#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Degajlar sürekli rakibe gitti.

oh be benimle aynı fikirde biri çıktı,ayaklarına çok hakim bi kaleci hatta Taffarel Muslera ilk alındığında topu oyuna çok iyi sokan bi kaleci demişti.

2 maç kazanalım seninle aynı fikirde olanların sayısında ciddi artış olur merak etme :)

Bazı arkadaslara göre defans kötü, orta saha, forvet kötü bir Muslera iyi.. Yediği gollerin hiçbirinde yapacak birşeyi yokmuş falan filan hep aynı teraneler.. Abi bu kadar kör olmayın yahu kötüye kötü demesini bilin.. Sırf bu tarz yorumlar yüzünden ne kadar sevsemde Muslera'ya bile antipati duymuya başlıyorum..

Bazı arkadaslara göre defans kötü, orta saha, forvet kötü bir Muslera iyi.. Yediği gollerin hiçbirinde yapacak birşeyi yokmuş falan filan hep aynı teraneler.. Abi bu kadar kör olmayın yahu kötüye kötü demesini bilin.. Sırf bu tarz yorumlar yüzünden ne kadar sevsemde Muslera'ya bile antipati duymuya başlıyorum..

musleranın hangi golde hatası var tamam dicem. bu maç için diyorum.

Belki 3. gol denebilir ama ondada Muslera kurtarış yapmış yerden kalkarken rakip gelişine bir daha vurmuş Muslera yine de pozisyonunu ayarlamaya çalışmış ama Hamit'e de çarpınca hop gol içeri girmiş yapacağı birşey yok.

Belki 3. gol denebilir ama ondada Muslera kurtarış yapmış yerden kalkarken rakip gelişine bir daha vurmuş Muslera yine de pozisyonunu ayarlamaya çalışmış ama Hamit'e de çarpınca hop gol içeri girmiş yapacağı birşey yok.

begenmezler arkadaş. bu adam hata yapmıyormu yapıyor. mesela geçen sene antepe 4-2 yendigimiz maçta batırmıştı. bende eleştirmiştim. şu maçta hiç hatası olmamasına ragmen sallanıyorsa oturup düşünmek lazım. kimse eleştirlmez degil ama bakıyorlar 3 gol yemiş. demekki hatalı kafasında yazanlar var.

bu arada muslera gitsin arkadaş defedelim kendini. biz ufukla devam edelim kaleciyi görsünler.

ben genel olarak söylüyorum Barış nedir anlamadım aşırı bir koruma çabası hadi kaleci görmesek tamam dicemde biz Taffarel'i Mondragon'u izledik.. Bak sana ciddi bir soru soruyorum önümüzde şöyle bir tablo olsa maç ve gol sayısı olarak,kalede de 26 yaşında Aykut olsa buradaki yorumlar nasıl olurdu ? Aykut bir şansız maç cıkardı tüm kariyeri bitti, Aykut Muslera'dan iyidir veya kötüdür demiyorum benim itirazım bu tolerans farkına.. İnsanlar öyle bir anlatıyor ki sanırsın şuan kalemizde Cenk falan olsa lig sonucusu olurduk..

Golleri defalarca izliyorum ama hata bulamıyorum. Senin defansın salakça hatalar yaparsa kaleci tek başına ne yapsın?

Gördük işte ES. maçında, defansın ahmak ahmak bakarken Muslera 3 kere top çıkardı, daha ne yapsın?

Bugün de aynı şey, Arka direğe gelen topa Hamit uyuyunca adam arkadan golü atıyor. Acayip basit gol yiyoruz. Orta düzey bir Anadolu takımı bile bu kadar basit gol yemiyor.

İlk Gol: Eboue'nin hatasıyla adam sıfıra inip, ceza sahasında bom boş bırakılan Azofeifa'ya topu gönderiyor, gelişine vuruşunda Dany hem adama yeterli derecede yakın değil, hem Muslera'nın görüşünü engelliyor, hem de üstüne gelen toptan kaçıyor. Muslera'ya hadi hata payı verdin yüzde kaçını vereceksiniz? Ben en fazla %15 veririm. Eboue %60 hatalı, Dany %25 hatalı.

2.Gol: Hızlı kullanılan bir faul vuruşu, uyuyan bir defans, top arka direğe geliyor ve sıfıra kadar koşması gereken Hamit koşmaktan vazgeçiyor, adam da topu içeriye çeviriyor bu kadar basit. Nerde şimdi Muslera'nın hatası?

3. Gol: Daha yeni santradan başladığın topu kaybediyorsun ve o atakta basitçe bir gol daha yiyorsun. Kaptıran kim orasını bilmiyorum, ancak defans hattında top Hamit'e çarpınca Muslera'yı yanıltıyor, Hamit hiç dokunmamış olsa Muslera'nın eline gelecekti zaten o şut. Burada Hamit'e de suçlu diyemeyiz, önüne kendini siper etmese bu seferde niye koşmadı diye eleştirirdik, yani eleştirirdiniz!

Sonuç olarak defans dörtlüsünde çok iyi bir terapi vs. uygulanmalı, daha 6 ay önce çok iyi oynayan defans 4lüsü nerde, bunlar nerde!

Son sözüm ise Fatih Terim'e, burası yeri değil ama madem buraya yazıyorum burdan devam edeyim...

Fatih Terim bu takıma mental olarak, kondisyon olarak, taktik olarak, uyum olarak her şeyini vermeli. isterse zor kullansın umurumda değil, ama bir şeyler yapmalı. Yoksa bu gidişle en çerez takıma dahi yeniliriz tıpkı 2 sene önceki facia yıl gibi...

ben genel olarak söylüyorum Barış nedir anlamadım aşırı bir koruma çabası hadi kaleci görmesek tamam dicemde biz Taffarel'i Mondragon'u izledik.. Bak sana ciddi bir soru soruyorum önümüzde şöyle bir tablo olsa maç ve gol sayısı olarak,kalede de 26 yaşında Aykut olsa buradaki yorumlar nasıl olurdu ? Aykut bir şansız maç cıkardı tüm kariyeri bitti, Aykut Muslera'dan iyidir veya kötüdür demiyorum benim itirazım bu tolerans farkına.. İnsanlar öyle bir anlatıyor ki sanırsın şuan kalemizde Cenk falan olsa lig sonucusu olurduk..
uguralp ben hamiti okadar korudum ama şimdi yedek olsun diyorum mesela bugünden sonra. bir takıntım asla olmaz kimseye. eger muslerayı genele vurursak en az eleştirilecek kişi. 3 gole bak 2si kalenin dibinde biri adama çarpıp girmiş. maç 2-1 ken kritik bir topa çıktı yoksa kaleciyle karşıyaydı rakip takım. bazı adamlara tolerans tabi gösterilcek ugurualp. okuyanla okumayan bir olurmu. hakan baltaya hiçbir tolerans gösteremem mesela adamın geçmişten beri bizi belledigi var. şu maçta bir hatası yok ama sallnıyor. istersen tabi hata bulursun. degajı iyi yapamadı dersin hava topuna çıkmadı dersin. eger suçlamak istersen brşeyler bulursun. aykut olsaydı bilemem fark olurmuydu. ama şu defansla herhangi bir kaleci patates olur.

hata yaptıgında tabi gelip söylenir. kimse bogazına sarılacak degil ama 3 gol yedigmizde hemen kaleci suçlanır gibi sallanıyor. ben geçen sene antep maçında maçın içine etti demiştim mesela.

eskişehir maçında adam kaçtane top tuttu. defansın nerdeydi

musleraya kimse laf atmasin adamin hicbir hatasi yok... senin defansin evlere senlik bu adam ne yapsin... eskisehir macinda yedigimiz golü hatirlayin derim...

Lütfen abi hangi golde hatası vardıyla ilgili cümle kurmayın,motivasyonunu iyi tutsun,ne bilim belki de iyi yer tutmuyordur,1.ve 3.goller yenmez yahu bugün içi konuşursak-genelde de formsuz bu sene herkesde Muslera napsın direğe çarpıyor,doksana gidiyor,Eses maçında 4 tane arka arkaya tuttu falan tutsun abi ne diyim...

tamam sonuçta taraftar sitesi ama fanatiklikte gözleri bu kadar kör etmemeli performansına birşey demiyorum zaten her geldikleri pozisyon oluyor kaleci napsın bu takıma.ama topu oyuna en iyi sokan kaleci demişler şaka mısınız?17 takımın kalecisi bu konuda musleradan daha iyidir en azından bir maçta bir topu isabetli gönderir.muslerada yok öyle birşey ya taca ya rakibe şu at gözlüklerini çıkarıp izlemek lazım.

Lütfen abi hangi golde hatası vardıyla ilgili cümle kurmayın,motivasyonunu iyi tutsun,ne bilim belki de iyi yer tutmuyordur,1.ve 3.goller yenmez yahu bugün içi konuşursak-genelde de formsuz bu sene herkesde Muslera napsın direğe çarpıyor,doksana gidiyor,Eses maçında 4 tane arka arkaya tuttu falan tutsun abi ne diyim...

onu ben dedim. ilk golde kalenin dibinde topu adam köşeye yollayacak bu motivasyon sorunu olacak. 3. golde rakip dönen topta 3 kişi bomboş kalacak topa vurdurulacak hamite çarpacak köşeye gidecek onuda tutacak. abi bu kafayla bu adamın hiç gol yememesi lazım. eskişehir maçında 3 kere tuttu ama ben kimsenin yardıma geldigini görmedim. sence 4. kez daha tutması gerekmezmiydi.:confused:

onu ben dedim. ilk golde kalenin dibinde topu adam köşeye yollayacak bu motivasyon sorunu olacak. 3. golde rakip dönen topta 3 kişi bomboş kalacak topa vurdurulacak hamite çarpacak köşeye gidecek onuda tutacak. abi bu kafayla bu adamın hiç gol yememesi lazım. eskişehir maçında 3 kere tuttu ama ben kimsenin yardıma geldigini görmedim. sence 4. kez daha tutması gerekmezmiydi.:confused:

Abi Aydın değil bu bir gol atıp 3 sene kurtarcak adam değil,Es-es muhabbeti buna dönüyor söylim...

Millet cidden Musleraya sallamayami basliyor? :SS:

topu oyuna sokması çok kötü biraz geliştirmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt