#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Musleranın topu oyuna sokması çok iyiydi.Çok iyi hatırlıyorum burada çoğunluk bu konuda hem fikirdi..Ama şimdi bizim elemanların zamanlaması mı dersin ne dersin bilmem ama kafa toplarında sorun yaşıyorlar mesela gol pozisyonunda Elmander kafa topunu vuran kişi değil..Zamanlama çok kötü bizimkilerde o yüzden Musleranın hatası çokmuş gibi görünüyor.Yanılmıyorsam bir tane topu direk dışarıya attı.O da olsun artık..

uguralp ben hamiti okadar korudum ama şimdi yedek olsun diyorum mesela bugünden sonra. bir takıntım asla olmaz kimseye. eger muslerayı genele vurursak en az eleştirilecek kişi. 3 gole bak 2si kalenin dibinde biri adama çarpıp girmiş. maç 2-1 ken kritik bir topa çıktı yoksa kaleciyle karşıyaydı rakip takım. bazı adamlara tolerans tabi gösterilcek ugurualp. okuyanla okumayan bir olurmu. hakan baltaya hiçbir tolerans gösteremem mesela adamın geçmişten beri bizi belledigi var. şu maçta bir hatası yok ama sallnıyor. istersen tabi hata bulursun. degajı iyi yapamadı dersin hava topuna çıkmadı dersin. eger suçlamak istersen brşeyler bulursun. aykut olsaydı bilemem fark olurmuydu. ama şu defansla herhangi bir kaleci patates olur.hata yaptıgında tabi gelip söylenir. kimse bogazına sarılacak degil ama 3 gol yedigmizde hemen kaleci suçlanır gibi sallanıyor. ben geçen sene antep maçında maçın içine etti demiştim mesela.eskişehir maçında adam kaçtane top tuttu. defansın nerdeydi
İşte olay burada defans kötüyse Muslera'da bu kadar.. O yüzden ben geçen sene Muslera ekstra bir kalecilik performansı sergilemedi dediğimde burada bizi taşlayanlar bir düşünmeli.. Genel olarak konuşuyorum yenilecek golleri yiyor, tutulacakları tutuyor.. Yası itibariyle benim için umut vadeden bir kaleci, güveniyorum ve destekliyorum ama geçen seneden bu yana gelen performası için konuşuyorum benim gözümde şuan için ekstra bir kaleci değil.. İlerde muhakkak tecrübeyle orantılı birşeyler olacaktır ama bence şuan değil.. Hamit ve Melo konusunda da zamanında yaptığımız yorumlarda bizi futbol fukarası görenler şuan nasıl saydırıyor adamlara aç bak konulara :) Melo'nun o kadar tatilden sonra 10 gün ekstra antreman yapınca takımı sırtlayacağını sanıyordu millet.. 2 senedir top oynamayan Hamit'e hiç girmiyorum :) bu adamlar yüzünden hocanın başını yiyecekler ondan korkuyorum..

İşte olay burada defans kötüyse Muslera'da bu kadar.. O yüzden ben geçen sene Muslera ekstra bir kalecilik performansı sergilemedi dediğimde burada bizi taşlayanlar bir düşünmeli.. Genel olarak konuşuyorum yenilecek golleri yiyor, tutulacakları tutuyor.. Yası itibariyle benim için umut vadeden bir kaleci, güveniyorum ve destekliyorum ama geçen seneden bu yana gelen performası için konuşuyorum benim gözümde şuan için ekstra bir kaleci değil.. İlerde muhakkak tecrübeyle orantılı birşeyler olacaktır ama bence şuan değil.. Hamit ve Melo konusunda da zamanında yaptığımız yorumlarda bizi futbol fukarası görenler şuan nasıl saydırıyor adamlara aç bak konulara :) Melo'nun o kadar tatilden sonra 10 gün ekstra antreman yapınca takımı sırtlayacağını sanıyordu millet.. 2 senedir top oynamayan Hamit'e hiç girmiyorum :) bu adamlar yüzünden hocanın başını yiyecekler ondan korkuyorum..

ama herhangi bir üst düzey takımın defansı bukadar leş degildir. yani kaleye neuer geçsin bir farkı olmayacaktır. ekstta top dedigin mencester maçındada tuttu iyi dendi geçti. neuer isveçten 60tan sonra almanya oyundan düşünce 4 gol yedi. yedigi 2.gole bak hatanın babası. senin burda yanlışın var. çok dar açıdan bakıyorsun. defans iyiyse muslera iyi gözüküyor diyorsun. kaleci defansla baglantıldıır zaten.

Gollerde hatası yok tamam ama geçen seneki gibi "vaaay ne şut çıkardı öyle" dediğimiz bi kurtarışı da yok

Eskişehir maçını hatırlatmak isterim

Tamam ama orda da tek pozisyonda 3 kurtarış yaptı o da bi işe yaramadı zaten. 10 maçta tek kurtarışını sayabiliyoruz. Manchester maçını ayrı tutuyorum orda gerçekten müthiş oynadı.

Tamam ama orda da tek pozisyonda 3 kurtarış yaptı o da bi işe yaramadı zaten. 10 maçta tek kurtarışını sayabiliyoruz. Manchester maçını ayrı tutuyorum orda gerçekten müthiş oynadı.

Aslında dediklerine bi anlamda katılıyorum evet Muslera kurtarmıyor çünkü takımda yardımlaşma yok defansta büyük sıkıntılar var...

Muslera da formsuz.Takımda bu oyuncu formda diyebileceğimiz isimler çok az belki de yok.İnşallah cluj maçıyla yeniden geçen seneki havamızı yakalarız.Enginin de 3 maç cezası kaldı zaten.

Adam maçtan önceki gün 48 saatlik yolculuğun ardından gelmiş. Uzun süreli uçak yolculuğundan dolayı dişi fena halde şişmiş ve yüzü de şişikti. Tabi bunu bazı cahil insanlara anlat anlatabilirsen. Onlar Muslera'dan inanılmaz kurtarışlar beklemeye devam etsinler bu şartlarda.

beyler şöyleydi böyleydi demenin anlamı yok. adam formsuz işte. son 1 haftada 10 tane gol yedi daha ötesi yok. inşallah bir an önce formunu bulur

Defans her maç kötü oynarsa dünyada hiçbir kaleci yoktur ki harikalar yaratsın. Bir pozisyonda 4 kişi geldi adamlar ceza sahamıza. Birini kurtarsa yine gelip bir başkası vuruyor topa.

Ne formsuz muslera ! Bıktım şu Galatasaray taraftarının skor taraftarlığından iyi gün taraftarlığından. 3 maç kaybedince hemen sallamalar başlıyor hiç neden sorgulamaksızın..! Adam daha 2 hafta önce eskişehir maçında dünyada sayılı kalecilerin bile zor yapabileceği kurtarışlar yaptı bizim kova defans uyumasa o topu çıkarsaydı o maçı muslera almıştı bize o zaman başlayacaktı bütün sallayanlar oo muslera reyiz o reyiz diye tabi derler kazanmış olacaktık sonuçta !!

En büyük korkumda cluj maçını kazanamazsak bu zihniyetler fatih terimide istifaya çağırır

Ne formsuz muslera ! Bıktım şu Galatasaray taraftarının skor taraftarlığından iyi gün taraftarlığından. 3 maç kaybedince hemen sallamalar başlıyor hiç neden sorgulamaksızın..! Adam daha 2 hafta önce eskişehir maçında dünyada sayılı kalecilerin bile zor yapabileceği kurtarışlar yaptı bizim kova defans uyumasa o topu çıkarsaydı o maçı muslera almıştı bize o zaman başlayacaktı bütün sallayanlar oo muslera reyiz o reyiz diye tabi derler kazanmış olacaktık sonuçta !!

En büyük korkumda cluj maçını kazanamazsak bu zihniyetler fatih terimide istifaya çağırır

Aslında bu klüp sizin zihniyetinizdeki adamlardan çekiyor ne çekiyorsa.Galatasarayın ileriye gitmesini daha iyi olmasını resmen farkında olmasanızda engelliyorsunuz.Bu sadece sana özel değil genel yapıdan bahsediyorum.Sizin gibi düşünen taraftar ve yöneticiler olduğu sürecek bazı gerçekler görünmeyecek ve biz başarıyı sürekli kılamayacağız.

Başkanda eleştirilir,Muslerada eleştirilir Fatih Terim bile eleştirilir.Hatta bu takıma çok fazla zarar vermeye başladıkları zaman,çok ciddi başarısız olunduğunda bile hepside gidebilir.Şunu kafanıza sokun hiçbirisi bizim kadar Galatasaraylı değil.

Hiçbirisi Galatasaraydan büyük değil.

İmparatoru sapına kadar her yerde savunurum vede inanılmaz severim.Ama herşeyden öte asıl olan bu klübün başarısıdır.

ne formsuzu la adam napsın gollerde

iyice şaşırdınız haa..

şaşırma Galatasaray taraftarı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt