#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Gelelim fasulyenin dfaydalarına.Bugünde gördük ki Leo kalede güven veriyor. (Mondinin de maçı vardı ve 2 haftadır mükemmel oynuyor fakat üzülmemek gerek).Sonunda Mondiden sonra kaleye sağlam birini otutturduk.

Bu arada o sarı kaleci forması çok hoşuma gitti.Üzerinde hoş duruyo Leo'nun.

Böyle devam etmen dileğiyle.

Golde hatası olduğunu sanmıyorum çünkü mükemmel bir orta gelmişti,defans hatası!

Tipine hastayım resmen beni Mİddle Earth'e götürüyor bu adam. Benden başka Aragorn'a benzeten var mı ?

Valla kirli sakal bırakırsa belki :)

Tipine hastayım resmen beni Mİddle Earth'e götürüyor bu adam. Benden başka Aragorn'a benzeten var mı ?

Bugün fazla iş düşmedi esasında.Yediğimiz tek golde de onu suçlayamam çünkü orta çok sert ve güzel geldi.Ayrıca adam paylaşımında bir anlaşmazlık oldu stoperler arasında.

Yenilen golde Emre Güngör ile beraber hatası vardır.

Emre Güngör bir stoper olarak sağ kanattan gelen topa herhangi bir şekilde müdahale etmeye teşebbüs etmemiş, Leo Franco ise topa çıkmamıştır.

Zamanla düzelecektir. Güveniyoruz, güvenmekten başka da çaremiz yok.

Tugay sana katılmıyorum. Yenilen golde en büyük hata Barış ve Volkanın. Leo o topa çıkamaz çünkü orta çok sert ve doğrudan adamaydı.

Barış ve Volkan olayına katılıyorum. Ancak anlatmak istediğimi bir de resimlerle daha netleştireyim. istersen. Biraz fludur, kusura bakma.

franco1f.jpg

franco2h.jpg

Derdim Franco veya başkası ile değil. Ancak bu tip hatalar bizi sezon içerisinde çok sıkıntıya sokar. Ki sende gayet iyi biliyorsun, kafa topları falan bizim gol yollarında en çok çalıştığımız pozisyonlar. En çok yararlandığımız kozumuzdan vurulmak kötü bir durum olur.

Bu hatalar düzeldikçe çok yol alırız.
Tugay sana katılmıyorum. Yenilen golde en büyük hata Barış ve Volkanın. Leo o topa çıkamaz çünkü orta çok sert ve doğrudan adamaydı.

Ben de gol konusunda bizim 1-2 oyuncumuzun hatasına değil rakibinde o goldeki becerisini konuşmak gerektiğini düşünüyorum.Mükemmel orta mükemmel yükseliş ve gol.Suçu hepte bizde aramaya gerek yok.Olucak böyle şeyler.

Tugay,

Zaten çıkayım çıkmayayım diye gitgel yaşadı ama orta sahiden hem sert hem de alçaktan geldi.

Dediğin ve gösterdiğin gibi Leo nun hatası olabilir ama Barış ortasahada saçmasapan hareketler yapmayacak, Volkan ortayı açtırmayacak Emre Güngör de Angelovun peşini bırakmayacaktı. Bu 3 futbolcudan sonra gelir Leonun hatası bana göre:)

Kaleci dediğin atik olmalı. :D

Ne yazık ki kaleciler bu tip pozisyonlarda geri planda da olsa affedilmeyen bir mevkiinin adamlarıdır. Hele hele bizim ülkemizde.

Yani, aman diyelim. :) (Anladın sen ne demek istediğimi.)
Tugay,

Zaten çıkayım çıkmayayım diye gitgel yaşadı ama orta sahiden hem sert hem de alçaktan geldi.

Dediğin ve gösterdiğin gibi Leo nun hatası olabilir ama Barış ortasahada saçmasapan hareketler yapmayacak, Volkan ortayı açtırmayacak Emre Güngör de Angelovun peşini bırakmayacaktı. Bu 3 futbolcudan sonra gelir Leonun hatası bana göre:)

Valla kirli sakal bırakırsa belki :)

Ahahaha koptum :D :kupa:

Ben de gol konusunda bizim 1-2 oyuncumuzun hatasına değil rakibinde o goldeki becerisini konuşmak gerektiğini düşünüyorum.Mükemmel orta mükemmel yükseliş ve gol.Suçu hepte bizde aramaya gerek yok.Olucak böyle şeyler.

Katılıyorum. :)

Yediğimiz golde bence hatası yoktu.Çok memnunum Franco'dan.

Golde hatası yoktu bana göre, varsa bir hata Barış, ondan sonra da Volkan Yaman'dadır.

Hic hatasi yoktu, ve topu cok guzel oyuna sokuyor.

Golde hata Emre Güngör'deydi ama adam öyle bir kestiki Puyol da olsa ıskalayabilirdi topu..

sabahtan beri gülüyorum fenerlilerin yüz ifadesini düşününce :D leo haberin var mı dünyanın en iyi kalecisi seçildin:D ama volkanın birinci götürdüğü yarışmada biz boş durur muyuz ayıpsın leo:D volkana fark atmış:D sen merak etme sanal alemde biz sana daha ne onurlar yaşatırız:D:D:D

Fener medyası haber yaptı Volkan en iyi seçildi diye,1 gün sonra biz devreye girdik ve durum değişti.

Geri
Üst Alt