#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Kalesinde guven veriyor. Uzun yillar bizle olmasi dilegiyle...

süper oldu bu transfer 3 yıl boyunca kalemiz Leo ya emanet eğer defans sağlam olursa Leo da kendini ayrıca göstecektir. bana Netanya maçında bayağ güven verdi. oyun takibi ve yan toplara çıkışı çok iyi %100 lük pozisyonda ise acemice atlamak yerine rakibin açısını daraltana kadar takip edip golü önlemesi süperdi. maçın başında da yaptığı kurtarış iyiydi.

Yönetim gelecek 5 yılın takımını kurdu. bu şekilde devam edersek seneye yeni stadmızda mkemmel bir takım izleceğiz farkı da açıyoruz dikkat ettimde :)

Herkez bayilmis Leoya , 1 hatali gol yesinde görürüm ben sizi :D beddua bile okuyanlar cikar ...

önceden de dediym gibi cok iyi bi kaleci ve herkesinde farkina vardi gibi cok güven veren bi kaleci...biraz fazla önde durmasinin positif tarafi da var topu cabuk oyuna sokabilmek ve tutulmicak toplari tutmasi gibi.

Hatalı gol tabi ki yiyecek genel performans lazım. Atletico' yu sırtladı o kadar. Tecrübesi yeter. Hatasız kul mu va ki, kalecisi olsun :D

Güntekin Onay Arsenal-Atletico maçında Gizliden gizliye hep leo'yu kötüledi.

Birşey dikkatimi çekti fazla açılıyor,bazen bakıyorum herhalde sıkılgan bir yapısı var 3-5 metre kare alan yetmiyor ona,uzaktan avlanabilir!

evet, bu yüzden aşırtma gol yeme olasılığı falza oluyor.

bu biraz da çizgi kalecisi olmamasından, tüm ceza alanı içerisinde etk,n olmasından kaynaklanıyor.

sezonda bu yüzden 1-2 tane böyle komik gol yiyebilir, fazla kızmamak gerek.

önde durması kaleden çabuk açılmasına, açıyı daha iyi kapatabilmesine de yardımcı olabiliyor.

yani artıları da var, eksileri de bu işin. :)

Evet bende dikkat ettim kalede durmuyor,penalti noktasinda falan duruyor uzaktan avalnir tahminim,asirma golleride yiyebilir.Daha dikkatli olmasi lazim zaten defansimiz evlere senlik, bide kalecimiz oyle olmasin

Evet bende dikkat ettim kalede durmuyor,penalti noktasinda falan duruyor uzaktan avalnir tahminim,asirma golleride yiyebilir.Daha dikkatli olmasi lazim zaten defansimiz evlere senlik, bide kalecimiz oyle olmasin

Arada böyle goller olabilir çok takılmamak lazım, çizgi kalecisi olup alan kapatamayacağına bunu tercih ederim. Birçok maçta karşı karşıya pozisyonlarda devleşeceğine eminim. Bu çizgiye takılı kalmama alışkanlığı oyuna katılma hevesinden kaynaklanıyor ve bu da defansla arasında çabuk hareket, topu oyuna çabuk sokma özelliklerini artırıyor.

Yalnız hiç tedirgin etmiyor insanı,içim rahat maçı izledim gerçi bu İsrail takımı ölçü olamaz,onu tanıyan spor yazarları kendine aşırı güvendiğini söylüyorlardı hakkaten öyle,ama kalecilik işte nankör meslek 10 tane tut 1 tane ye bitiyorsun,forvet olmak daha güzel 10 tane kaçır 1 tane at kral oluyorsun...

Tsl de kaç oyuncu aşırtma gol atacak kaliteye sahip???5 i geçmez bırakın 5 golde yesin canım=)

hatalı goller de yiyecektir ve belki onun yüzünden kaybedeceğimiz maçlar da olacaktır,

ama eminim kazandırdığı maçlar kaybettirdiği maçlardan çok daha fazla olacaktır.

Bana kalede duruşuyla güven veriyor bu bana yeter içim rahat maç izlettiriyor.

Leo bana güven veriiyo.kötü kaleci olsa la liga gibi üst düzey bi ligde 6 sene kalamaz zaten ;)

O bahsettiğimiz aşıttırma golünü bizim Mallorca maçı gibi bir maçta yese hem de 3-4 tane.. Ne dersiniz?? Yani o maçta bir an Mallorca taraftarı olduğunuzu düşünün sadece yorumlarınızı almak istedim.. Yani 1-2 maç olursa olsun demişsiniz de ya o derece önemli bir maçta olursa..??

Geri
Üst Alt