#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Bugün 2 pozisyonda gol olmasa da çok korkuttu.

Şimdiye kadar De Sanctis'ten çok bi farkını göremedim. Umarım öteki maçlarda bu takımın kalecisi olabileceğini ispatlar.

Bugün 2 pozisyonda gol olmasa da çok korkuttu.

Şimdiye kadar De Sanctis'ten çok bi farkını göremedim. Umarım öteki maçlarda bu takımın kalecisi olabileceğini ispatlar.

De Sanctis'den daha iyi oldugu kesin. Kac mac kaybettik Sanctis yuzunden sayabildinmi?

De Sanctis'den daha iyi oldugu kesin. Kac mac kaybettik Sanctis yuzunden sayabildinmi?

allaha şükür benim gibi düşünen birini daha gördüm...ya de sanctis yüzünden geçen sene hem avrupadan elendik hem şampiyonluktan olduk! kimse neden bunu görmüyodu anlamıyorum...hamburga elendiğimiz de adamlar 3 kez kaleye geldi 2 sinde yeinden kıpırdayamadı gol:( de sanctis galatasarayın başına gelmiş en kötü kaleciydi bana göre...leo güven veriyo...de sanctisten kurtulduğumuza o kdar sevinmiştim ki...ama merak etme renktaş yöentim de bizim gibi bu gerçeğin farkındaydı ki nisan ayında falan leo ile anlaşmışlardı:D hiç sözleşme uzatma konuşulmadı bile...leo çok daha ii göreceksiniz

Leo'nun kalede duruşu farklı.Kaleyi kaplıyor ve güven veriyor.De Sanctis'ten en büyük artısı budur herhalde.Yoksa diğer özellikleri karşılaştırmak için daha erken diye düşünüyorum.İzleyip göreceğiz.

Kayserispor maçında Cangelenin çaprazdan şutunu çok iyi kurtardı bence dakka 1 gol 1 olacaktı adamda refleks var ama topu tek hamlede kontrol edemiyor gibi...

Bana De Sanctis'ten daha fazla güven veriyor şahsen..

Yediği 4 golde de pek hata yoktu. Gaziantepspor maçı belli. 1. gol çıkmaz zaten. 2. penaltı. Denizli'de çıkıp alabilir miydi bilmiyorum. Kayseri maçında da savunma hatasından Ariza'ya kafaya vurdurduk. Güzel kurtarışları da var. Şimdilik bana güven verdi. İnşallah böyle devam eder.

İzliyip görcez.De sanchtiz le kıyaslamak için erken.Ki kıyaslamaya da gerek yok aslında.

De Santics'in bize kaybettirdiği maçlarda olmuştur, Leo bana daha çok güven veriyor.

Ayrıca yan topları zayıf dediğimiz Franco kadar De Santics'in de yan topları zayıftı, özellikle uzaktan şutlarda çok tedirgin kalıyordu. Leo bu yüzden avantajlı ve refleksleri iyi.

En önemli farkı De Santchis ten kalede verdiği güven ve kararlı hareketleridir. De Santchis iyi bir kaleci eğitimi almış ve bunu belli ediyordu ancak kendine güven problemi vardı sanırım, çok kararsız kaldığı pozisyon hatırlıyorum. Doğru ya da yanlış ilk yaptığın hamlenin arkasını getireceksin Leo gibi.

Leo'yu çıplak gözle izlemeden bir karar veremezsiniz ben çok beğendim gerçekten.

Toplam yere 3 kere 4 kere düşmüştür oynanan tüm maçlarda.Hemen nasıl karar verdiniz anlamadım!!!

Leo'nun kalede duruşu farklı.Kaleyi kaplıyor ve güven veriyor.De Sanctis'ten en büyük artısı budur herhalde.Yoksa diğer özellikleri karşılaştırmak için daha erken diye düşünüyorum.İzleyip göreceğiz.

De Sanctis Leo'dan uzundu :)

Ben ilk baktığımda inanamamıştım Leo çok daha uzun gözüküyor. Ama fizik olarak Leo daha geniş sanırım.

Geri
Üst Alt