#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Olum kalecidir hata yapar, formsuz olur, eleştirirsinde nerden eleştireceğini bilerek eleştir. Bu adam geçen senenin en az gol yiyen kalecisi olmuş, kurtardığı maçların puanların haddi hesabı yok. Biraz dikkat edersen muslera büyük maçların adamıdır, manu maçı, geçen seneki süper finaldeki fener maçı, beşiktaş maçı. Kötü kaleci demeye getiriyorsun komik oluyo

benim eller mübarek bir şeydi. muslera'nın iki eli kadar eder, fil ayağı gibiydi. o yüzden as kaleciydim, ondan tanıdık gelmedin demek. renktaş:ka19:

senle ben zaten tanidik olamayiz renkda§. sen angaranin tasli toprakli sahalarinda oynarken ben avrupanin yesilmi yesil sahalarinda oynuyordum ..

Eyvallah sizin eşşeğiniz erkek olsun ben bu kadar potansiyeli yüksek yetenekli bir kalecinin manchester beşiktaş maçlarında olduğu gibi konsantresinin yüksek olması gerektiğini savunuyorum hatalı golde yiyecek formsuzda olacak lafım yok

serdar ortaç-dansöz sizlere armağan ediyorum sevgili renktaşlarım.:yenieek:

tolga renktasa dolayli yoldan dansoz demis ^

10 yaşından beri amatör futbol oynuyorum musleraya kötü kaleci demiyorum ama bir gerçek varki en ihtiyacımız olduğu anda bir kurtarışı yok takım kötüyse reaksiyon veremiyor bir mondragon tafi kalitesi aratıyor gecen sene arenada fenere yenildiğimiz maçı aklına getir daha iyi anlarsın bu arada sönük yıldız ,hızlı futbolcu geyiğine nereden sardın anlayamadım

Yavvvvv heeeee heeeee

burda neler dönüyo böyle ? musleranın elleri mi küçülmüş yine:confused:

Yahu arkadaşlar bir eleştiri yapıyoruz hemen kutuplaşma sinirlenme artislik yapmalar falan ...Senin için söylemiyorum ama bu her platformda aynı neyin fanatikliği ben kötü kaleci demiyorum ama abarıldığı kadar süpersonik bir katkı verdiğini düşünmüyorum diyorum bu lafı alıp karşıdakine artislik yapmayıda anlayamıyorum

arkadas musleraya gecen sene laf söyleseydin bu yasadiklarinin yüz katini yasardin dogrumu?

musleranin su araki tek sorunu konsantrasyon bozuklugu, buda her futbolcunun zaman zaman basina gelebilecek bir durumdur..

ilk yenilgide adamin kaleciligini sorgulamissin resmen...

10 yaşından beri amatör futbol oynuyorum musleraya kötü kaleci demiyorum ama bir gerçek varki en ihtiyacımız olduğu anda bir kurtarışı yok takım kötüyse reaksiyon veremiyor bir mondragon tafi kalitesi aratıyor gecen sene arenada fenere yenildiğimiz maçı aklına getir daha iyi anlarsın bu arada sönük yıldız ,hızlı futbolcu geyiğine nereden sardın anlayamadım

geçen seneki maçta fener 10 tane pozisyona girdi de haberimiz mi yok kardeş ?:o bi de musleraya kötü kaleci demiyomuş. biriniz selçuk inan düşmanı ,biriniz musleraya laf eder boş yere.:kick:

emre bahçivandan sonra tolga göçmez de feda dedi:asd: büyüksün sertaç başkan:ka19:

Tamam tamam bir daha bir futbolcu hakkında eleştiri falan yapmıyorum ,30 yaşında çoluk çocuk sahibi adamım dünkü bebelerden ayar yiyecek halim yok sustum haksızım bir boktan anladığımda yok muslera asla hatalı gol yemez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt