru analiz.

De Gea bu kadar eleştirilmiyor.Takım olarak bazı şeyleri iyi yapsak Muslera da sürekli Manchester,Beşiktaş deplasmanlarındaki oyununu oynar.

Sizi bilmem ama ben aşırı güveniyorum bu adama.Kalede olması bile güven veriyor.Keşke stoper ikilisini de sabitlesek de oturmuş bir savunma arkasında izlesek geçen yıl olduğu gibi.

De Gea bu kadar eleştirilmiyor.Takım olarak bazı şeyleri iyi yapsak Muslera da sürekli Manchester,Beşiktaş deplasmanlarındaki oyununu oynar.

Sizi bilmem ama ben aşırı güveniyorum bu adama.Kalede olması bile güven veriyor.Keşke stoper ikilisini de sabitlesek de oturmuş bir savunma arkasında izlesek geçen yıl olduğu gibi.

her sözüne katılıyorum renktaş. defansta ikilisinde istikrar şart. sürekli değişen bir defans ikilisi zarar verebilir ileride.

Yalnız ilk golde çok geç reaksiyon verdi

''Allah'mı lan eleştirilmeyecek'' diyen ergen zihniyetler gördüm. Yazık vallaha yazık. Herhalde bu kendilerince normal insanlar , Muslera'dan her maç hatasız oynamasını bekliyorlar. Muslera'nın da bir insan olduğunun farkında değiller.

Neyse ne desen boş bu zihniyetlere, gidin Baroş'u göklere çıkarıp,Terim'e sallamaya devam edin siz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt