#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

yok birde kötü kaleci de. bitek onu dememişsin zaten. mondragon degilmiş. mondragonun ne goller yedigini biliyoruz. Manu MAçında kim tutmuş o topları. vakabayajimi.

Muslera'nın şu an için eleştirilecek bi yönü yok, kimse kusura bakmasın. Defans kötü olduğu zaman isterse kalede casillas olsun bi yerde yer arkadaş.. Hele ki de herangi bi kalecinin önüne balta-cris ikilisini koy, gol yememesi inanılmaz bir başarı olur.

Her zaman derim, bizim gibi geçmişte kalecilerden çok çeken bi kulüp için muslera bi nimettir.:ka21:

Tamam tamam bir daha bir futbolcu hakkında eleştiri falan yapmıyorum ,30 yaşında çoluk çocuk sahibi adamım dünkü bebelerden ayar yiyecek halim yok sustum haksızım bir boktan anladığımda yok muslera asla hatalı gol yemez

sakin olusn

yok birde kötü kaleci de. bitek onu dememişsin zaten. mondragon degilmiş. mondragonun ne goller yedigini biliyoruz. Manu MAçında kim tutmuş o topları. vakabayajimi.

heç işte. maksat yorum yapmak olsun..sahi burak yüksel nerde barış abi? o da semih kaya futbolcu değil diyodu ya:asd:

heç işte. maksat yorum yapmak olsun..sahi burak yüksel nerde barış abi? o da semih kaya futbolcu değil diyodu ya:asd:

angut forumunda kendini kaybetmiştir aglıyordur napacak. bende ilk golde topu musleranın çıkarabilridi diyorum eleştiriyorum ama eleştirmek başka saçmalamak başka.

Peki ya Mondragon'un kurtardıkları ne olacak :)

Tamam Muslera'da iyi kaleci ama suan Mondragon kadar kalecilik yaptığını söyleyemem.

mondragon fenerbahçe efsanesi oldu bırakın mondragonu tgs 4-6 gol

Tamam Muslera'da iyi kaleci ama suan Mondragon kadar kalecilik yaptığını söyleyemem.

mondragon iyi kaleciydi o kadar.hata yaptığı maçlar da oldu. muslera ise dünyanın en iyi kalecilerinden biri olabilir 2-3 sene içinde.

Bu arada takipteyim muslera önümüzde ki maçlarda saçma sapan goller yer biri eleştirse yakarım ::)

Mondragon'u ne kadar izledin sen yahu? Sen mondragonun yediği hatalı golleri görseydin bu başlıkta küfür eder dururdun ona..

Bi adama bok atmak için kafanızdaki hayallere sığınmayın. Muslera dediğin adam geçen sene maçlarda gol yememe rekoru kırdı. Mondragon'un en büyük şansı ise onun zamanında yaptığı bi dünya hataları eleştirecek, yerden yere vuracak bu kadar forum vs yoktu.

angut forumunda kendini kaybetmiştir aglıyordur napacak. bende ilk golde topu musleranın çıkarabilridi diyorum eleştiriyorum ama eleştirmek başka saçmalamak başka.

Ya arkadaş nerede saçmalamışım monragon ve tafi kadar güvenmiyorum diyorum diyemezmiyim saçmamı olur hay arkadaş

musleranın tek eleştirilecek yanı o müthiş reflekslerini bazı lig maçlarında göstermemesi olabilir, o da konsantrasyon eksikliğindendir, "nasıl olsa bizim takım maçı alır" düşüncesindendir anca

Muslera kafa olarak tamamen boş olduğu anda,yani tamamen maça odaklandığı anda dünyanın en iyi 5-6 kalecisi arasındadır

Ancak maça odaklanmadığı,kafası başka yerlerde olduğu sırada dünkü hali alır

Eleştirilecek yönü yok diye bir şey olamaz

Sene başından beri degajları çok kötü,topu oyuna iyi sokamıyor.Geçen yılı baz alarak söylüyorum,bu yönden çok uzak formu geçen yıla göre

Sadece dün için konuşursamda yediği iki golüde normal bir muslera çok rahat çıkarabilirdi

Mondragon'u ne kadar izledin sen yahu? Sen mondragonun yediği hatalı golleri görseydin bu başlıkta küfür eder dururdun ona..

Bi adama bok atmak için kafanızdaki hayallere sığınmayın. Muslera dediğin adam geçen sene maçlarda gol yememe rekoru kırdı. Mondragon'un en büyük şansı ise onun zamanında yaptığı bi dünya hataları eleştirecek, yerden yere vuracak bu kadar forum vs yoktu.

Forumca kızacaksınız ama o gol yememe rekorunu ''takım'' kırdı bence. Allah aşkına kac tane Muslera'yı zorlayacak top geldide tek basına Muslera kırmıs gibi konusuyoruz :) .Mondragon'a gelince onun diğer bir şanssızlığı ise yaptığı imkansız kurtarısları övecek forum gibi platformların olmamasıdır.

Forumca kızacaksınız ama o gol yememe rekorunu ''takım'' kırdı bence. Allah aşkına kac tane Muslera'yı zorlayacak top geldide tek basına Muslera kırmıs gibi konusuyoruz :) .Mondragon'a gelince onun diğer bir şanssızlığı ise yaptığı imkansız kurtarısları övecek forum gibi platformların olmamasıdır.

o mantıklada golleri muslera degil takım yiyor ozaman cihat:asd:

Yaşım 30 onun olimpiyatta yuhlandığında da ordaydım samiyende gol sevinçlerinde yanımıza koşarkende tribündeydim liverpoolda tek başına savaşırken ekran başında ,fenerbahçeden 6 yerken cafede ama bir şeyden hep emindim bu adam kanının son damlasına kadar savaşır kötü oynar gol yer ama konstresi her maç aynı tutar kalpten oynar takım kötüyken geriden iter liderlik yapar konunun buraya gelmesi saçma mondi başkadır muslera başka bu benim fikrim mondi tafi benim efsanelerim kim ne karışır

Yahu geçen seneyi baz alacaksak selçuk'a, melo'ya, emre'ye, semih'e, eboue'e kısacası herkese saymanız gerekir. Şu anda kimse geçen seneki gibi oynamıyor ama ortalara doğru herkes formunu bulacaktır. Sabredin, futbolcular formsuz olabilir kötü de oynayabilir.

Ama sizler kötü oynasın da gidip yerden yere vurayım zihniyetindeki ergenlerden olmayın lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt