#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Bi maçı da sen kurtar be kardeşim.. Diyelimki 1 puanı Muslera aldı.. Semihin kaleye doğru giden topu çıkardığı bi pozisyon var, orda bi çıkışın var evlere şenlik..

Kafası kesinlikle TSL de değil , özellikle bir boşa çıkışı vardıki anlayabilen beri gelsin ,

bu adamın bu sene ligde yediği golleri yerli bir kaleci yeseydi önce asardık sonra kellesini uçururduk sonrada denize atardık ,

tamam yediklerinde hata yok gibi ama , be kardeşim bir tanede çıkart yaa , nerde geçen seneki hali nerde şimdiki hali ,

sezon sonu en iyi teklife satılmalı

Muslera napsın,savunma da sıkıntı varsa..

Ynt: #25 Fernando Muslera

Sene sonu teklif varsa gonderilmeli. Bu sene berbat oynuyor.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kaç gündür yazıcam çekiniyordum geçen onur alınmalı muslera gönderilmeli yazdım nöbette linçe uğradım muslera kötü demiyorum ama yabancı onun yerine Türk kaleci olsa kadro için daha iyi bu yıl zaten kusura bakmayın da kova şimdi çıkıp diyeceksiniz adam hatalı mı yiyor felan yiyor işte bugün 2 top geldi 2 side gol yani onurdan çok büyük artısı yok bence ama Trabzon onuru verir mi o sorun işte

Ayrıca bugün de çok kötüydü bu adam artık güven vermiyor kalede nerde geçen yıl ki muslera:sad007:

Bi maçı da sen kurtar be kardeşim.. Diyelimki 1 puanı Muslera aldı.. Semihin kaleye doğru giden topu çıkardığı bi pozisyon var, orda bi çıkışın var evlere şenlik..

Mondragon'un gittiği dönemden beri kaleyi boş bıraktığımız için sıradan bir kaleci gelince bile off manyak kaleci moduna giriyoruz. Muslera adamın başını ağrıtmaz basit hata yapmaz ama maç da kurtarmaz.

Mondragon'un gittiği dönemden beri kaleyi boş bıraktığımız için sıradan bir kaleci gelince bile off manyak kaleci moduna giriyoruz. Muslera adamın başını ağrıtmaz basit hata yapmaz ama maç da kurtarmaz.

Sanırım durumumuz daha güzel anlatılamazdı ,

Düzelir kalede sıkıntı yok :yenieek:

ardada kiloluydu, yavasdi. süper lig icin iyidi, gözümüzde büytülümsdü bazilarina göre.

alin simdi. arda ayni arda kaldi ama avrupanin en gözde oyuncularin arasinda su an.

mal mal yazip durmayin. top tam doksana ucuyor, izliyor diyorsunuz. gidin volkanin biyerini öpün o zaman. seneye büyük bi takima giderse yine " bu adamin gitmesini istemiyordum, böyle adamlari tutman gerek " felan. vallah türk taraftarlar cok rezil futboldan zerre anlamayan bi toplumdur

Kafası kesinlikle TSL de değil , özellikle bir boşa çıkışı vardıki anlayabilen beri gelsin ,

bu adamın bu sene ligde yediği golleri yerli bir kaleci yeseydi önce asardık sonra kellesini uçururduk sonrada denize atardık ,

tamam yediklerinde hata yok gibi ama , be kardeşim bir tanede çıkart yaa , nerde geçen seneki hali nerde şimdiki hali ,

sezon sonu en iyi teklife satılmalı

teklif gelir diye düsünpyorum ama bizim düsündügümüz astronomik bonservis teklifleri gelmez

ardada kiloluydu, yavasdi. süper lig icin iyidi, gözümüzde büytülümsdü bazilarina göre.

alin simdi. arda ayni arda kaldi ama avrupanin en gözde oyuncularin arasinda su an.

mal mal yazip durmayin. top tam doksana ucuyor, izliyor diyorsunuz. gidin volkanin biyerini öpün o zaman. seneye büyük bi takima giderse yine " bu adamin gitmesini istemiyordum, böyle adamlari tutman gerek " felan. vallah türk taraftarlar cok rezil futboldan zerre anlamayan bi toplumdur

Ya geçeçeksin o işleri bu yıl kötü işte tamam muslera çok iyi savunmamız berbat ondan bu kadar gol yedik savunmamın olduğu kadar muslera da suçlu bana hiç mi hiç güven vermiyor bu yıl kaleye giden her top gol oolacak gibi refleksleri çok zayıflamış uzaktan bu yıl çok gol yedi geçen yıl ki musleradan eser yok işte onu yazıyoruz burda yine eleştiriliyoruz hey Allahım sen sabır ver...

Bir şeymi dedik golleri izliyor ,biraz şanssız bu aralar her yediği gol doksana gidiyor ...

bizim kalemize öyle 1e1 posisyonlar gelmiyor ki. kaleciler genelde bu tür posisyonlarda göze batar.

bizim kalemize ya 100000% isabetli olan sutlar gelir yada oraya buraya carpan toplar gelir.

taffiii yatma tafiii brezilya basınına sağa sola demeç vereceğine şu kalecinin kulağını çekkkkk nedir bu yahu,geçen seneki muslera gitmiş güven vermeyen inançsız ruhsuz muslera gelmiş olmaazz olamazzz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt