#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

"Hildebrand kalesinde çok pozisyon gördü" demek bizim takımca iyi oynadığımızı gösterir, Musleranın değil. Ben demiyorum ki maçı katletti Muslera. Ama maçı kurtardı yorumlarına karşıyım. Kalesine gelen 4 toptan 2si gol olan kaleci maçın adamı olamaz. Ki bu sezon boyunca böyleydi. Eskişehir maçı hariç kazandırdığı 1 puan bile yok bu sene..

Ben de yediğimiz 2. golde faul oldğunu düşünüyorum ama Musleranın 2 golde de hatalı çıkışı var. Alacağına güvenmiyorsan çıkmayacaksın, çıkıyorsan da alacaksın..

Neyse millet olmuş skor yorumcusu. Maçı kaybetsek aynı şeyleri söyleyebilecek adamlar beri gelsin. Diğerleriyle bişey tartışmam zaten :yenieek:

eğerki 4 pozisyon geldiler 2 si gol oldu diyorsanız sizinle tartışılmaya girmeye bile değilmez!Maçı kurtarmadı mı? Kurtardı bunun aksini iddia ediyorsan söylenecek çok şey varda yazamam buraya..Muslerada kalesinde pozisyon görmedi mi baya?Gördü neden Schalke ikinci yarı daha ataktı.İlk yarı bizim daha atak olduğumuz gibi..Şunuda dikkate alın 2.golde topu kaçırmasının nedenlerinden biri de kendisin faul yapılması şayet ilk golde de faulu verseydi bu golleri yememiş olacaktı bunun Muslerayla alakası yok hakemle var.

Dikkat çekmeye çalışan üyelerin, tepkisini çekmiş kaleci. Shalke maçının kahramanlarından. Adamın dibi. Yersiz eleştirilere cevap vermeye ayrılacak zaman bile ziyandır.

Futbol , Siyaset , ve türevi konular kişilerin toplu bulunduğu forum , kahve , türevi yerlerde tartışıldığı ve yorum yapıldığı zaman çok aykırı , yalan , yanlış , mesntesiz , temelsiz söz ve yazılara şahit olunur bunlar normal

benim gibi konuya tam vakıf olmayan kişiler , çorbada tuzum olsun diyerek bilen kişilere saçma gelicek şeyler yazıp söyleyebilir ama elinsaf , vicdan yahu :)

Seni kıymetini bilmemiz zor değil..

Zapata'yı gördü bu gözler..

Senin gibisi zor gelir bir daha..

O yüzden hep bizle kal sevimli adam..

Zapata biraz fazla abartiliyor bence. Koca bir yarim sezon oynamamis olarak geldi bize sonucta. O tandemin arkasina Muslera'yi da koysak cok az fark yaratirdi muhtemelen.

Zapata biraz fazla abartiliyor bence. Koca bir yarim sezon oynamamis olarak geldi bize sonucta. O tandemin arkasina Muslera'yi da koysak cok az fark yaratirdi muhtemelen.

Mete yapma be bilader sen futboldan anlayan adamsın..

Zapata bildiğin kovaydı ya..

Hatta bir maçta 4 şut çekmiş rakip 3'ü gol..

Tuttuğu yediğinden az adamın..

Mete yapma be bilader sen futboldan anlayan adamsın..

Zapata bildiğin kovaydı ya..

Hatta bir maçta 4 şut çekmiş rakip 3'ü gol..

Tuttuğu yediğinden az adamın..

Zapata'yi savundugum yok ki. Ama bize geldiginde futbolu birakmis veya ara vermis biri olarak geldi bu adam. Zaten ust duzey bir kaleci degildi. Ama her mac toparladi bence.

Aykut ve Ufuk gibi adamlar Zapata'dan milyon kat kotu kaleciler bana gore. De Sanctis'i bile rezil diye gonderdik biz. Ayni Morgan ertesi sezon harikalar yaratti. (Gerci sacma sapan goller yedi son Chievo macinda ama iyi kaleci yinede:D)

Zapata'yi savundugum yok ki. Ama bize geldiginde futbolu birakmis veya ara vermis biri olarak geldi bu adam. Zaten ust duzey bir kaleci degildi. Ama her mac toparladi bence.

Aykut ve Ufuk gibi adamlar Zapata'dan milyon kat kotu kaleciler bana gore. De Sanctis'i bile rezil diye gonderdik biz. Ayni Morgan ertesi sezon harikalar yaratti. (Gerci sacma sapan goller yedi son Chievo macinda ama iyi kaleci yinede:D)

Morgan bence kötü kaleci değildi ben beğeniyordum o dönem..

Ama Zapata gördüğüm en kötü kaleci bugüne kadar..

Yediği iki golde de hatası yok. İlkinde Drogba'ya faul yapıldığı için onun bölgesi bom boş kaldı. İkincide golde faul var ve en büyük hata Eboue'nin. Bunun yanında 2'si kritik 5 net kurtarışı var. Degaj yaptığı bütün topları adrese teslim Drogba'ya indirdi ki tümü sert degajlardı. Hepsinden kötüsü son golde yaptığı asisti, o pozisyonda görecek ve uygulayacak kaleci fazla yok. Bu maçla birlikte değerini ve taliplilerini artırdı. Liverpool'dan zaten 22 teklif gelmişti. Şu an rakam 25'e çıkmıştır.

Çeyrek finalde kötü oynarsa turu, iyi oynarsa onu kaybedeceğiz gibi görünüyor.

Yediği iki golde de hatası yok. İlkinde Drogba'ya faul yapıldığı için onun bölgesi bom boş kaldı. İkincide golde faul var ve en büyük hata Eboue'nin. Bunun yanında 2'si kritik 5 net kurtarışı var. Degaj yaptığı bütün topları adrese teslim Drogba'ya indirdi ki tümü sert degajlardı. Hepsinden kötüsü son golde yaptığı asisti, o pozisyonda görecek ve uygulayacak kaleci fazla yok. Bu maçla birlikte değerini ve taliplilerini artırdı. Liverpool'dan zaten 22 teklif gelmişti. Şu an rakam 25'e çıkmıştır.

Çeyrek finalde kötü oynarsa turu, iyi oynarsa onu kaybedeceğiz gibi görünüyor.

Ben Muslera hayranı biri olarak yorumlarının hepsine katılmayacam ilk golde faul var ancak çıkışı hatalı bir kaleci çıkıyorsa topu yumruklayacak hele Dünyanın en iyi kalecilerinden Muslera ise onun dışında 2.golde faul var aynı zamanda defansın hatası var.Muslera maçın yıldızlarından biridir.

Muslera transferi bizim icin sansti. Bi daha bu yasta, bu kalitede bir kaleciyi alabilirmiyiz gercekten bilmiyorum.

Bizi gercekten seviyorsa ve mutluysa satilmasin. Yemisim parasini. Basarili olalim, öyle para kazanalim

Bunu unutmuştum yahu ben :asd:

[video=youtube;UbhP58fBoQc]https://www.youtube.com/watch?v=UbhP58fBoQc[/video]

BFkjnXSCMAAzYJq.jpg

Yapayalnız.. :sad007:

Muslera transferi bizim icin sansti. Bi daha bu yasta, bu kalitede bir kaleciyi alabilirmiyiz gercekten bilmiyorum.

Bizi gercekten seviyorsa ve mutluysa satilmasin. Yemisim parasini. Basarili olalim, öyle para kazanalim

Biz böyle devam edelim herkes siraya girer bize gelmek icin.

Ben de 2.yarı bi ara sadece Muslera'yı izledim. Çok canı sıkıldı adamın. Kendi kendine oyunlar oynadı falan :sad007:

Sv: #25 Fernando Muslera

Hava o kadar soğuk değildi herhalde yoksa donardi. :)

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Top falan gelmedi ama olsun Muslera yinede övgüyü hakediyor. Müthis kaleci. Kendisini gönderip Casillas'i bile alsak sinirlenirim. Mutlaka takimda kalmali.

yeşil kaleci kazağının sarı ve siyaha nazaran daha çok yakıştığı file bekçimiz.

Top falan gelmedi ama olsun Muslera yinede övgüyü hakediyor. Müthis kaleci. Kendisini gönderip Casillas'i bile alsak sinirlenirim. Mutlaka takimda kalmali.

30 yaşında Casillası napacaz daha genci var elimizde zaten üzülmen sinirlenmen normal yani :D :troll:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt