#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

2. golde tum defansla beraber hatali. Olsun, moralini bozmamasi lazim. Sezon basindan beri cok kotu degildi yine de.

Kaleye Buffon'u koy,önünde 2 tane topla çıkamayan defans orta sahanda topu rakibe verme yarışına girsin,o maç kaleci için bitmez arkadaş.

Sadece bugün mü :) Bana güven vermiyor. Gündeme ilk geldiğinde de istememiştim. Bugün yine görevini eksiksiz yaptı :p

Aman diyim Tamer hocam Leo ustad 2. golu hediye etse de (penalti agir o ayri) butun mac yerinde kurtarislar etdi.

Kaleye Buffon'u koy,önünde 2 tane topla çıkamayan defans orta sahanda topu rakibe verme yarışına girsin,o maç kaleci için bitmez arkadaş.

Aynen öyle renkdas, kımı koyarsan koy aynı seyler onunda basına gelır adamın yapıcak bırseyı yok cunku adam topu oyuna sokuyor 3 dakıka sonra top gerı gelıyor kendısıne

Artik ufuk ceylanin kaleye geÇmesİ geÇmesİ lazim top nasil kurtarilir gÖstersİn aleme

Aman diyim Tamer hocam Leo ustad 2. golu hediye etse de (penalti agir o ayri) butun mac yerinde kurtarislar etdi.

2 tane Alex'e al da vur diye pas verdi be hoca, Ankaragücü maçı, Pana maçı, Trabzon maçı. Bu adamın tek top kurtardığını hatırlıyorum o da Beşiktaş maçında Yusuf'un şutu :) Bana hiç güven vermiyor.

Ayrıca ona penaltı veriyorsa, Nonda'nın çizgi üstündeki faulünü de vermesi lazımdı. Hakeme dümdüz gidiyorum ben hala.

Leo'ya diyecek pek birşey bulamıyorum aslında. Savunmanın topu gevelemesi, sürekli yan pas yapması ve Leo'ya dönmesi bir nevi hataya sürüklüyor onu. Ama toplara daha sert vurmal Franco. 3 haftada yenen 9 golüde sadece kaleciye yüklemek anlamsız olur.

2 tane Alex'e al da vur diye pas verdi be hoca, Ankaragücü maçı, Pana maçı, Trabzon maçı. Bu adamın tek top kurtardığını hatırlıyorum o da Beşiktaş maçında Yusuf'un şutu :) Bana hiç güven vermiyor.

Ayrıca ona penaltı veriyorsa, Nonda'nın çizgi üstündeki faulünü de vermesi lazımdı. Hakeme dümdüz gidiyorum ben hala.

Sef, topa kotu vuruyor diye kotu kaleci demeyelim Leo ustaya. Hatali oldugu Ankaragucu macini hatirlarim geri kalan maclarda gayet iyiydi.

Ha cok mu iyi, yoh degil. Ama iyi.

Gönderilmeli, yerine emektar Emre Aşık monte edilmeli.

Peter Cech o zaman kaleci değil, manu da ki van der sar değil ruhu!!!

Adama 40 tane top atarsan hata yapar.Resmen zehir attılar.Saçmaladı evet ama takımca yaptık zaten biz onu.

Defans kötüyse kaleci napsın.Durmadan geri pas atıyorlar.Görende Franconun her attığı uzun top paraşütle bizim oyuncunun önüne iniyor sanar.

Leo Franco kotu kaleci degil, ama ne bilim boyle super kaleci de diyemem. Tamam cok geri pas attik, ama topa da oyle vurmamasi lazim.

Bana gore Ufuk kalede denenmeli ( Mesela carsamba gunu Bucaspor karsisinda kaleyi koruyabilir ).

Leo Franco kotu kaleci degil, ama ne bilim boyle super kaleci de diyemem. Tamam cok geri pas attik, ama topa da oyle vurmamasi lazim.

Bana gore Ufuk kalede denenmeli ( Mesela carsamba gunu Bucaspor karsisinda kaleyi koruyabilir ).

Aykut oynar. Ufuk 18 kisilik kadroya bile giremiyor, sezonun 2. yarisina kadar da giremicek gibi görünüyor.

Uyardik ettik. Ama savunma kötüyken'den bütün sucu ona atmak aptalliktir.

herif bi kötü maç çıkardı oda bu maça geldi anasını satıyım...

bu zamana kadar Leo'nun degajını, topu diktiğini gördünüz mü ??? onun bile eli ayağına dolaşıyorsa yapacak birşey yok anasını satıyım.

Arkadaslar guiza'nın kafayla kaçırdıgı pozisyonda kalesinden 1 adım atıp topu alması gerekirken acılmayan bir kaleciden bahsediyoruz bence kötü bir kaleci

Bu kadar korkak olup geri pas atarsak adamda hata yapar tabi geriye döneceğimize şişirelim gitsin :( :(

Geri
Üst Alt