#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

sol ayagı yere sağlam basmadı ondan yedi

kesme adamın ayagına atıyor topu aksılık oldu senede 1 defa olur oda oldu

Bu sene hic iyi degil malesef, cok siradan bi kaleci. Yani yapacagi isleri yapiyor ona bise demiyorum (bugünki hatalar olabilir senede bir)

demek istedigim sey, bu sene bise ekstradan puan kazandirmadi, ve öyle olacaksa Muslera mi Onur mu, Onur derim.

Muslera'nın şu konusunu yenileyin de adam kendine gelsin.

#25 Fernando Muslera

Bu sene hic iyi degil malesef, cok siradan bi kaleci. Yani yapacagi isleri yapiyor ona bise demiyorum (bugünki hatalar olabilir senede bir)

demek istedigim sey, bu sene bise ekstradan puan kazandirmadi, ve öyle olacaksa Muslera mi Onur mu, Onur derim.

ayni fikirdeyim

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

:hang:

delismisin nesin ya senden daha uzundur burdayim, gelmis bana kus diyor...

ne var ? Muslerda bu sezon özel bir performans gördün mü ? ben göremedim, ozaman niye iyi bir Onur almayalim ve yabanci kontejanindan düsmeyelim ?

allahim sabir ver yahu aynu antu yollundayiz, her normal görüse kedi diyorlar ya

ve extradan puan noluyor kornerlerde gidip kafa mi vuracak

rezil savunmaya gerekli guveni verior mu verior. herkesin sanssiz maclari olur. ayrica gecen sezonun son macinda sampiyonlugu getiren adam hakkinda atip tuttuklarimiza dikkat edelim pls. o

#25 Fernando Muslera

ya rezalet oynuyor ne anlationuz

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

Muslera iyi kalecidir ve kalede gorunce onu guvensizlik hissetmem, bu konuda tartismaya girmem.Bu demek degilki sonsuza kadar Galatasaray kalesinde kalsin.Iyi bi teklif gelirse (20 mlyn+) satip direk Onur alinsin.Degerini bulunca oyuncu satmamak akilsizliktir hemde kontenjanin oldugu bi ulkede alabilecegin yerli varsa 2 kere akilsizliktir..Onur gayet iyi kaleci Muslera'yi aratmaz.

ve extradan puan noluyor kornerlerde gidip kafa mi vuracak

rezil savunmaya gerekli guveni verior mu verior. herkesin sanssiz maclari olur. ayrica gecen sezonun son macinda sampiyonlugu getiren adam hakkinda atip tuttuklarimiza dikkat edelim pls. o

muhaha :D

Ekstradan puan şu oluyor, arada bi üzerine gelmeyen topları da kurtaracak.

BD-2eavCYAArAGg.jpg:large

Bugün maçı kaybetseydik en çok onun adına üzülürdüm.Muslera kendine çok güvenen bir isim.Topu oyuna alelacele sokayım derken olmayacak şekilde golü yedi.Pozisyon sonrasında hırsından ağlayacaktı neredeyse.her kalecinin enteresan bir saati olacak.Geçen sezon sadece iki maç kötü oynayan Muslera bu sene sadece bugün ve Belediye karşısında Turgay'dan yediği gol dışında hatası olmamıştır.ben de geçen seneyi arattığını düşünsem de uzun seneler kalemizde olması gerekiyor.Hem 1-2 yıl sonra Muslera yaş itibariyle daha da olgunlaşacak ve dünyanın en iyileri arasından hiç çıkmayacak.

MUSLERA CANDIR...

Eskişehirspor maçında çok iyi performans göstermesini bekliyorum.

musleraya laf eden futbol cahilleri zapatayı geri getirelimmi istermisiniz?

dün borsadaki değerini aşağıya çektin. olur böyle şeyler, her kaleci kariyerinde bir defa yapar. youtubede ünlü olursun artık inanılmaz hatalarda :D

Haftaya süper performans bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt