- 26 Mart 2012
- 7.334
- 2.007
- 1.938
Cevap: #25 Fernando Muslera
eğerki 4 pozisyon geldiler 2 si gol oldu diyorsanız sizinle tartışılmaya girmeye bile değilmez!Maçı kurtarmadı mı? Kurtardı bunun aksini iddia ediyorsan söylenecek çok şey varda yazamam buraya..Muslerada kalesinde pozisyon görmedi mi baya?Gördü neden Schalke ikinci yarı daha ataktı.İlk yarı bizim daha atak olduğumuz gibi..Şunuda dikkate alın 2.golde topu kaçırmasının nedenlerinden biri de kendisin faul yapılması şayet ilk golde de faulu verseydi bu golleri yememiş olacaktı bunun Muslerayla alakası yok hakemle var.
"Hildebrand kalesinde çok pozisyon gördü" demek bizim takımca iyi oynadığımızı gösterir, Musleranın değil. Ben demiyorum ki maçı katletti Muslera. Ama maçı kurtardı yorumlarına karşıyım. Kalesine gelen 4 toptan 2si gol olan kaleci maçın adamı olamaz. Ki bu sezon boyunca böyleydi. Eskişehir maçı hariç kazandırdığı 1 puan bile yok bu sene..
Ben de yediğimiz 2. golde faul oldğunu düşünüyorum ama Musleranın 2 golde de hatalı çıkışı var. Alacağına güvenmiyorsan çıkmayacaksın, çıkıyorsan da alacaksın..
Neyse millet olmuş skor yorumcusu. Maçı kaybetsek aynı şeyleri söyleyebilecek adamlar beri gelsin. Diğerleriyle bişey tartışmam zaten :yenieek:
eğerki 4 pozisyon geldiler 2 si gol oldu diyorsanız sizinle tartışılmaya girmeye bile değilmez!Maçı kurtarmadı mı? Kurtardı bunun aksini iddia ediyorsan söylenecek çok şey varda yazamam buraya..Muslerada kalesinde pozisyon görmedi mi baya?Gördü neden Schalke ikinci yarı daha ataktı.İlk yarı bizim daha atak olduğumuz gibi..Şunuda dikkate alın 2.golde topu kaçırmasının nedenlerinden biri de kendisin faul yapılması şayet ilk golde de faulu verseydi bu golleri yememiş olacaktı bunun Muslerayla alakası yok hakemle var.