#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Bugün hiç iş düşmedi. Neill'i öldüremedi. :) Hala boşuna yabancı kontenjanı kapladığı düşüncesindeyim.

İki tane hatası vardı. Pek iş düşmedi kendisine.

Saçma sapan işler yaptı gene. Boşu boşuna yabancı kontenjanı gidiyor, Ufuk ve Aykut'a yazık oluyor.

Leo gereksiz, bence Turk kaleci oynatmamiz lazim.Ufuk ve Aykut yeter bize kimse bana demesin olmaz diye

Daha taksitini ödemedik Neill'ın az daha sakatlıyordu ya :D

Franco GS'ın kalecisi mi hala karar veremedim şahsen.Abicim at taca gitsin Neil'e doğru niye vuruyosun?

Bu adama bu kadar takılmasını hala anlayamadım. Leo'nun uçuk kaçık kurtarışlarına ihtiyacımız yok bizim.(Onu öyle görmeyi bekleyenler için) Topu oyuna iyi soksun defansın arkasını toparlasın. Ondan beklenen budur. Ve bunu da çok iyi yapıyor kendisi. Birçok maçta kritik müdahaleleriyle maçı bize çevirmiştir. Biz savunma futbolu oynamıyoruz buna paralel olarak da kalemizde fazla pozisyon olmuyor. Olanlarda defansın inanılmaz hataları sonucu kalenin 1-2 metre önündeki pozisyonlar oluyor. Buna da kusura bakmayın kalecinin yapabilecek hiçbir şeyi yoktur. İlk devre kalemizde dünyanın en iyi kalecisi olsa aynı performansı gösterirdi. Biraz önce söylediğim gibi Leo'dan beklenen geride bıraktığımız açık alanda defansın hatalarını kapatması ve oyun içindeki pas akışkanlığına katkıda bulunması.

Dünya'da bu sisteme uygun kalecilerden biridir Leo. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız.

Nedense içimden bir ses Franco ile yollar ayrılacak diyor. Umarım haklı çıkar o ses.

karşı takım atak yapmaya başlayınca hiç güvenemiyorum bu adama rüştü gibi napcağı belli olmuyo

Kimse kimseye küfür etmezdi. Sanki bilerek attı , futbol oynuyoruz futbolun içinde olan hareketler bunlar. Hiç mi görmediniz yüzüne top çarpan adam maç içerisinde. Soyunma odasında Leo üzür dilemiştir.

Kimse kimseye küfür etmezdi. Sanki bilerek attı , futbol oynuyoruz futbolun içinde olan hareketler bunlar. Hiç mi görmediniz yüzüne top çarpan adam maç içerisinde. Soyunma odasında Leo üzür dilemiştir.

Fb maçında bizi böyle 2 kere aynı şekilde yaktı Leo.A.Madrid maçında yaparsa telafisi yok Allah korusun.

Fb maçında bizi böyle 2 kere aynı şekilde yaktı Leo.A.Madrid maçında yaparsa telafisi yok Allah korusun.

Canlı izlediğim 4 maçın 3'ünde(Manisa, İbb, Antep) yakıyordu. Yani gözlerimin önünde yaptığı için bu saçmalıkları unutmam mümkün değil. Televizyondan izlediğim maçlarda da bu tip hareketlerine rastladım. Sakar kaleci. Ya vurur birine çarpar, ya kaleden alakasız yere açılır sonra kale boşken topu kaptırır, ya rakip takımın oyuncusuna milimetrik pas atar, ya topu elinden kaçırır çizginin üstünde sektirir.... Birgün başımıza iş açıcak, orası kesin.

Geri
Üst Alt