#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Karşı karşıya pozisyonlarda ayakta kalıyor en çok bu yönünü seviyorum. De Sanctis örneğin daha adam bacağını kaldırmadan yatıyordu yere. Sonra üstünden... Araya atılan toplarda falan da çabuk çıkıyor, bazıları göremiyor ama gol pozisyonlarını başlamadan bitiriyor franco. Yediği gollerde gayet normal. Colman ın şutu da yan ağları vurdu. Yapabileceği birşey yoktu.

Leo hatalı gol yerse bir tek aşırtma gol yer ona da hazırlıklıyız zaten bize karşı oynayan her takım da bunu biliyor dün 2-2yken Serkan Balcı'nın kaçırdığı aşırtma mesela orda Leo değil de başka kaleci olsa yerden vururdu Serkan.O yüzden herkes Guiza oynasın der ama ben Semih'in oynaması taraftarıyım.Guiza boş kaleye gol atamamasına rağmen aşırtma golleri çok rahat atıyor

Leo ilk geldiğinde baya tereddütlüydüm fakat şimdi bana inanılmaz güven veriyor kalede.. Bizim kalecilerimizin en sevdiğim özellikleri gol yerken bile asil bir şekilde yemeleri.. Leo'nun Mondi'nin ve Taffarel'in yediği gollere bakarsak yapacakları hiçbir şey olmayan pozisyonlardan gol yiyorlar fakat Santcis,Orkun ya da Aykut'ta bunu göremiyorduk.. Üstüne bir de saçma sapan sektirerek falan gol yiyorlardı.. Neyse uzun lafın kısası aşıttırma da yese ben bu adamı sevdim en azından kalede güven veriyor ve inanılmaz sağlam duruyor..

Yürüyedur LEO diyorum..!!

Leo ilk geldiğinde baya tereddütlüydüm fakat şimdi bana inanılmaz güven veriyor kalede.. Bizim kalecilerimizin en sevdiğim özellikleri gol yerken bile asil bir şekilde yemeleri.. Leo'nun Mondi'nin ve Taffarel'in yediği gollere bakarsak yapacakları hiçbir şey olmayan pozisyonlardan gol yiyorlar fakat Santcis,Orkun ya da Aykut'ta bunu göremiyorduk.. Üstüne bir de saçma sapan sektirerek falan gol yiyorlardı.. Neyse uzun lafın kısası aşıttırma da yese ben bu adamı sevdim en azından kalede güven veriyor ve inanılmaz sağlam duruyor..

Yürüyedur LEO diyorum..!!

Ben Sana % 100 katiliyorum renkdas.

Ilk basta benim aklima 4-1 Mallorca maci geldi, sonra biraz dusundukten sonra biraz inandim bu adama. Cunku Ispanya La Liga'da en cok mac yapan yabanci kaleci, ve son yillarini'da Atl. Madrid'de.

Ve GS'ye geldikten sonra cok guzel kurtarislari oldu, goller de yedi ama Leo'nun yapacagi hic birsey olmadi o pozisyonlarda.

Leo bana gøre TSL'nin en iyi kalecisi. Dunyanin sayili kalecilerinden biri.

Ben Franco'ya çok kötü bir kaleci demiyorum yanlış anlaşılmasın. Yediği gollerde hatası olmadığı doğru fakat şimdiye kadar ki bir çok topu çıkarabilecek çok kaleci tanıyorum ben. Ya adamlar 5 atak yapıyorsa 3 gol atıyorsa birinide kalecimiz çıkarmış olsun istiyorum. "Galatasaray kalecisinden mükemmel bir kurtarış" desin istiyorum spiker.Benim düşüncem eğer büyük kulüpsek ki öyleyiz bazı maçları çevirebilecek özel yetenekleri olan maça etki edebilen bir kaleciye ihtiyacımız var. Bence hata yapıp yapmadığı değil ne kadar kurtarış yapıp hangi maçları kazandırdığı önemli.

Leo Franco büyük takım kalecisi olmaya alışıyor daha.Atletico'dayken ligin çoğu takımıyla denk oynadıkları için Leo'ya çok top geliyordu.Oda iyi konsantre oluyordu.Ama burda mesela Trabzon'un ilk isabetli şutu goldü.O pozisyonu normalde kurtarırdı Leo.Colman'ın golünden hemen sonra Serkan'nın pozisyonunda top auta gitmeseydi Leo'ya çarpacaktı.Yani topu kurtaracaktı.Çünkü o an daha da konsantreydi.Yani Leo'ya da biraz sabır göstermeliyiz.

Oyunu kaleci kurar derler eskiler hakkaten Leo gereksiz şişirmelere girmiyor,ve sistemin marş motoru o aslında ilk haraketi iyi veriyor.

Eleştirenlere bir sorum olacak.. Özellikle Trabzon maçında 5'te 3'ten bahsetmişler de hangi golde nasıl bir kurtarış bekliyorlardı acaba ?? İlk golde ofsayt diye tüm herkes durdu ona rağmen Leo az kalsın kurtarıyordu ki olmadı.. 2.golde yapacak bişeyi yoktu çünkü top ölü noktaya gitti 3.golü saymıyorum bile.. Yani ne bekliyordunuz ki bu maçta bulamadınız?? LEo'dan önce o gollerde Hakan Balta, Ayhan ve M.Sarp denen arkadaşlarımıza sormak lazım nerdelermiş ??

Arjantin Milli Takımınında kalesini korumuş çok tecrübeli bir isim.Bence bu oyuncunun bizi tercih etmesinden dolayı çok şanslıyız.Güveniyoruz sana Leo.

Geldiğinden beri pek ısınamadım çok çok iyi bir kalecide değil;özellikle dün yediği ilk golde bariz hatası vardı.

O gol çok istisna bence Keita dokunacakta Trabzonlunun önüne düşecekte biraz kısmet var işte.

Muhakkak ama kapattığı köşeden yedi çok zor bir top değildi.Tamam goller defans hatası ama birkaç tanede tutsun artık.

Yapma bilader terse yattı sonra kalkıp adamın altıpastan vurduğu şutu kurtarmasını bekliyosun.Mondi ayarında bi kaleci.

Katılıyorum.

İlk ismimiz anıldığında da istememiştim zaten. Top defansımızı 5 kere geçti. 3 tanesi gol oldu 2 tanesi direğin dibinden çıktı. Hangi topu tutacak bilmiyorum. Hiç güven vermiyor bana.

Direğin dibinden çıkan topları tutmasını söyleceğim Leo'ya merak etme hocam..

Trabzon maçında bir kalecinin yiyebileceği en talihsiz golleri yedi. Top bir yerlere çarpıp yön değiştirdi Trabzon maçındaki gollerde feci kontrpiyede kaldı.

Leo bana çok güven veriyor bilmiyorum herkes ne düşünüyor bilmiyorum,1.yenilen golde öyle hatalı bir defans kurgusu olamaz Leo'nun hiç suçu yok adamı Leo'nun ağzına getirmişler kale 7 metre arkadaşlar.2.gole gelelim Ayhan'ın mükemmel sunduğu bir gol harika şut ve gol,3.gol 4-2 önde takım defansı o kadar ileride durmaz ofsayt taktiği yapmaz bu bir risktir ve boş kaleye yedi golü hiçbir golde suçu olduğuna inanmıyorum.

Leo bana çok güven veriyor bilmiyorum herkes ne düşünüyor bilmiyorum,1.yenilen golde öyle hatalı bir defans kurgusu olamaz Leo'nun hiç suçu yok adamı Leo'nun ağzına getirmişler kale 7 metre arkadaşlar.2.gole gelelim Ayhan'ın mükemmel sunduğu bir gol harika şut ve gol,3.gol 4-2 önde takım defansı o kadar ileride durmaz ofsayt taktiği yapmaz bu bir risktir ve boş kaleye yedi golü hiçbir golde suçu olduğuna inanmıyorum.

Ben hic bir yere yorum yazmayim en iyisi, sen benim aklimdan gecen her seyi yaziyorsun gøzum. Bu nasil is ya.

:tiphat:

Demekki bir maç insanların görüşünü değiştiriyor ha ? Yazık Ki Leo bence çok kötüde değildi

Leoyu beğenmeyenler ondan iyi alabileceğimiz kaleci önersinler bakalım Hangi isimler çıkacak

Geri
Üst Alt