#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Biz derken? Cete mi kurduk burada?

Mesela Burak, Amrabat ve Melo konularinda 10 dogru dürüst elestiri göremesin.

Birinde satilsin, bencil yaziyor. Ötekinde bos yere 8 Milyon verdik yaziyor, digerinde cok tatil yapti, sene sonu alinmaz insallah yaziyor.

Bi de bana senelerdir tanidigim taraftar toplumunu mu anlatacan burada.

Siz derken genel konuştum.

Sanki ben 2-3 senedir tanıyorum.Lafa bak. :lol:

487026_440722215963219_434571130_n.jpg

Reis 3 gol yedi Arjantin'den ama özete de bakarsınız zaten, hatası yok gollerde. Belki ilk golde engelleyebilirdi ama hata denmez ona da :) İkinci golde çok iyi geldi Arjantin, üçüncü ise Messi'nin akıl dolu frikiğiydi, yerden tam köşeye gitti. Onun dışında iyi kurtarışları vardı, dökülen Uruguay'ı uzun süre ayakta tuttu.

Muslera gol atmamış, moralsiz dönecek takıma yani :D

biri bu adama topu oyuna sokmayı öğretsin ya artık taffarelmi,şaşmı öğretecek her kimse

biri bu adama topu oyuna sokmayı öğretsin ya artık taffarelmi,şaşmı öğretecek her kimse

aga adam topu oyuna en iyi sokan kalecilerden ama ilerideki oyuncular topu alamıyor.Mesela Kazım varken ona her topu isabetli atıyordu keza Riera sol açıkta oynarken de isabetliydi pasları.

Tüm toplar taca gidiyor, bir oyuncu da görevini yerine getirse. Kalecimizi bile elestirmek zorunda kaldik.

yapma gözünü seveyim ya muslera bi top attı amrabat nerdeyse sarı kart görücekti koluyla bile tutamadı topu

bu adam sene sonunda gider bu defansa daha fazla katlanamaz

Takımın rezalet savunması yüzünden bu adam kariyerinde yemediği kadar gol yiyecek.

aga adam topu oyuna en iyi sokan kalecilerden ama ilerideki oyuncular topu alamıyor.Mesela Kazım varken ona her topu isabetli atıyordu keza Riera sol açıkta oynarken de isabetliydi pasları.

Haaa kandır sen kendini en iyi topu oyuna sokanlardanmış her attığı taç her attığı taç 10 tane toptan bitanesi mükemmel gidiyo diye offf ne soktu ama topu oyuna dimi ?

Allah'Inı seversen örnek versene bana en son hangi maçta hangi topu oyuna sokuşu mükemmeldi ? Ben sana her maç için heralde rahat 2-3 tane taç yada direk rakibe giden yada kalemizde tehlikeye sebep olan degaj söylerim ama ...

Sene sonunda zor tutarız diye düşünüyorum.

Muslera'yı şu durumda eleştiren ağır futbol özürlüsüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt