#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

her kaleciye kotu muamelesi hemen yapmayalım ki kaliteli bir kaleci zaten aykutu bu yuzden kaybettik guven veremedik oda korktu ve sacma sapan goller yedi ikinci kaleci aslında orkun degil aykut olmalı

bence kalemiz bu sene emin ellerde..elbette hata yapacaktır ama umarız telafisi olan hatalar yapar :)

Leo kim ne derse desin Sanctis'ten iki gömlek üstün bir kalecidir.Ayrıca Sanctis'in tutunamadığı La Liga'da en uzun süre yer alan kalecilerden biridir.

Uzaktan şutlarda zaafı inanılmaz. Bunun en önemli sebebi ise maç içinde pozisyonunu çok kaybetmesi.

Birebirlerde ve yakın mesafelerdeki başarıları da yadsınamaz.

Ama bu sene uzaktan çok gol yiyeceğiz gibi geliyor bana.

Tabiki tek Leo'nun suçu değil , Ceza sahasının yakınından şut çektirmememiz lazım.

Neyse 3 puan 3 puandır. Hele hele ligin ilk haftası olması , deplasman olması ve en önemlisi Gaziantep gibi zorlu bir takımdan alınmış olunması muhteşemdir.

Uzaktan şutlarda zaafı inanılmaz. Bunun en önemli sebebi ise maç içinde pozisyonunu çok kaybetmesi.

Birebirlerde ve yakın mesafelerdeki başarıları da yadsınamaz.

Ama bu sene uzaktan çok gol yiyeceğiz gibi geliyor bana.

Tabiki tek Leo'nun suçu değil , Ceza sahasının yakınından şut çektirmememiz lazım.

Neyse 3 puan 3 puandır. Hele hele ligin ilk haftası olması , deplasman olması ve en önemlisi Gaziantep gibi zorlu bir takımdan alınmış olunması muhteşemdir.

Kesinlikle katılıyorum. Çok açılıyor ve bu sezon çok avlayacaklar onu ilerideyken. Hayırlısı olsun :)

İlk golde yapacak pek birşey yok gibi geldi bana. Çok iyi bir yere gitti top. Güzelde gol oldu açıkçası. Diğer pozisyonlarda güven verdi.

Dikkat ediyorum kalede duzgun durmuyor.2-3 metre ilerde duruyor, boyle olunca uzaktan çok gol yer.

Dikkat ediyorum kalede duzgun durmuyor.2-3 metre ilerde duruyor, boyle olunca uzaktan çok gol yer.

Bu Leo Franco'nun değişmez huyudur. Hatta zamanında Mallorca'da oynarken teknik direktörü şöyle şöyle bi laf etmişti;

- Eğer o bir Casillas olamıyorsa, işte sebebi bu!

Leo Franco, reflexleri iyi, fiziği iyi, ceza sahasına hakim, vs... Ancak kendisi alışkanlık, huy vs ne derseniz diyin... Vazgeçmiyor ve asla kale çizgisinde durmuyor.

Yeni Mondimiz olma yolunda emin adımlarla yürüyen insan.Bizden 3 aşırtma,1 boş kaleye gol yiyen kaleci(yanlışım varsa düzeltin).Hırslı.Çalışkan.Defansla sürekli konuşan bir tipte kaleci.

Leo Franco cok yerinde bir secim oldu.Kalemize cok yakisiyor..

Yenilen ilk golde tabiki hatasi yoktu ama yine ilerde durmasi dikkatimi cekti o pozisyonda.

Cizgide dursaydi da farketmezdi o an icin ama ilerde durmasini engellemek gerekiyor

Sarı-Kırmızılı takım maçlarını bol gollü kazanmasına rağmen tecrübeli eldiven defansının da hatalarıyla kalesinde gol görmekten kurtulamıyor. Maccabi Netanya ile İsrail’de oynanan maçta bir gol yiyen Leo Franco dün de boş geçmedi! Arjantinli yıldız 37’de Da Silva’nın vuruşuna engel olamazken son dakikada Tabata’nın penaltı atışında şanssızdı. Hakem Bünyamin Gezer’in penaltı atışını iki kez tekrarlatmasına ve topun gideceği köşeyi doğru tahmin etmesine rağmen Leo Franco ikisinde de topu kalesinde görmekten kurtulamadı.

Fanatik

İki goldede kızamayız ama yeterince top gelmedi ölçü olmadı.

Penaltıyı kurtarması zordu ama uzaktan yediği golde çok önde duruyordu.

Geri
Üst Alt