#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Ya hepte aynı bahane golde Muslera ne yapsın. Üstüne gelen toplar hariç top kurtarmayacaksa kaleye ben geçeyim bende tutarım. Bi tane de köşeye giden topu tutsun bi tane extra kurtarışı yok. 1-2 tane extra kurtarsın bi zahmet

Hangi pozisyondu tam hatırlamıyorum ama galiba Caner çaprazdan Muslera'nın üstüne sert bir şekilde vurdu.

Muslera tek hamlede aldı ve kucakladı topu. Geçen senelerdeki kalecilerimizden birisi olsaydı kesin sektirirdi o topu. İşte çok iyi kalecilerle iyi kaleciler arasındaki fark bu.

Orda top sert şekilde gelmediki, onu da sektirseydi yuh artık

Hahahagahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Muslera golde hatalı diyenler var. Asıl hatalı olan Riera ama Riera o hatayı affettirecek kadar iyi oynadı.

Hangi pozisyondu tam hatırlamıyorum ama galiba Caner çaprazdan Muslera'nın üstüne sert bir şekilde vurdu.

Muslera tek hamlede aldı ve kucakladı topu. Geçen senelerdeki kalecilerimizden birisi olsaydı kesin sektirirdi o topu. İşte çok iyi kalecilerle iyi kaleciler arasındaki fark bu.

Onu nasıl sektirsin aga Caner neredeyse düşüyordu, dengesini kaybetti öyle vurdu. Onu Ufuk bile rahat tutar hatta Melo da tutar.

Muslera dün herhangi bişey yapmadı ekstra olarak. Golde kurtarış yapabilirdi ama yanlış yeri tutuyordu. "Öbür tarafı tutuyordu o sırada" demek mümkün değil, Riera kafayı vurduğunda top 2 defa sekti süzüle süzüle, o sürede çok rahat pozisyon alabilirdi ama yengeç gibi yan yan yavaş yavaş yürümeyi tercih etti. Hasan Ali vuruşu yaptığında hala kalenin tam ortasına gelmemiş bile. Net olarak hatalı.

Cevap: Re: #25 Fernando Muslera

Hahahagahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Muslera golde hatalı diyenler var. Asıl hatalı olan Riera ama Riera o hatayı affettirecek kadar iyi oynadı.

"Riera hatalı değil" diyen yok ki, asıl hata Riera'da zaten. Ama Riera'nın da hatalı olması Muslera'yı hatasız kılmıyor.

Onu nasıl sektirsin aga Caner neredeyse düşüyordu, dengesini kaybetti öyle vurdu. Onu Ufuk bile rahat tutar hatta Melo da tutar.

Muslera dün herhangi bişey yapmadı ekstra olarak. Golde kurtarış yapabilirdi ama yanlış yeri tutuyordu. "Öbür tarafı tutuyordu o sırada" demek mümkün değil, Riera kafayı vurduğunda top 2 defa sekti süzüle süzüle, o sürede çok rahat pozisyon alabilirdi ama yengeç gibi yan yan yavaş yavaş yürümeyi tercih etti. Hasan Ali vuruşu yaptığında hala kalenin tam ortasına gelmemiş bile. Net olarak hatalı.

Yav He He.

O şutu çıkaracak kaleci yoktur dünyada top çok iyi yere gitti.

E iyi siz savunun. Aynı golü Ufuk yeseydi görürdük yorumları.

cıkarılması o kadar da zor bir şut değildi emin olun iki adım önde olsa cok kolay cıkarırdı. aman aman cok sert gelen bir top değildi. kimse kendini kandırmasın muslerada inanıılmaz bir formsuzluk war tabiki bunda defansında hatası war bence

cıkarılması o kadar da zor bir şut değildi emin olun iki adım önde olsa cok kolay cıkarırdı. aman aman cok sert gelen bir top değildi. kimse kendini kandırmasın muslerada inanıılmaz bir formsuzluk war tabiki bunda defansında hatası war bence

İki adım önde olsa diyorsunuz ama herif soldan sağa doğru hareket ediyor. volkan gibi frikik kullanmıyorlar yanıldığınız nokta burası. Pozisyonun gelişme sürecini takip etmiyorsunuz.

İki adım önde olsa diyorsunuz ama herif soldan sağa doğru hareket ediyor. volkan gibi frikik kullanmıyorlar yanıldığınız nokta burası. Pozisyonun gelişme sürecini takip etmiyorsunuz.

2 defa süzüle süzüle sekmiş top abi, nereye gideceği oldukça açık ama çok yavaş pozisyon almış, hatası burada.

katılıyorum size haklısınız ama dünya sıralamasında ilk 10 giren bir kalecinin bazı özellikleri olması gerekir pozisyonda hasan ali nin şutu aman aman güzel değildi

ama bazende diyorum bir kalecinin pozisyonda başarılı olması için daima oyun için faal alması lazım top muslera ya hiç gelmediği için ısınamadı maca diyorum

Muslera napsın,o pozisyonda defans şut çektirmeyecek..

Ya daha iyi yer tutsa belki çıkarabilirdi de gene de o golle kaleci eleştirilmez. HAK antremanda 100 top vursa 1 tanesini öyle gönderemez. Acayip şansla gitti.

Sow falan vursa bilerek vurdu köşeye diyeceğim de HAK nedir abi :D

fatih hoca bile güldü hasan alinin golünden sonra adamın türkiyede golü yok üstüne sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyor falan ama gel görelim ilk golünü hemde ters ayağıyla ceza sahası dışından bize atıyor

2 defa süzüle süzüle sekmiş top abi, nereye gideceği oldukça açık ama çok yavaş pozisyon almış, hatası burada.

Talha top ortalandığında Riera tarafında bekliyormuş. Bana kalırsa Riera' nın kendisine geri pas atacağını düşünerek biraz bekledi orda. Ardından HAK topa öyle bir vurmuş ki top dışarı doğru falso alarak gidiyor. Ayrıca sol ayapı ile vursa Muslera' nın yeri gayet doğru. Topun karşı köşeye gitmesi gerekir. Beklemediği şey HAK' ın sağ ayağı ile dik ve falsolu bir top göndermesi. Çok çok eleştirilecek bir yanı yok Muslera' nın. Goldeki en büyük hatayı maçın kahramanı olan Riera yapıyor.

katılıyorum size haklısınız ama dünya sıralamasında ilk 10 giren bir kalecinin bazı özellikleri olması gerekir pozisyonda hasan ali nin şutu aman aman güzel değildi

O şutu Selçuk falan atsa mükemmel bir şu olurdu ki Hamit' in şutu gibi o şutda güzel gitti. Şimdi Hamit' in direkten dönen topu gol olsa kimse volkana hatalı yerde durmuş falan demezdi. Dünya' nın ilk 10 sırasında olan kalecilerin de çok dandirik goller yediği görülmüştür.

O golde Muslera'yı eleştirmek insafsızlık olur. Muslera da topun Hasan Ali'ye gittiğini görüyor. O noktadan sol ayakla çekilen şut tam olarak Muslera'nın durduğu yere gider. Ama herifçioğlu yürümek için kullandığı ayağıyla milyon kere vursa atamayacağı köşeye şut çıkartıyor. Top bir de falso alıp yan ağlara yapışıyor.

Zaten ne hikmetse yediğimiz tüm goller ya bizden birisinin g.tüne başına çarpar ya da böyle 25-30 metreden 10 yılda bir atacakları golü bize atarlar.

Muslera'ya dönersek eleştireceğim konu her ayağına gelen topu, aut atışlarını v.s. dan dun ileriye vurması. En az 10 kere ayağımızdaki topu boş yere rakibe verdik.

Musleranin golde nasil hatasi oluyor? Adam topun gittigi yone dogru gidiyor ve auta cikan topu Riera tekrar diger tarafa Hasan Alinin onune birakiyor. Oda tam koseye atti. Bu adamin durusu bile guven veriyor insana. Diger kaleciler olsaydi kesin dun atilan sutlardan birini sektirmisti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt