#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Dün maçı izlerken ilk golde acayip sinirlendim, kızdım biraz nasıl böyle bir hata yaparsın diye felan sonra annem geldi ne oldu diye sordu bende Muslera'nın yediği golü anlatıp ona kızdığımı söyleyince, azarlanan ben oldum, neymiş oğlu ile nasıl öyle konuşurmuşum..

Papucumuz dama atıldı sanırım artık sana kızamam büyük yerden torpillisin.

Yediği gol hatalıydı, formsuz olduğu da bir gerçek ancak ayakları ile çıkardığı pozisyonda iyi iş çıkardı ne olursa olsun, yeteneklerinden hiç şüphem yok toparlanacaktır.

Dün maçı kaybetseydik Muslera'nın da morali bozulurdu ama artık bu galibiyet onu da hırslandırır

tumblr_mitzyhGNEc1rkfs41o1_1280.jpg

Şu anda gidebileceği büyük bir EPL takımı var mı?

Şu herife birşey diyen taş olur taş...

Herkes hata yapabilir ki dahada yapacaktır..

Dünyanın en iyi kalecileri bile hata yapıyor.Bunun adı talihsizlik o top dışarıda gidebilirdi ama maalesef kaleye girdi.

Reisin golden sonra ki üzüntüsü herşeyi açıklıyor.O hali beni daha çok üzdü.

Fatih Hoca "Muslera o hafta gol yediyse odama çıktığında yüzüme bakamıyor" diyor.

İlk geldiğinde de saçma sapan eleştiriler yaptılar ama sonra reis hepsine kapağı taktı.Şuan en az gol yiyen kaleci volkan(25) muselera'da (27) ordudan yediği saçma sapan goller olmasa zaten en az gol yiyen kaleci olacaktı.

Şuan ligin en iyi kelecisi sadece ligin değil dünyada sayılı kaleciler arasında bunu biz söylemiyoruz istatistikçiler söylüyor.Yalnız ligin bitmesine 11 hafta var ve ben inanıyorum yine ligin en az gol yiyen kalecisi olacak.

Katilmiyorum. Ilk maclar da hep öyledi, dogru, ama bence oturdu takima.

Ben böyle düşünüyorum izlediğim kadarıyla ki pek maçını kaçırmam özellikle Liverpool ve Manu'nun :) İlk maçlar dediğin şubat ayına kadar böyleydi. Hatta bu ay, ayın oyuncusu seçildi yükselen performansından dolayı ama böyle devam eder mi bilmiyorum. Pek zannetmiyorum da açıkçası. Bence Manu'nun kalesini korayabilecek birisi değil.

Arsenalde Şezni ( adı nasıl yazılıyor bilmiyorum öyle isim olmaz zaten :D ) başarılı bence

Liverpoola da gitmez gibi.

Manu De gea ya büyük güven bağladı .Onlarda almazlar.

Başka var mı :D

şu ana kadar takımın en iyisi

Helal aslan :ayatollah:

Sayesinde 1 puan aldık. Helal Muslera.. :ayatollah:

Yılın ilk maçını kurtardı, tebrikler aslan :ayatollah:

Sv: #25 Fernando Muslera

Bizim takımın en iyisiydi.

Böyle devam aslanim

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt