#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

0-0ken 1 tane tuttu. crisin hatasını savurdu ama dany cris 2lisinin yaptıgı saçmalıkların kurbanı oldu. gidecekse gidebilir. hayali gerçekleşsin. bizde onuru alalım.

Ama ne diyeceksin ki adama 10 tane karşı karşıya verirsen formsuz da olur, berbatta... Kaç tanede top çıkardı ya el insaf eleştiriyorsunuz ama sahanın takım adına en iyisi o olmasa 5-6 olurdu rahat..

adam ne yapsin kardesim 7 metre kale , ipini koparan karsi karsiya kaliyor

pozisyon geldi mi catit catir Hart da yiyor ,Neuer de Casillas da

Musleralık bişey yok. Rakip oyuncu hızlıysa azda fizikliyse kesin karşı karşıya kalır veya birini bıraktırır tıpkı lua lua boğası gibi. Onlar olmasa bile saçma sapan bi şekilde top birine çarpar gol yeriz. Yazık musleraya

Dün geldi bugün sahadaydı..

Rakiplerle başbaşa kalmaktan gına geldi adama.

7 metre kale gelen ortaya mı odaklansın, rakibe mi..

Fiyatı giderek düşüyor..

defanstaki kazmalar yüzünden adamın istatistikleri düştü değeri düştü. yoksa macları izleseler dünyanın en iyi kalecisi 3 yemiş 5 kurtarmış derler.

laf etmek istemiyorum da o ilk golde cikmasi nedir ya

niye cikar ki orda kaleci, al da at demek icin mi

bakıyorum kaç gol yemişiz kaç tanesinde musleranın hatası var diyorum 2 tane sayabildim. diğerlerinde hatası yok. bu bile takımın özetidir.

ujfa yok defansda fark burda , ellini kolunu sallayan kaleciye karsi karsi kaliyor muslera ne yapsin , zamaninda de sanctis de bundan dolayi alinmamisti defans adami yakmisti iyi kaleci oldu halde

bu sene muslera da iyi değil. ilk 2 golü ayı volkan yemezdi bence. ilk golde çıkmasa o herşf gol atamazdı. 2. golde de tamam defans kotu ama çıkarabilirdi. seneye yabancı kontejanı düşüyor. kaleciden yabancı kullanmak çok mantıklı değil. son maçlara baktığımda onun kadar ufuk'ta oynardı

İlk gol çıkmamalıydın çıktın yedik. İkinci golde elini uzatamadın yedik. Üçüncü golde çıkman gereken pozisyonda çıkmadın yedik.

Toparla adamım kendini. Bu sen degilsin.

önündeki adamlar ibretlik olunca (dany-cris) sonuç böyle oluyor NANDO nun değeri düşüyor acilen devre arası gelsin bu stoperlerle gitmez çok kötü bir defans hattımız var 90 dakikada rakip 1 atak yapsa bile bu defans yüzünden gol olur acilen semihin yanına biri lazım

bu sene muslera da iyi değil. ilk 2 golü ayı volkan yemezdi bence. ilk golde çıkmasa o herşf gol atamazdı. 2. golde de tamam defans kotu ama çıkarabilirdi. seneye yabancı kontejanı düşüyor. kaleciden yabancı kullanmak çok mantıklı değil. son maçlara baktığımda onun kadar ufuk'ta oynardı

antalya maçında yedigi 2. gole bir bak istersen o ayının. romanya macar maçlarını saymıyorum. bu adam niye volkanla kıyaslanıyor anlaşılacak iş degil. orda top cris vurduruyor kaleci napsın ona.

Bir gün ağlatacaklar Muslerayı.Yeminle üzülüyorum Muslera için.Yazık adama, adam akıllı defans yok ki önünde.Veya adam akıllı defans olması için kurgulanmış bir taktik.

"Muslera ne yapsın yaa" diyenlerden de gına geldi artık. Biz de seviyoruz Muslera'yı, ne kadar sağlam bi kaleci olduğunu biliyoruz. Ama bekliyoruz ki şu kötü günlerde takımı ipten alsın. Ne kadar sevmesem de o ayıcık bile yapıyo bunu arada. Özellikle bu sezon çok ihtiyacımız var gibi görünüyo. İlk iki golü nasıl yediğini anlayamadım mesela dün. Şaşırdım.

İyi kaleci ama daha önce de dediğim gibi, "Dünyanın en iyi 6. kalecisi" klasında bi performans ortaya koymuyor.

Avrupa maçlarında daha iyi tabi.

"Muslera ne yapsın yaa" diyenlerden de gına geldi artık. Biz de seviyoruz Muslera'yı, ne kadar sağlam bi kaleci olduğunu biliyoruz. Ama bekliyoruz ki şu kötü günlerde takımı ipten alsın. Ne kadar sevmesem de o ayıcık bile yapıyo bunu arada. Özellikle bu sezon çok ihtiyacımız var gibi görünüyo. İlk iki golü nasıl yediğini anlayamadım mesela dün. Şaşırdım.

banada ayı volkanla kıyaslamalardan gına geldi onu napıcaz. birde iyi olsa gam yemicem. macar romanya maçlarına bak. antalya maçına bak yedigi gole bak. adam 0-0 ken pozisyonu kurtardı herhalde her topu çıkarmasını bekliyorsun ama öyle bir kaleci yok icat edilmedi.

mağlubiyeti musleraya bağlamam ama formsuz olduğu bir gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt