#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Bence iki topuda tutabilirdi.

O toplari her kaleci tutamaz orasi ayri ama Nando´muzda "her kaleci" degil özel biridir, ondan cikarabilirid diyorum.

Ama cani sagolsun, dün genel olarak iyi degildik. Hasan Kabze´de öyle yere vurdu ki....

Olağanüstü kurtarış yaptığı maç 5 i geçmez, kaleye gelen ilk top gol oluyorsa ufuğun ne sucu vardı aklı burada değilse hemen satmak gerek hazır para ederken ...

Bence iki topuda tutabilirdi.

O toplari her kaleci tutamaz orasi ayri ama Nando´muzda "her kaleci" degil özel biridir, ondan cikarabilirid diyorum.

Ama cani sagolsun, dün genel olarak iyi degildik. Hasan Kabze´de öyle yere vurdu ki....

İlk golde zaten Semih Hasan Kabze'nin arkasındaydı. Yani oradan şutun geldiğini geç gördü ve uzanamadı doğal olarak İkinci golde de karşı karşıya kaldı ve Stancu da yapılabilecek en iyi vuruşu yaptı. İki golü de bence çoğu kaleci çıkartamaz.

Olağanüstü kurtarış yaptığı maç 5 i geçmez, kaleye gelen ilk top gol oluyorsa ufuğun ne sucu vardı aklı burada değilse hemen satmak gerek hazır para ederken ...

Futboldan anlamayan ( ben anladigimi söylemiyorum, konuyu oralari getirme lütfen ), her hizli oyuncuya iyi diyen, calim atan oyuncuya hayran kalan, isigi sönmüs yildizlara tapan türk taraftarin en güzel örnegiysin renkdasim.

bizim oynadığımız takımlar bizim maçlarda kaç tane olağanüstü pozisyona giriyor bize karşı?

eleştirirken biraz mantıklı olun.

Futboldan anlamayan ( ben anladigimi söylemiyorum, konuyu oralari getirme lütfen ), her hizli oyuncuya iyi diyen, calim atan oyuncuya hayran kalan, isigi sönmüs yildizlara tapan türk taraftarin en güzel örnegiysin renkdasim.

10 yaşından beri amatör futbol oynuyorum musleraya kötü kaleci demiyorum ama bir gerçek varki en ihtiyacımız olduğu anda bir kurtarışı yok takım kötüyse reaksiyon veremiyor bir mondragon tafi kalitesi aratıyor gecen sene arenada fenere yenildiğimiz maçı aklına getir daha iyi anlarsın bu arada sönük yıldız ,hızlı futbolcu geyiğine nereden sardın anlayamadım

10 yaşından beri amatör futbol oynuyorum musleraya kötü kaleci demiyorum ama bir gerçek varki en ihtiyacımız olduğu anda bir kurtarışı yok takım kötüyse reaksiyon veremiyor bir mondragon tafi kalitesi aratıyor gecen sene arenada fenere yenildiğimiz maçı aklına getir daha iyi anlarsın bu arada sönük yıldız ,hızlı futbolcu geyiğine nereden sardın anlayamadım

ne mondragonu ya, fener macindan bahsediceksen sen de 6-0lik maci hatirla mondinin kurtarisi yok

muslera gayet iyi bir kaleci, gecen sene de kac kere kurtardi bizi

yenildiğimiz fb maçında naptı da? getirdim ben aklıma.

abi mondi nin fenere sansı tutmuyordu onu hic karıstırmayalım.Muslera en iyisi hata yapmıyor ve old trafordda ağzınızın payını verdi ama yine sallayanlar cıkmıss ilginc hepden antu gibi olmaya basladık.. [/CODE]

ne mondragonu ya, fener macindan bahsediceksen sen de 6-0lik maci hatirla mondinin kurtarisi yok

muslera gayet iyi bir kaleci, gecen sene de kac kere kurtardi bizi

Kaç kere kurtardı kardeş beşiktaş deplasmanı dışında ,bak kötü kaleci demiyorum dikkatini çekerim bana güven vermiyor saldırırken yiyeceğimiz bir kontrada top kurtaramayacağını biliyorum belki de haksızımdır ama düşüncem bu

Kaç kere kurtardı kardeş beşiktaş deplasmanı dışında ,bak kötü kaleci demiyorum dikkatini çekerim bana güven vermiyor saldırırken yiyeceğimiz bir kontrada top kurtaramayacağını biliyorum belki de haksızımdır ama düşüncem bu

bence haksizsin

Muslera fıstık gibi kaleci.Onun da hataları elbet olacaktır elbet ama eleştirirken biraz insaflı olalım.

yenildiğimiz fb maçında naptı da? getirdim ben aklıma.

Söyle anlatayım maça baskılı başlamışken ilk atakta ziglerin sıradan vuruşunu koltuk altından yemeyeceksin ,maçı 1 1 e taşımışken yarı sahasına hapsolmuş fenerden yediğimiz kontrada stocha top gelirken kalenden çıkıp açıyı kapatacaksın yersin yemessin ama kapatacaksın

Söyle anlatayım maça baskılı başlamışken ilk atakta ziglerin sıradan vuruşunu koltuk altından yemeyeceksin ,maçı 1 1 e taşımışken yarı sahasına hapsolmuş fenerden yediğimiz kontrada stocha top gelirken kalenden çıkıp açıyı kapatacaksın yersin yemessin ama kapatacaksın

lan sus, delirttin adamı. götünden mi yiyecek golü? ordan yemiycen burdan yemiycen. sen geç kaleye o zaman. kafaya bak arkadaş, valla delirdim şu an.

5 yasindan beri amatör futbol oynuyorum böyle süper kaleci görmedim..

genc yasina ragmen cok iyi bir kaleci..

tafo'nun biz 30yas üstü kaleciligini gördük, acaba 25 yasindayken tafo nasildi?

kalecilik mi yaptın renktaş? belki de karşılaşmışızdır amatör küme maçlarında.

tafonun monaco ve st gallen maclarini koyup bu ne diyek

Yahu arkadaşlar bir eleştiri yapıyoruz hemen kutuplaşma sinirlenme artislik yapmalar falan ...Senin için söylemiyorum ama bu her platformda aynı neyin fanatikliği ben kötü kaleci demiyorum ama abarıldığı kadar süpersonik bir katkı verdiğini düşünmüyorum diyorum bu lafı alıp karşıdakine artislik yapmayıda anlayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt