#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Doğru yerde duruyor olsaydı çıkarırdı. En baştan hatalı.

A-Ra3MCCUAAvtKL.jpg

reis sevinirken bile uçuyor :cool:

Ekli dosyalar

• A-Ra3MCCUAAvtKL.webp
    A-Ra3MCCUAAvtKL.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 64

Yine birileri dikkat çekmeye çalışıyor , takmayın beyler. :yenieek:

Boş yorum falan yapmıyorum. Orada Onur gibi kaleci varken sezon sonu satılmalı diyorum. Ne var bunda ?

Ynt: #25 Fernando Muslera

Gelen topları uzaklaştırma konusunda bu sezon zaafları var. Orkunun yaptığı hataların aynısını yapıyor suanda :D

Doğru yerde duruyor olsaydı çıkarırdı. En baştan hatalı.

doğru pozisyon aldı zaten, savunmanın hatasından ani bi gol yedik, rakip atakta olup bizim kaleye doğru akın yapıyor olsaydı kendi pozisyonunu daha iyi alabilirdi, fakat geçekleşen pozisyonda tuttuğu yer geçekten doğru yerdii

dikkat ettiniz mi bilmiyorum sanırım sivas ya da antep maçı, braga maçı bu maç, bi iki maç daha top hep aynı bölgeye gidiyor. he bide 1461 maçı. tam yan ağlara gidiyor alexin penaltıları gibi.

Gelir niye gelmesin. Sonuçta doğuştan Trabzonlu değil.

Prensip meselesi, belki adam kontratım var bırakıp gidemem der kalır. Önce Onur'u al ondan sonra gel Muslera satılsın de. Bazı şeyler o kadar kolay değil.

Valla takım bu ivme ile giderse seneye falan da bu adam hep bizde kalır ki kalsın şu anda büyük takımların kalecileri iyi bi Manuda biraz sıkıntı var o da De Gea götürür Barçanında isteyeceğini sanmıyorum Cl de hep böyle devam edersek kalır bizle.

Onur'u istesek en az 10 çekerler fiyatı. Onur'u alsak bile Muslera'yı 15-20'ye falan satamayız millet hayal görüyor burada kimse o kadar vermez kaleci ihtiyacı olan takım yok zaten.

Çekemezler.7,5 Milyona serbest kalıyor.Zaten Trabzon'u merdiven görmese o maddeyi koydurmazdı.

Muslera'yı 15'e satabilirsek iyi iş yaparız.

Yuh yine mi Muslera. İBB-Trabzon maçının gollerini izleyin Allah aşkına. Muslera gol yedimi çöküyorsunuz herifin üzerine. Onun yerine gelsin dediğiniz adamın yediği gollerden haberiniz yok. Yabancı kontenjanını falan çok düşünüyorsanız sağ beke sol beke Türk bulun. Sol açıka Türk bulun, Melo' nun yerine Alper Potuk falan diyin.

Muslera' yı 15-20 ye sattınız hemen, Onur' u da aldınız iki dakikada. Ya onu sattıktan sonra alamazsanız Onur' u? Ufuk geçer artık kaleye.

Dün yediği golde de bir hatası yoktu Muslera' nın abartmayın. Top acaip bir yere gitti. volkanın Muslera' dan iyi olduğu da dün bir kez daha ortaya çıktı zaten.

Edit: Boldladığım cümle için :D yapmayı unutmuşum... Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim :D

Sv: #25 Fernando Muslera

3-5 ne olursa satılmalı.

Lan nasıl yanlış pozisyon almış.

Adam sol tarafı kapatıyor. Birden riera sağ tarafa gönderiyor topu. Muslera o tarafa giderken şut geliyor.

Adam daha ne yapsın Allah aşkına bir sakin olun. Hatalı falan değil golde.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Hangi pozisyondu tam hatırlamıyorum ama galiba Caner çaprazdan Muslera'nın üstüne sert bir şekilde vurdu.

Muslera tek hamlede aldı ve kucakladı topu. Geçen senelerdeki kalecilerimizden birisi olsaydı kesin sektirirdi o topu. İşte çok iyi kalecilerle iyi kaleciler arasındaki fark bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt