#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Çocuk oyuncağı değil ama ben necatinin gitme isteğini ilk başlarda çok saçma ve mantıksız bulsamda şuanda çok doğru yaptığını düşünüyorum.Adam geçen sene devre arası bize gelmeden önce kulüpteki imajı kötüydü.Hatta necatiyi aldıktan sonra twitterda dalga geçenler forumda yönetime saydıranlar olmuştu.

Ama adam geldi müthiş top oynadı.Şampiyonluğa katkı yaptı ve klupte iyi bi imaj edindi, taraftarlarla arası iyi ayrıldı kulüpten.Es es de iyi bi sözleşme önerince adama bide bizim takıma Elmander,Umut,Burak,Baros,Sercan gibi bi forvet hattı oluşunca forma şansının azalacağını düşündüğü için gitti.Ama herşeye rağmen bırakmamalıydık orası ayrı.

Geçen trtrspor da mı ne denk geldim konuşmalarına adam diyoki orası benim yuvam ne zaman çağırılırsam giderim falan.Adam da niyetli zaten geri gelmeye.Zaten necatiye ihtiyacımız var şuan.Nedeni ise bizim takımın geçen seneki takım presinde,organizasyonlarda ileri ikiliden birin,in orta sahaya yardımcı olması,pas alışverişinde bulunması takıma çok iyi bi katkı veriyodu.Hatta ve hatta buna Elmander de destek verince fark oluşuyodu kendinden.Şimdi fatih hoca umut veya burağında aynı9 şeyleri yapmasını söylüyo belli ama bu adamlar orta sahaya gelince falan tam tersi takımın aleyhine oluyo faydadan çok.Çünkü top tutamıyolar veya tehlikeli yerde faul yapıyolar.Buda bazen pahalıya mal oluyo.

Takımda şuan 4-5 forvet var gibi gözüküyo ama bunların içinde Necati vari biri yok.Onun için pasör biri,orta sahada pas alışverişini rahatlatacak biri lazım takıma.Bu seçimde en iyi necati gibi duruyo şuan.

Takıma önümüzdeki sene çok iyi bi forvet,solbek,stoper,kanat lazım as olarak.Devre arasında önümüzdeki seneler içinde oynayacak bi adam alıcaksak çok iyi seçim yapmamız lazım.Onun için ben devre arasında alper,atila,stoper,necati, belki bide frei transferlerine okeyim.Sezon sonuda as solbek,inler,kanat,forvet transferlerini yaparız.Devre arası hata yapmamamız lazım.Veya hata yapma ihtimalini en aza indirmemiz lazıım..

ben geçen sene necati geldigi zaman işe yarar demiştim. tahminim tuttu. bana necati umutmu deselerdi 9 gol atmasına ragmen umutu degil necatiyi seçerdim. zaten bizde burak var. onun tipinde hatta daha düşük profillisi umuta gerek yoktu. umutada haksızlık yapmak istemem ama ben bu adamı sahada göremiyorum. sırf gol atıyor diye de begenemicem. ugraşıyor didiniyor eyvallah ama ben futbolunu begenmiyorum. iyi bir yedek olabilir. bu saatten sonra zaten transferde hata yapmasınlar. yeternce yanlış yaptılar. defansa saglam bir adam alsınlar orta sahada melonun düzelmesi veya yektanın oynaması lazım ilerdede ya buragın arkasına iyi playmaiker bir adam alıcaksın. yada elmanderin önüne iyi bir forvet. bu seçim hocaya kalmış. enginde sola yerleşirse. takım gene ivme yakalar. sol bekede bizi idare edecek bir türk oyuncu. gökhan süzen olabilir. çok iyi oldugu için degil idare etsin diye.

bu arada yektayla devam edersek eger sola iyi bir yabancı bek alınabilir. yani devre arası 3 transferle bir anda herşeyi degiştirebilirsin.

ben geçen sene necati geldigi zaman işe yarar demiştim. tahminim tuttu. bana necati umutmu deselerdi 9 gol atmasına ragmen umutu degil necatiyi seçerdim. zaten bizde burak var. onun tipinde hatta daha düşük profillisi umuta gerek yoktu. umutada haksızlık yapmak istemem ama ben bu adamı sahada göremiyorum. sırf gol atıyor diye de begenemicem. ugraşıyor didiniyor eyvallah ama ben futbolunu begenmiyorum. iyi bir yedek olabilir. bu saatten sonra zaten transferde hata yapmasınlar. yeternce yanlış yaptılar. defansa saglam bir adam alsınlar orta sahada melonun düzelmesi veya yektanın oynaması lazım ilerdede ya buragın arkasına iyi playmaiker bir adam alıcaksın. yada elmanderin önüne iyi bir forvet. bu seçim hocaya kalmış. enginde sola yerleşirse. takım gene ivme yakalar. sol bekede bizi idare edecek bir türk oyuncu. gökhan süzen olabilir. çok iyi oldugu için degil idare etsin diye.

Katılıyore.Umut bizim takımda yedek olmalı bencede.Seneye stoper,solbek,inler,kanat ve forvet almamız lazım.

muslera-eboue-semih-x-x-inler-selçuk-x-engin-elmander-x

İlk golde kaleyi terk etmesi hata. Ahmet İlhan'ın istopu o kadar iyi değildi, Muslera çıkmasaydı golü yapamazdı. Son golde ise ne yapmaya çalıştığına anlam veremedim. Bire bir pozisyonlarda pek iyi değil bu sezon.

Nando ilk golde o nasıl topa çıkıştı öyle. Resmen adama gel at üstümden dedin.

Fernando Muslera - Fly To Stay Alive (2011-2012) - YouTube

2:57 ile 3:10 arasında Musleranın yaptığı kurtarışa bakın.Aynı adam.Muslera formsuz diyenler haklı ona lafım yok ama Muslera böyle goller yemesi için yeterince formsuz değil
b5.gif

İnanın maçı izlerken hep bu elemanın ne yapacağını düşündüm ki geçen seneden hesaplaşması var gibi hayal ettim.Musleraya gol atamaz dedim inanın...

Herkesi anlarımda form düşüklüğünü sana ne oldu be Muslera.Geçen sene penaltı oldugunda bile çıkarır dediğim adam nerde hakkaten.Şimdi kaleye atılan her şutta gol olur endişesiyle izliyorum Pozizyonu.

Fazla iş düşmedi ama çok iyi zamanlaması ile bir çok tehlikeyi önledi. Güven verdi.

Gol yememesi kendisine güven sağlar

Yan toplarda tırstım sadece,onun dışında güven verdi kalede Muslera..

Penalti haric bir kiritk kurtarisi oldumu bu sezon, hatirlamiyorum gercekten :SS:

Defans seni de rezil edecek bu gidisle ama kendi performansinda da düsüs var kesinlikle.

Penalti haric bir kiritk kurtarisi oldumu bu sezon, hatirlamiyorum gercekten :SS:

Defans seni de rezil edecek bu gidisle ama kendi performansinda da düsüs var kesinlikle.

Biraz düşüş var ama nedense birden Braga maçında üst üste yaptığı kurtarışlar ve defansımızın acizliği yüzünden yediğimiz gol aklıma geldi.:sad007:

Umarım kaliteli bir stoper alırız da defans düzelir.Yoksa Muslera'ya da yazık , bize de.:sad007:

ManU maçı - Braga maçı - Eskişehir maçı - Antalya - Bursaspor - Kasımpaşa - Beşiktaş yani benim bu maçlarda hatırladıgım kurtarısları var normal pozisyon değil beceri ile kurtarışları var dahada vardır sanırım bence Cl maçlarında çok iyi ama defans kötü

Cezasını Türkiye Kupası'nda çekiyor herhalde? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt