Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haaa kandır sen kendini en iyi topu oyuna sokanlardanmış her attığı taç her attığı taç 10 tane toptan bitanesi mükemmel gidiyo diye offf ne soktu ama topu oyuna dimi ?
Allah'Inı seversen örnek versene bana en son hangi maçta hangi topu oyuna sokuşu mükemmeldi ? Ben sana her maç için heralde rahat 2-3 tane taç yada direk rakibe giden yada kalemizde tehlikeye sebep olan degaj söylerim ama ...
bu sene kötü evet ama sen kendni kandırıyorsun bence,sen topu oyuna sokuşta asist falan yapmasını mı bekliyosun kalecinin ? Eğer öyle asist yapan kaleci bulursan 2 maçta bir bana da söyle de haberim olsun.
cok iyi kalecimiz var. maalesef takim savunmamiz kötü.
Ne alakası var asistle ya ?
Sen gerçekten Muslera'nın topu oyuna sokuşlarından memnunmusun ?
Kalecilik yeteneklerinden bahsetmiyorum bu maçta çok güzek kurtarışlar yaptı ama degajları kesinlikle bırakması lazım kesin ...
Musleranın elleri küçük oldugundan iyi uzanamıyor dedim,eleştirdiniz..İyide abi,daha ne kadar hatalı gol yiyecek ?
Muslera'yı eleştiren ya Galatasaray'lı değildir ya da Zapata'nın veya Leo Franco'nun akrabasıdır.. El insaf..
Bugün yenmeyecek bir gol mü yedi.. Ne yapsın adam? Bu sezon şu Volkan'ın milli maçta yediği gibi kaç tane hatalı gol yedi... İyi gün dostu taraftar!!!
Hiç kimse eleştirilmez değildir,eleştirene de Galatasaraylı değildir falan diyemezsin.Konuya gelirsek bence de onun işini aştı artık.Takım savunması adına hiçbir şey yapamıyoruz ya da yapmıyoruz bu sezon.
kaleciliğine burda laf eden yok ama topu oyuna sokmada yetersiz açık ve net.
Yuhhh Lig'de bu adamdan daha iyi topu oyuna sokan bir kaleci var mı? Avrupa'da Muslera'dan daha iyi topu oyuna sokan kaç kaleci sayabilirsin çok merak ediyorum.. Evet bu konuda çok iyi değil ama iyi...
Bu maç özelinde kötüydü ,Bu maç bende dedim noluyor falan diye ama genel olarak Muslera dehşet topları var yapmayın..
Casillas'tan daha iyi olmayan kaleci