#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Yazik bu cocuga daha iyi yerleri hakediyor.

Her mac isyan ediyor onundekilerin yaptigi hatalar sebebiyle,Real,Manu ve Barcada suan cok rahat oynar.

Bir pozisyonda 1-2 maç kurtaracak top çıkarttı.

herifler 6 pasa dizilmiş sırayla şut çekiyor tüm takım izliyor. bir ara aklıma japon kaleci filmi vardı sırayla şut çekiyorlardı aynen böyle o sahne geldi

644147_456523367720287_1501305977_n.jpg

Ah be Muslera'm..

Muslera nın yerinde olsam golü yedikten sonra kalkar defanstakilere dalardım. Böyle bi gol halı sahada yenmez bizimkiler 90. dk da yiyor.

Son maçlarde eleştirmiştim ama braga ve bu maçta gerçekten konsantre ve hırslıydı .Yediği golde dany eboue ve riera ya tek tek birer kafa atsa haklıydı resmen bakalım gol yiyecekmi la bu totoş diye muslerayı izlediler bu kadar lakayıt duruma nasıl geldik pes..

takımda senden 11 tane olsa en azından o ruhla galip gelirdik

Topu 6 pasa çelmek yerine kornere falan çelse daha iyi olur ama 2 metreden 4 kere topa vurduruyoruz adam zar zor kurtarıyo o ne yapsın

[video=youtube;MUQluZef11k]https://www.youtube.com/watch?v=MUQluZef11k&feature=related[/video]

#25 Fernando Muslera

Yarin unal aysalin odasina girip ben bu takimdan gitmek istiyorum derse dahi haklidir...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera : "Daha da fazlasını yapamam,
dr3jj.jpg
"

Muslera Galatasaray taraftarlarin sanal alemde cok lesh oldugun en güzel kanatidir.

Daha iki hafta önce, top tutamiyor, mac kurtarmiyor, abartiliyor diyenler simdik bu adami öve öve bitiremiyorlar ( Muslera´da övgüleri sonuna kadar hak ediyor orasi ayri ).

Sabir diye birsey yok bizde. Sira simdik Cris, Amrabat, Burak ve Melo´da.

Stad´a giden ve forumlarda dayilik yapan Taraftarlar cok degisikler.

Muslera Galatasaray taraftarlarin sanal alemde cok lesh oldugun en güzel kanatidir.

Daha iki hafta önce, top tutamiyor, mac kurtarmiyor, abartiliyor diyenler simdik bu adami öve öve bitiremiyorlar ( Muslera´da övgüleri sonuna kadar hak ediyor orasi ayri ).

Sabir diye birsey yok bizde. Sira simdik Cris, Amrabat, Burak ve Melo´da.

Stad´a giden ve forumlarda dayilik yapan Taraftarlar cok degisikler.

Anlayamadığınız şey şu,kötü olduğunda herkes kötü oynuyor der,iyi oynadığında da över.Yani siz her eleştiriyi kötü oyuncu defolsun gitsin olarak anlıyorsunuz.Mesele bu.

Anlayamadığınız şey şu,kötü olduğunda herkes kötü oynuyor der,iyi oynadığında da över.Yani siz her eleştiriyi kötü oyuncu defolsun gitsin olarak anlıyorsunuz.Mesele bu.

Elestiri:

Su aralar formuz, söyle böyle hatalar yapiyor vs...

Burada yazilanlar:

Gelmesini zaaten istemedim, xy oyuncuyu alsaydik daha iyi olurudu, piyasasi varken satmak gerek, gecen sene takim halinde iyidik siritmadi

Anlatabildim mi?

Elestiri:

Su aralar formuz, söyle böyle hatalar yapiyor vs...

Burada yazilanlar:

Gelmesini zaaten istemedim, xy oyuncuyu alsaydik daha iyi olurudu, piyasasi varken satmak gerek, gecen sene takim halinde iyidik siritmadi

Anlatabildim mi?

Öyle yazanlar yok demedim ama siz her eleştirene aynısını yazıyorsunuz zaten. :D

Öyle yazanlar yok demedim ama siz her eleştirene aynısını yazıyorsunuz zaten. :D

Biz derken? Cete mi kurduk burada?

Mesela Burak, Amrabat ve Melo konularinda 10 dogru dürüst elestiri göremesin.

Birinde satilsin, bencil yaziyor. Ötekinde bos yere 8 Milyon verdik yaziyor, digerinde cok tatil yapti, sene sonu alinmaz insallah yaziyor.

Bi de bana senelerdir tanidigim taraftar toplumunu mu anlatacan burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt