#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

hala geçen yılın ekmeğini yiyor.eğer 15-16 falan teklif veren varsa düşünülmeden satılmalı.aklı başka yerde sanki...burda ispatlayacak başka bişeyi kalmamış gibi bi hali var.ya onur ya tolga ya da orta ayar başka bi kaleciyi ayarlamalıyız.

kolaysa siz kurtarın

topun nereye gittiğini görmediniz mi ?.

yenildiğimiz zaman fututbolcuların konularına girip saçma sapan sallayanların ağzına kürekle vurasım geliyor.

bu adam değilmiydi 6 ay önce değeri 30milyon € diyen..

dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olan.nolduda sallıyosunuz şimdi.

Kasımpaşa bi ara sağ kanattan geliyordu alakasız bir şekilde açıldı onu anlamadım.Muslera'yı pek eleştirmeye hakkımız yok.

Bize geldiğinden beri en kötü 2. performansını sergiledi.

yalniz bu sene bir ugursuzluk var takimda yedigimiz goller öyle yerlere gidiyo ki cogu rakip oyuncu bize attigi golü futbol hayati boyunca bir daha atamaz ama muslerada iyi degil buda bir gercek

Avrupadaki üst düzey klüplerin Musleraya nasıl 15,20 milyon vereceğini tahmin ediyorusunuz,anlamakta zorluk çekiyorum.

Musleradaki o üst düzey kalecilik donanımını görmek istiyorum göremiyorum.Yada ben kaleciden anlamıyorum.

Benim görüşüm Onur alınabiliyorsa alınmalı.Onur Muslelardan iyi olduğu için falan değil yabancı kontejyanınden dolayı alınmalı.Sonuçta iyide bir kaleci.

Avrupadaki üst düzey klüplerin Musleraya nasıl 15,20 milyon vereceğini tahmin ediyorusunuz,anlamakta zorluk çekiyorum.

Musleradaki o üst düzey kalecilik donanımını görmek istiyorum göremiyorum.Yada ben kaleciden anlamıyorum.

Benim görüşüm Onur alınabiliyorsa alınmalı.Onur Muslelardan iyi olduğu için falan değil yabancı kontejyanınden dolayı alınmalı.Sonuçta iyide bir kaleci.

Siz takımda Muslera'yı izleye izleye eski kalecilerimizi unutmuşsunuz :f

kaleciden anlamiyosun ozaman :D

Her eleştiriye kızanlar var burada tamam destek olmamız gerekiyor her zaman da bu adam niye top çıkarmıyor anlamıyorum.

#25 Fernando Muslera

solda driblingle gelen rakib varken direge me sarilirsin cikip acisini kapatsana adam burnunun dibine kadar girmis

{KEEP CALM AND PASS ME THE BALL}

Maç seçiyor veya gerçekten beceriksiz. Ligde yediğimiz gollerin çoğu Muslera yüzünden.

#25 Fernando Muslera

bence yetenekli fakat fundamental sorunlari cok

hemen hemen her cikisi rezalet

ayagi vasat

karsi karsiyalarda fizigi yuzunden yer kaplayamiyor fazla

dogruyu soylemek gerekiyorsa ustun bir ozelligini goremiyorum biraz cabuk iste

Oynaması gereken standartta oynamıyor kesinlikle.

valla şimdiye kadar öyle çok büyük bir ustalığını görmedik çok şükür, ama yedek kalecin ufuksa, milyon kere şükredersin o ayrı mesele. umarım bu sene hatırı sayılır bir fiyata satarız da, onuru alır hem kontenjan yememiş oluruz hemde gerçekten maç kurtaracak, vay anasını nasıl kurtardı diyebileceğimiz o golü diyebileceğimiz bir kalecimiz olur

Sene sonunda hemen elden çıkarılmalı.

Onur daha kaliteli kaleci. Çok net.

Hocam adamın piyasası var , G.Amerika şampiyonluğu , Dünya Kupası yarı finalinde bu adam önemli bir parçaydı , bu senede ŞL' de iyi iş çıkardı denilebilir ,

dolayısıyla bu adama para verecek olan takım kasımpaşa maçında ki oyununa değil uluslararası arendaki performansına bakıyor ,

bana göre bu sene ligde kesinlikle konsantrasyon sorunu yaşıyor , bence sezon sonu olabilecek en iyi paraya satılmalı ,

Taffarel ile beraber çalışacak bir Onur çok faydalı olacaktır .

Şuanki durumda takımda tartışılacak son adam Muslera 'dır bana göre..

#25 Fernando Muslera

tamam siz digerlerini tartisin sonra buraya gelirsiniz sorun degil

yediğimiz ilk golu tutabilirdi,bende kalecilik yaptım halada yapıyorum,selçuk kapatmış sağ tarafı musleranın yapması gereken hızlı düşünüp topun gideceği yeri anlayabilme,ön sezisini kullanması gerekiyordu,tutabilirdi,kötü kaleci demiyorum tabiki geçen sezon hala aklımızda ama formsuz bu aralar bilmiyorum bişey var bu çocukta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt