#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Penaltıda büyük hata yaptı. Yakışmadı.

Bu sene bariz vasat gecen seneye göre.. Penalti yüzünden demiyorum bunu.

Sene başından beri formsuz ama biz bunu en başında gördüğümüzde ne saydırıyordu bize millet.. Bizim taraftar duygularıyla aklını koordineli olarak kullanamıyor maalesef..

bu adamı bi daha volkanla karşılaştırmam.

volkan her maç 3 tane net pozisyon kurtarıp maçı kurtarıyor bizim kaleci bırak maç kurtarmayı puan kaybettiriyordu az kaldı

Muslera'nın bu cıkıslarını daha dengeli yapması lazım. Kırmızı kart doğru değil ama rakibi karsılayısı acayip dengesiz. Muslera ne zaman böyle cıksa penaltı olacak diye korkuyordum. Oldu da ama Allahtan Melo vardı.

volkan her maç 3 tane net pozisyon kurtarıp maçı kurtarıyor bizim kaleci bırak maç kurtarmayı puan kaybettiriyordu az kaldı

3 maçta bir Volkan'ın kontrolünde gol olan toplara ne diyeceğiz peki?

Geçen sene kırmızı yediği maçı hatırladım. Karabük müydü ne? Bünyamin Gezer göstermişti galiba. Bir şey oldu diye çok korktum. Bu arada kırmızı yanlış.

kendi takımının oyuncusuna bu adam rakip takım oyuncusuna hemde en sevilmeyene ismiyle hitap ilginç

Geçen seneki Muslera bu sene yok gibi..

Belliki birileri Muslera'yı götürmek için hazırlıklara başlamış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt