#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Kaleci dediğin biraz kaleyi doldurucak topu iyi oyuna sokucak bunlarda Leo da var.Ayrıca bana santis güven vermiyordu kalemiz sanki boş gibi geliyordu ama şuan öyle bi his duymuyorum.

Aynen, kalede durusuyla güven veriyor, ben burdayim diyor!

Bence kendisini cok sevecegiz, cok güzel toplar cikardi. Umarim dahada iyi olur :)

Birşey dikkatimi çekti fazla açılıyor,bazen bakıyorum herhalde sıkılgan bir yapısı var 3-5 metre kare alan yetmiyor ona,uzaktan avlanabilir!

Bence ekonomik olarak bakıldığında Türkiye'nin bu sene en iyi transferidir Leo Franco,bu ismi bedavaya almak her baba yiğidin harcı değil

Bugünkü maçta gerçekten çok iyidi;)

her maç böyle oynasa keşke.zaten hatalı gol yediğnde yazacam buraya bugünkinde yokdu hatası.

Müthiş güven duydum bu maç ile birlikte..Biraz kilo alsın ama :)

İlk maçında gayet olumlu not aldı. Hem uzaktan şutlar çıkardı, hem karşı karşıya başarılıydı, hem yan toplarda iyi çıkışlar yaptı. Golde de hatası yoktu. Bana güven verdi, umarım bu maçtaki seviyesinin altına düşmeyecektir.

Henüz yorum yapmak icin cok erken, ama bugün gözüme girdi 2 tane cok klas kurtaris yapti, boyu bosuda baya saglam :D

Bugünkü maçta iyiydi bence. Tecrübesiyle bir adım öne çıktı zaten.

ilk maçında kalede güven verdi. rakibin sayılı ataklarında kurtarışları yerindeydi, golde hatası yoktu. tabii ki konuşmak için erken ve franco'nun at.madrid'deki gibi kazandırdığı gibi kaybettirdiği maçlar da olacaktır çok istikrarlı bir kaleci olmadığından ama ilk maçında duruşu güven verdi diyebiliriz. bir mondi, taffarel çizgisinde değil tabii ki ama sanctis'le taffarel arası bir yere koyabiliriz kendisini diye düşünüyorum. umarım daha önceki güney amerikalı kaleciler gibi o da galatasaray'da güzel bir iz bırakarak ayrılı takmdan.

Leo Franco her zaman söylüyorum komple iyi bir kaleci.En azından oyun kurmayı becerebilen bir kaleci.4-3-3 için oyun kuran eliyle topu oyuna hızlı sokma özelliği olan bir isim.De Sanctis gibi diktiği toplarda yarı saha çizgisini bile geçiremeyen bir kaleci yerine alınması gayet iyi.Ancak tek eksiği dünde görüldügü gibi ileride duruyor.Hatta bir pozisyonda rakip yerden sert bir sut attı köseye giden topu iyi çıkardı.Belki kalede olsa çıkaramayabilirdi,ama yine de bu zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor.Yan toplarda iyidir.Ama kaleden çıkıp yumruk atarsa,yoksa eliyle kontrol etmeye çalısırsa genelde topu ıskalıyordu,Atletico Madrid'deyken benim düsüncem.En az 2-3 tane abuk subuk Volkan vari goller yiyebilir,ama çok maçı da çevirecektir.

İleride durma sevdası sürüyo bazen gereksiz kale çizgisinden çok fazla ayrılıyor onun dışında bir sorun yok.

Yaptığı kurtarışları geçtim adam kaleyi kapatıyorum diye bağırıyo gerçekten, bana müthiş bir güven verdi, galiba Aykutla arasındaki en büyük fark bu, hiç kararsız kalma denen şey yok adamda, sanki hepsi çalışılmış hareket gibi soğuk kanlı, zaten adamlar atak yaptığında kafede herkes hep bir ağızdan kaleci var lan orda kaleci demesi bile insana başka bir güven veriyor:D En çok duyduğum laf ondan sonra da lan vurma Sabri lan:D Ama kapağı taktıktan sonra vur lan vur oldu olay:D

Yine bazi arkadaslarimiz ön yargili davrandi 50 gol felan filan diye atip tuttu iste.

Bu Size bi örnek olsun SABIR.

4272_20090730214716849_s11.jpg

Kaleci dediğin adamda fizik olacak. :cool:

İnşallah temennim modi yada taffarel gibi kalıcı ve iyi bir kaleci olur:)

kalitesi belli,isi cok iyi biliyor,kaleyi dolduruyor ve bir guven sezinleyebiliyoruz,insallah uzun yillar terletir formamizi..

Geri
Üst Alt