- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: #25 Fernando Muslera
Degajlar sürekli rakibe gitti.
Degajlar sürekli rakibe gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musleranın elleri küçük oldugundan iyi uzanamıyor dedim,eleştirdiniz..İyide abi,daha ne kadar hatalı gol yiyecek ?
oh be benimle aynı fikirde biri çıktı,ayaklarına çok hakim bi kaleci hatta Taffarel Muslera ilk alındığında topu oyuna çok iyi sokan bi kaleci demişti.
Bazı arkadaslara göre defans kötü, orta saha, forvet kötü bir Muslera iyi.. Yediği gollerin hiçbirinde yapacak birşeyi yokmuş falan filan hep aynı teraneler.. Abi bu kadar kör olmayın yahu kötüye kötü demesini bilin.. Sırf bu tarz yorumlar yüzünden ne kadar sevsemde Muslera'ya bile antipati duymuya başlıyorum..
musleranın hangi golde hatası var tamam dicem. bu maç için diyorum.
Belki 3. gol denebilir ama ondada Muslera kurtarış yapmış yerden kalkarken rakip gelişine bir daha vurmuş Muslera yine de pozisyonunu ayarlamaya çalışmış ama Hamit'e de çarpınca hop gol içeri girmiş yapacağı birşey yok.
ben genel olarak söylüyorum Barış nedir anlamadım aşırı bir koruma çabası hadi kaleci görmesek tamam dicemde biz Taffarel'i Mondragon'u izledik.. Bak sana ciddi bir soru soruyorum önümüzde şöyle bir tablo olsa maç ve gol sayısı olarak,kalede de 26 yaşında Aykut olsa buradaki yorumlar nasıl olurdu ? Aykut bir şansız maç cıkardı tüm kariyeri bitti, Aykut Muslera'dan iyidir veya kötüdür demiyorum benim itirazım bu tolerans farkına.. İnsanlar öyle bir anlatıyor ki sanırsın şuan kalemizde Cenk falan olsa lig sonucusu olurduk..musleranın hangi golde hatası var tamam dicem. bu maç için diyorum.
uguralp ben hamiti okadar korudum ama şimdi yedek olsun diyorum mesela bugünden sonra. bir takıntım asla olmaz kimseye. eger muslerayı genele vurursak en az eleştirilecek kişi. 3 gole bak 2si kalenin dibinde biri adama çarpıp girmiş. maç 2-1 ken kritik bir topa çıktı yoksa kaleciyle karşıyaydı rakip takım. bazı adamlara tolerans tabi gösterilcek ugurualp. okuyanla okumayan bir olurmu. hakan baltaya hiçbir tolerans gösteremem mesela adamın geçmişten beri bizi belledigi var. şu maçta bir hatası yok ama sallnıyor. istersen tabi hata bulursun. degajı iyi yapamadı dersin hava topuna çıkmadı dersin. eger suçlamak istersen brşeyler bulursun. aykut olsaydı bilemem fark olurmuydu. ama şu defansla herhangi bir kaleci patates olur.ben genel olarak söylüyorum Barış nedir anlamadım aşırı bir koruma çabası hadi kaleci görmesek tamam dicemde biz Taffarel'i Mondragon'u izledik.. Bak sana ciddi bir soru soruyorum önümüzde şöyle bir tablo olsa maç ve gol sayısı olarak,kalede de 26 yaşında Aykut olsa buradaki yorumlar nasıl olurdu ? Aykut bir şansız maç cıkardı tüm kariyeri bitti, Aykut Muslera'dan iyidir veya kötüdür demiyorum benim itirazım bu tolerans farkına.. İnsanlar öyle bir anlatıyor ki sanırsın şuan kalemizde Cenk falan olsa lig sonucusu olurduk..
Lütfen abi hangi golde hatası vardıyla ilgili cümle kurmayın,motivasyonunu iyi tutsun,ne bilim belki de iyi yer tutmuyordur,1.ve 3.goller yenmez yahu bugün içi konuşursak-genelde de formsuz bu sene herkesde Muslera napsın direğe çarpıyor,doksana gidiyor,Eses maçında 4 tane arka arkaya tuttu falan tutsun abi ne diyim...
onu ben dedim. ilk golde kalenin dibinde topu adam köşeye yollayacak bu motivasyon sorunu olacak. 3. golde rakip dönen topta 3 kişi bomboş kalacak topa vurdurulacak hamite çarpacak köşeye gidecek onuda tutacak. abi bu kafayla bu adamın hiç gol yememesi lazım. eskişehir maçında 3 kere tuttu ama ben kimsenin yardıma geldigini görmedim. sence 4. kez daha tutması gerekmezmiydi.:confused:
Abi Aydın değil bu bir gol atıp 3 sene kurtarcak adam değil,Es-es muhabbeti buna dönüyor söylim...