#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

maç sonlarında aut atışını yaptıktan sonra yatup maçı izlemeye başladı

bi ara sucukları ters çevirirken gördüm

piknik yapıyodu arkada

Geçen sezon ilk geldiğinde topu çok iyi bir şekilde oyuna sokuyordu. Bu sene ne oldu anlamadım ama bunu pek gösteremedi gibi. Ama bu son Antalya maçında bunu çok iyi yaptı, yaptığı degajlar harikaydı. Umarım böyle devam eder.

Son İspanya maçının ardından moral olmuştur Muslera'ya da.

Sizce Muslera, 1. sınıf bir kaleci mi?

Del Bosque: Evet. Uruguay Milli Takımı'nın kalecisi. Bence Güney Afrika Kupası'nda çok başarılı maçlar çıkardı. Ve Copa America'da Uruguay'ın kupayı kazanmasında çok önemli bir yere sahipti. Bence iyi bir kaleci. Zaten iyi kaleci olduğu için Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynuyor.

​İyi demiş.

4-2-3-1'in güzel bi tarafı, kaleye top bile gelmedi

Semih Kaya : " Takım iyi , hocamız iyi sadece Muslera'ya şaşırıyorum. O kadar takım oyuncusu ki takım 5-1 yense bile o 1 golü neden yedim diye üzülüyor soyunma odasında gol yediği maçlarda mutsuz oluyor."

Kaleyi bulan ilk şutta yine gol oldu değil mi? Önceden tuttu mu top falan?

Benim anlamadığım olay itiraz eden kalecinin sorgusuz sualsiz sarı kart görmesi olayı. Diğer 10 futbolcu itiraz ederse itiraz şiddetine göre kart görüyor ya da görmüyor. Kaleci sadece hakemin yanına gelince bile sarı kart görecekmiş. Bence saçma bir kural. Kalecilerin söz hakkı yok mu yani onlar itiraz edemez mi hiç bir şeye..

Bugün çok hareketliydi ve bir kaç pozisyonda da gayet başarılı hamleleri oldu.

Yenilen golde hatası yoktu bence.

Kaleci sanki uzaylı. Kaleciler koşa koşa niye gelemiyor o da insan evladı. Saçma bir ugulama. Muslera bugün iyiydi pek fazla iş düşmesede.

Süpersin aslan

Konsantreydi maça,özellikle duran toplarda son derece dikkatliydi ve arkadaşlarını da dikkatli olmaları konusunda gerekli şekilde uyardı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt