#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Geçen sezon Copa America'dan da moralli gelmişti, her geçen gün üzerine koyarak çok ekstra oynadı. Bu sezon takım kimyasında ki bozukluk doğal olarak ona da yansıdı. Buna rağmen, yine güzel maçlar çıkardı bana göre. Tam bir takım olduğumuzda, geçen sezon ki formuna ulaşacaktır.

hatası pahalıya malolmadı ALLAH'tan birdahaki sefere dikkat eder artık :asd: :ayatollah:

Büyük kalecilerin böyle komik golleri olur :) Hatali gol yediyse de 1-2 önemli pozisyonu kurtardi ama.

Muslera candir. Ama piyasasini düsürür bu goller :)

Yeteneklerine lafım yok ama bu sene ki Muslera büyük ölçüde hayal kırıklığı yarattı ve yaratmaya devam ediyor..Sadece bizde değil, milli takımında ki performansı da inanılmaz kötü..

forum cok rezalet bi halde.. insan nasil muslera gitsin der ? türkiyedeki futbol anlayisi iste .. burda zaten cogu üye 10 ve 14 yas arasi aslinda birsey beklememek lazim.. Zapata geri dönsün mü ? onu mu istiyorsunuz ? Kaleci hata yapamaz mi bu onun degerini mi düsürür ? Muslera olmasa biz su anda 1. olmazdik ! Beyin bedava :yenieek:

#25 Fernando Muslera

he tabi sene basindan beri panterdiya

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

forum cok rezalet bi halde.. insan nasil muslera gitsin der ? türkiyedeki futbol anlayisi iste .. burda zaten cogu üye 10 ve 14 yas arasi aslinda birsey beklememek lazim.. Zapata geri dönsün mü ? onu mu istiyorsunuz ? Kaleci hata yapamaz mi bu onun degerini mi düsürür ? Muslera olmasa biz su anda 1. olmazdik ! Beyin bedava :yenieek:

Katılmıyorum dediklerine.

Bazıları gelecek senenin takımını kurarken kaleye Onur gıcığını koyuyor. Ne oldu ki Muslera'ya?

Muslera'nın ne olduğu biliyoruz. Kalitesi ortada. Son zamanlarda çok ilginç hatalar yapıyor ama. Bu kadar hataya meğilli (yabancılar error prone diyor ya) bir adam değildi. Sadece formsuzluksa eğer sıkıntı yok, her oyuncu böyle dönemler geçirebilir. Ancak hep dillendirdiği Premier Lig sevdası oyun konsantrasyonunu bozuyorsa ayrı.

Kendisi gitmek isterse gidebilir, aksi halde göndermek gereksiz, daha üstünü alamazsın çünkü. Büyümek istiyorsak ilk olarak kadro kalitesini yükseltmeliyiz, düşürmeye çalışmamalıyız.

Ha kendisi illa gideceğim der, bonservisi ödenir. O zaman Onur gibi kalecilerin de başımızın üstünde yeri var o ayrı.

Kredisi yüksek adam Muslera'ya olabilir talihsizlik oldu..

Canı sağolsun..

Muslera'nın ne olduğu biliyoruz. Kalitesi ortada. Son zamanlarda çok ilginç hatalar yapıyor ama. Bu kadar hataya meğilli (yabancılar error prone diyor ya) bir adam değildi. Sadece formsuzluksa eğer sıkıntı yok, her oyuncu böyle dönemler geçirebilir. Ancak hep dillendirdiği Premier Lig sevdası oyun konsantrasyonunu bozuyorsa ayrı.

Kendisi gitmek isterse gidebilir, aksi halde göndermek gereksiz, daha üstünü alamazsın çünkü. Büyümek istiyorsak ilk olarak kadro kalitesini yükseltmeliyiz, düşürmeye çalışmamalıyız.

Ha kendisi illa gideceğim der, bonservisi ödenir. O zaman Onur gibi kalecilerin de başımızın üstünde yeri var o ayrı.

Muslera'nın 2 lafından biri Premier Lig olmuş..Her röportajında aynı hikayeleri anlatıp duruyor..Yeteneklerine ve kaleciliğine şapka çıkarırım ama bu sene ki performansı da ortada.. Bu sene için bize kattığı neredeyse hiçbir şey olmadı, bunun da sebebinin devamlı aklında transfer düşüncesi olmasına bağlıyorum ben..Teklif geldiği anda Muslera uçarak gitmek isteyecek, zaten kafaya koymuş.Kısaca Muslera bizi kafasında bitirmiş, saha içinde ki görüntüsünden de net şekilde anlaşılıyor bu..

Formsuz olduğu kesin, yine de benim kendisine güvenim tam. :ayatollah:

Dünkü yediği gollere hiç bir şey diyemeyiz. Diyebileceğimiz tek bir şey var o da maç 1-0 devam ederken karşı karşıya %100 ' lük çıkardığı harika top.

Dünkü yediği gollere hiç bir şey diyemeyiz. Diyebileceğimiz tek bir şey var o da maç 1-0 devam ederken karşı karşıya %100 ' lük çıkardığı harika top.

Evet hakklisin ama Tümerin dedigi gibi rakip futbolcu da topu üstüne sutladi, azcik daha iyi olsaydi köseye de atabilirdi, demek istemiyorum onu yeseydi kötü olur, ama oyundan zaman zaman kopuyor, neler düsünüyor bilmiyorum, ama bu sezon dan beri bildigimiz Muslera degil, Milli Takimda da ilginc gol yedi :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt