- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
görüyosun demi hırsı @Aslan Türkoğlu sen bu değilsin kendine gel şarkıların hakkını ver![]()
O talihsiz günü unutamıyorum Serkan. Hani sana verdiğim puanla kendim ilk 3'ten olmuştum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görüyosun demi hırsı @Aslan Türkoğlu sen bu değilsin kendine gel şarkıların hakkını ver![]()
O talihsiz günü unutamıyorum Serkan. Hani sana verdiğim puanla kendim ilk 3'ten olmuştum.![]()
bende yaptım onu bikaç sefer, bir yarışmada 2. olacaktım şahin reise 10 puan vermiştim o ikinci olmuştu
Şahin abinin 2.liği var mı ki? Kanım dondu şerefsizim.mg:
Şampiyon belli.
şarkı buydu
[media]https://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU[/media]
Tam puan verdiğim beni geçerse şampiyon olur.![]()
Buysa normal. :ka19: Zaten bunun derece yapmaması ayıp olurdu.
20. şarkıya kadar geldim, benim şarkımdan güzeli yok, rahat kazanırım![]()
O şarkıyla bile 2. olmuş![]()
Şahin abinin 2.liği var mı ki? Kanım dondu şerefsizim.mg:
yalnız 5-15 arası eurovisionlar çok iyidi, şimdi pek şarkı kalmadı, bu playlistlere de yansıdı zaten 2000 sonrası şarkılar artmaya başladı,80 leri kuruttuk ben ve @Tolga Aybakan![]()
20. şarkıya kadar geldim, benim şarkımdan güzeli yok, rahat kazanırım![]()
Öyle yada böyle derece yapmış abi. Geriye bir tek Osman ve ben kaldım derece yapmayan herhalde.![]()
benim şarkımı dinlememişsin o zaman![]()
Bugün şöyle bir yasaklı şarkılar listesine baktım da daha paylaşılmayan dünya kadar muhteşem 80' ler şarkısı var. Hele bir 80' ler efsanesi var ki daha tek şarkısı yarışmamış.