#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Hiç hatası yoktu ayrıyeten gol şanstan ibaretti .İllaki bir hata arayacaksak Kaldırımı marke edemeyen defansta hata var.(adam ilk golunu attı ve sağ ayağıyla attı:İbrahim Üzülmez Style)

Ne hatası var la golde?

Pozisyon tamamen spontane gelişmiş bir pozisyon.Topun Hasan Ali'ye gitmesi ve onun topa vurması ani olan bir pozisyon.Muslera değil, herhangi bir kalecide (geleceği görme yetisi yok varsayıyorum) o kadar kısa sürede pozisyon alıp topu kurtaramazdı.Ayrıca top iyi yere gitti.

Ha kurtaran çıkmaz mı çıkabilir.Ancak mucize kurtarış falan olurdu.Ben herhangi bir kaleciye böyle bir gol yediği için kızmam.Kızan adam da futbolun ne kadar hızlı bir oyun olduğunu, kaleciler için saniyelerin çok önemli olduğunu bilmiyordur.Dediğim gibi bir kalecinin o topu kurtarması için gerekli olan şartların hepsinin karşılanması gerekiyordu.Bazıları için şans,( Riera'nın topu attığı yer, Topun gittiği yer) bazıları için de refleks gerekiyordu.Muslera'nın refleksleri iyi olmasına rağmen pozisyonda futbol şansı tamamen Fenerbahçe lehine idi.

Aynı pozisyon şöyle olsa anlarım; Riera topu aynı yere attı.Hasan Ali'nin topa geliş süresi kısmen biraz daha fazlaydı.Topun hızı ve gittiği yer görece olarak daha kolay idi.Ve Muslera reflekslerini kullanamadı.O zaman hata olurdu işte.Ancak şu anki haliyle Muslera'ya yüklenmek saçma.

Bırakın yani o pozisyonu.

Ynt: #25 Fernando Muslera

Musleranin genel bi sikintisi var. O da adim atmadan oldugu yerde ziplamasi. Ceza sahasnda oyle yapacak tabi ama uzaktan gelen bu tarz sutlari kurtaramaz boyle giderse. Volkana bakin hep adim atip zipliyor

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vuran Cristian,Sow,Kuyt,Caner olsaydı tutardı ama Hasan Ali varken orda hemen dikkate alamadı sanırım.Cristian şut vururkenki konsantirasyonuna bakın bide.

A-RU6GcCYAE4DeG.jpg:large

Muslera neden bu kisa sürede bu kadar dütü anlayamiyorum, bunun nedenleri nedir arastirilmalidir.

Selcuk ayni, Muslera ayni, Eboue ayni.

Bu oyuncular cok daha fazlasini yapabilir ve bunu gecen sezon gördük zaten.

Muserla'yi gol yedi diye elestirmek sacma olur, Hasan sansa vurdu girdi, birsey yapamazdi da Muslerada sezon basindan beri ciddi bir düsüs var.

Düsüs yok. Bunu iddia edenlerle sabaha kadar tartisabilirim.

#25 Fernando Muslera

he yok yok

soylesene en son vay be gol cikardi muslera ne zmn dedin

{BENCE}

Bu sene Eskişehir,bütün Cl maçları,bugün,Fenerbahçe maçından yediği golden sonra dışında bariz konsantrasyn problemi olduğunu düşündüren maçlar çıkardı.

Tıpkı Selçuk,Melo ve Hamit gibi maç seçiyor dedirtecek cinsten bir performansı var.2.devre herkesten bekledğim(iz) konsantrasyonu ondan 2 kat daha fazla bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt