#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Leo Franco bana guven vermiyor, de sanctis de vermiyordu bu da vermiyor..3 sene sonra cogu galatasarayli 2008-2009 da bizim kaleci kimdi diye hatirlamaya calisacak bi muddet bence..

Çok tehlikeli pozisyonlar yaşamadık kalemizde ama Leo bana başlangıç itibariyle güven vermiyor.Dün bir pozisyonda öyle bir çıkış yaptıki şaka gibiydi.Umarım ciddi maçlarda daha dikkatli olur.

Tutabileceği toplara çıkmıyor sonrada gol yiyoruz ama zamanla geliştirir diye düşünüyorum..

banada güven vermiyor heleki yan toplar yandan gelen topları aldıgını hiç görmedim

En büyük özelliği topu oyuna çok iyi sokuyor. Başka birşey göremedik zaten. :)

Kalecimizi bile hücumda değerlendiriyoruz. :D

Maçın kaderi Franco'nun ellerindeydi ve maçın kazanılmasında büyük rol oynadı gerçekten etkileyiciydi bugün.

Hafta arası kendi performansından memnun olmadığını dile getirmişti.

Savunma ile diyaloğunu geliştirmek için Türkçe kursuna başlamış..

Yan toplarda korkak değil, karşı karşıya kaldığında açıyı iyi kapatıyor.

Galatasaray a çok puan kazandıracak bence. Çok güveniyorum kendisine.

Artık bu maç herkese kapak olmuştur.Geldiğinden beri ilk defa rakip takım kalemize bu kadar geldi ve gayet iyi işler yaptı.De santics fen kotu dıyenler bidaha düşünsün.

Kapak filan olmuştur demiyorum, neden güven vermesi gerektiğini sanırım anlamıştır herkes.

Kendisinden çok memnun olmama ragmen Kameniyi daha çok isterdim

Oda geçen sene boştaydı hiçbir kluple anlaşamayınca Lugano gibi mecburen tekrar Espanyolla sözleşme imzaladı

Kendisinden çok memnun olmama ragmen Kameniyi daha çok isterdim

Oda geçen sene boştaydı hiçbir kluple anlaşamayınca Lugano gibi mecburen tekrar Espanyolla sözleşme imzaladı

Sanırım kime sorsan Kameni derdi Okan, belki görüşülmüştür ama şartlar uygun olmamıştır, bir de yıllardır süregelen alışkanlığımız daha tecrübeli yabancı kaleci almak yönünde. Tafo, Mondi, Santchis, hangisine baksan 30 un üzerindeyken geldi bize. Sanırım kalecilerin kariyerinin olgunluk çağındaki isimleri tercih etmemizde bir gerekçe vardır, bunu takımda kendini kabul ettirebilme ve diyalog kurma açısından bir durum olarak düşünüyorum.

Franconun da kalemiz de yeterince güven duyulacak bir isim olduğuna da inanıyorum ayrıca.

Daha birseyler göremedim, ama kaledeki durusuyla güven veriyor bana , hele 1-2 mac kurtarsin ozaman iyiki almisiz derim.

Daha birseyler göremedim, ama kaledeki durusuyla güven veriyor bana , hele 1-2 mac kurtarsin ozaman iyiki almisiz derim.

Ankaraspor'dan o malum pozisyonda golü yeseydik muhtemelen kazanamazdık...

Valla kalede güven veriyor.Ama bayağı maçtır zorlanmıyor.Umarım bu böyle devam eder ve hiç zorlanmaz ;).

Ama kalede ki duruşuyla insana ''kale güvende yormayın kafanızı'' izlemini veriyor :D.Yanı bana o izlenimi veriyor.

Morgan olsa o golü yerdi,adam geçtiğinde yatardı yere Leo gerçekten tecrübesini konuşturdu hem açıyı daralttı hemde adamı çalıma zorladı,ve terayağından kıl çeker gibi aldı topu üstüne ayağınla yerdeyken uzaklaştırdı bunlar gerçekten çok güzel hareketler.Bravo Leo!

Geri
Üst Alt